Şimdi Ara

Artık bir açıklama yapın dh yöneticileri!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adamin biri gelip "Lee sinle drakeyi caldirdim .s .s" diye konu acar sayfalarca post kasılır, Ben rankedda ilk 10 macima girmek icin elimdeki herolarin hangilerini kullanayim diye konu aciyorum 1 saat icinde siliniyor. Top soloda Singed oynamakla ilgili karakterin artilari eksileri uzerine konu aciyorum siliniyor. Yıllardir su forumdayim lol yoneticileri her kimse bu gorevi hak etmiyorsunuz. Mesajla da bi geribildirim yapilmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yıl olmuş 2014 hala konusu silinenler var Konuyu nereye açmayı öğrenin önce. Benim hiç konum silinmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raiden.

Yıl olmuş 2014 hala konusu silinenler var Konuyu nereye açmayı öğrenin önce. Benim hiç konum silinmiyor.

Lol genele actim ikisini de yardim gerektiren konular sayilmazdi. Teknik destek bolumune acilacak turden degildi. He ayrica gulunecek bir sey goremiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Morfinn

quote:

Yıl olmuş 2014 hala konusu silinenler var Konuyu nereye açmayı öğrenin önce. Benim hiç konum silinmiyor.

Lol genele actim ikisini de yardim gerektiren konular sayilmazdi. Teknik destek bolumune acilacak turden degildi. He ayrica gulunecek bir sey goremiyorum

Şampiyon ve Kostüm ?
  • yanlış yere konu açıyon
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Morfinn

quote:

Şampiyon ve Kostüm ?

Ben konumun neden silindigi hakkinda geribildirim istiyorum kafasina gore konumu silemez hic kimse. Eger haksizsam da haksiz oldugum konuda beni aydinlatsinlar da tekrarlamayayım aynı seyi

• hll knk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bunu Türkiye'de yapsanıza
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • LOL Genel e açma siliniyo direk :D
  • Aslinda direk silmek yerine konuyu tasisalar daha iyi olur

• ben şampıyon ıle ılgılı konularımı şampıyon ve kostume acıyorum yıne sılınıyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lol genel lanetli :(

• quote:

Orijinalden alıntı: arsızbeladinleyen2000li

ben şampıyon ıle ılgılı konularımı şampıyon ve kostume acıyorum yıne sılınıyo

Ahaha deme öyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: arsızbeladinleyen2000li

ben şampıyon ıle ılgılı konularımı şampıyon ve kostume acıyorum yıne sılınıyo

Çünkü konuyu açan sensin

• aynen dostum seni destekliyorum bu yöneticiler adaletsiz bir sürü post konusu açılıyor ve silinmiyor hatta hatırlayanınız varsa bi çocuk ard arda penis fotolarının olduğu konular açıyordu o konular bile biraz durdu ama bi sampiyonla ilgili konu açsan kural dışı diye siliniyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.