Şimdi Ara

Artık bir dövüş sporuna başlamak istiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yasım 17 avrupa yakasi Bakırköy'de oturuyorum ve o kadar dövüş sporu varkı hiç karar veremiyorum su yasıma kadar hiç kavga etmedim 1 yıldır bodye gidiyorum ama son 2 aydır düzenli takviyesi gidiyorum dövüş sanatı seçerken yardımlarınızı bekliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bende yakında , yakın dövüş eğitimi almayı düşünüyorum ardından ateşli silah eğitimi alıcam önericek olan varsa takipteyim
  • Şimdi işi spor olarak mı yapacaksın yoksa amacın dövüş öğrenmek mi? Dövüş öğrenmekse rakibin vuruşunu engelleyip etkisiz hale getirme (wing chun olabilir) üzerine olan sporlara yönel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖncüTürk

Şimdi işi spor olarak mı yapacaksın yoksa amacın dövüş öğrenmek mi? Dövüş öğrenmekse rakibin vuruşunu engelleyip etkisiz hale getirme (wing chun olabilir) üzerine olan sporlara yönel.

Anadolu yakasında doğru düzgün bir yer var mıdır wing chun için?
  • İstanbul'da oturmuyorum.
  • Prowes'in sitesinden bakabilirsin. Üsküdarda ve Ataşehirde okulları var sanırım. Google'a prowes yazarak bulabilirsin. Bir yıldan fazla süredir proweste wing chun çalışıyorum, kesinlikle öneririm. Ama ilk aylarda sabır gerektirir, temel için iyi çalışmalısın. Eğer temeli sevmezsen başlarda sıkılabilirsin. Ama wing chun'unu oturttuktan sonra gerçekten eğlenceli ve faydalıdır.
  • Boks
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertis

Yasım 17 avrupa yakasi Bakırköy'de oturuyorum ve o kadar dövüş sporu varkı hiç karar veremiyorum su yasıma kadar hiç kavga etmedim 1 yıldır bodye gidiyorum ama son 2 aydır düzenli takviyesi gidiyorum dövüş sanatı seçerken yardımlarınızı bekliyorum

Kardeş, önce hangi sporla uğraşacağına karar ver. Ona göre yer önerebilirim sana. Ben de Bakırköy'de oturuyorum. 3 hafta kadar önce Aikido'ya başladım. Bakırköy'de bir Kartaltepe Mahallesi'nde, bir de Bakırköy Spor Kulübü bünyesinde Aikido kursu var diye biliyorum. Wing Chun da yine Kartaltepe'de var, bir de Bahçelievler tarafına doğru var.

Aikikai Aikido Turkey-Kumagai Dojo adres: Avniye Sokak. No:1 Kartaltepe Mahallesi Bakırköy, İstanbul
    Aikido İstanbul-Bakırköy Spor Vakfı adres: Rio De Jenario Cad. 3.Kısım Karakol Karşısı ATAKÖY / İSTANBUL

Turkey Wing Chun Council adres: Fişekhane Cad. Ata Apt. No:64 Bakırköy-İstanbul
    ProWes Wing Chun adres: Gökbakan İş Merkezi Ressam Halim Sok No: 2 ( E-5 üzeri ) Bahçelievler/İstanbul

Bildiklerim bunlar. Tabi sen Muay Thai, Boks, Kick Boks, Taekwondo, Krav Maga vb. araştır, hangisini istediğine karar ver

• quote:

Orijinalden alıntı: FreePartisan

quote:

Orijinalden alıntı: mertis

Yasım 17 avrupa yakasi Bakırköy'de oturuyorum ve o kadar dövüş sporu varkı hiç karar veremiyorum su yasıma kadar hiç kavga etmedim 1 yıldır bodye gidiyorum ama son 2 aydır düzenli takviyesi gidiyorum dövüş sanatı seçerken yardımlarınızı bekliyorum

Kardeş, önce hangi sporla uğraşacağına karar ver. Ona göre yer önerebilirim sana. Ben de Bakırköy'de oturuyorum. 3 hafta kadar önce Aikido'ya başladım. Bakırköy'de bir Kartaltepe Mahallesi'nde, bir de Bakırköy Spor Kulübü bünyesinde Aikido kursu var diye biliyorum. Wing Chun da yine Kartaltepe'de var, bir de Bahçelievler tarafına doğru var.

Aikikai Aikido Turkey-Kumagai Dojo adres: Avniye Sokak. No:1 Kartaltepe Mahallesi Bakırköy, İstanbul
    Aikido İstanbul-Bakırköy Spor Vakfı adres: Rio De Jenario Cad. 3.Kısım Karakol Karşısı ATAKÖY / İSTANBUL

Turkey Wing Chun Council adres: Fişekhane Cad. Ata Apt. No:64 Bakırköy-İstanbul
    ProWes Wing Chun adres: Gökbakan İş Merkezi Ressam Halim Sok No: 2 ( E-5 üzeri ) Bahçelievler/İstanbul

Bildiklerim bunlar. Tabi sen Muay Thai, Boks, Kick Boks, Taekwondo, Krav Maga vb. araştır, hangisini istediğine karar ver

Fişekhane caddesi

• Tekvando uygun bir spor bence. Wing Chun ulkemiz sartlatinda abartili.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiki karate 8 ay oldu başlayalı hiç sıkılmadım desem yeridir 2 kuşak atladım ve çok şey öğrendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZoomStar -- 31 Ekim 2012; 8:58:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedystop

Tabiki karate 8 ay oldu başlayalı hiç sıkılmadım desem yeridir 2 kuşak atladım ve çok şey öğrendim.

Hocam fotoda bişey yok ama forumdakiler şimdi komik shoplar falan yapar kaldır bence. Bak alıntılarken resmi alıntılamıyorum ha.
  • 500 bin kere söylesem yine söylettirecek birileri çıkar heralde.

Boy,kilo birazda maddi imkanlar vücut yapısı bunları duymadan nasıl yorum yapalım 50 kilo adama git sumo güreşcisimi ol diyim sıkıldım artık hep aynı eksik.
  • Beyler ben de wing chun düşünüyorum ama sıkılma problemim var body ye yazılıyorum 1 ay sonra sıkılıyorum yine sıkılırsam diye korkup yazılmıyorum fiyatda vs herşeyde anlaştım gidip başlamak kaldı ama gidesim gelmiyor. Akşam işten çıktımmıydı nabacan kursu diyorum git evine dizini izle yemeğini ye yat. Hergün böyle oluyor. Bunu aşmanın bir yolu yok mu? 2,3 sene uğraşanlar nasıl sıkılmıyorlar anlamıyorum.
    Diğer yandan free run ve parkour ile ilgileniyorum o çok zevkli geliyor onu yaparken hiç sıkılmıyorum.
  • wushu ya git ilerde jet li gibi dövüşürsün o da wushu şampiyonu ama istanbulda nerdedir bilmem
  • Orijinalden alıntı: speedystop

Tabiki karate 8 ay oldu başlayalı hiç sıkılmadım desem yeridir 2 kuşak atladım ve çok şey öğrendim.
  • kavga dövüş çevreyi manipüle edebilme yeteneğine,zekana,ve gücüne bağlıdır. hiç bi spor sana dışarda kavga dövüş yeteneği kazandırmaz,ama hiç bişey bilmeyen birine karşı tabiki avantaj oluşturur. işine yarayacak bişey istiyorsan,amerikan ordusunun dövüş teknikleri var kendi sitesinde ordan bak
    http://www.usarmycombatives.com/

spor olarak diyorsan,boks , muay thai falan öneririm. wing chun yaptım yaklaşık 1 yıl kadar,öğrenmesi çok uzun,çinli bir kadın tarafından bulunan spor.kısa boylu ve zayıflara uygun bi spor daha çok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spurdo -- 31 Ekim 2012; 9:11:48 >
  • 8 ay karate yaptım bı faydasını görmedım salak salak kata cızdırıyorlar allam delırıcem ınsan bır ıkı cubu kırdırır sınavlarda fılan dımı yok,aylık karateye verıyorsun para elbıseye verıyorsun para eldıvene verıyorsun gene para 4 ayda bır sınava gırebılıyorsun o da para :) kısacası karate ögrencı işi değil cok sevıyorsan o ayrı
  • Krav Maga
  • ben 13 yaşındayım 1.74 boyum var 70 kiloyum kick boks a başlayacağım ama korkuyorum dayak yersem diye veya hareketleri yapamassam diye gücüm yetmezse diye korkuyorum ne yapıcağım tavsiyeniz varmıdır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.