Şimdi Ara

Artık bende Orjinal OYUN-CU-YUM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun zamandır xboxta sahte oyun oynuyordum fakat 2 gün önce kafamda sorunlar oluşmaya başladı. Dedim sahte ama güvensiz, mp yok. Canım çok sıkılıyor. Telefon için para biriktiriyordum 800 kadar vardı. Saturnden beyaz + 2 kol aldım. Çokta memnunum. Artık orjinalciyim. maddi durumum çokta aman aman olmasa da insanların emeğini yemek doğru olmaz. Spotçulardan felan artık oyun alacağım. Malum Türkiye'de herşey gibi oyunda el yakıyor.

Özellikle DonanımHaber'e çok ve BSC'ye çok teşekkür ederim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BA761BEEF -- 8 Şubat 2013; 2:15:20 >

• O zaman, hoşgeldin kardeşim...
  • Acaba hata mı yaptım pS3 almakla herkes yeni konsol geliyor diyor. :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheitani

Acaba hata mı yaptım pS3 almakla herkes yeni konsol geliyor diyor. :/

Tüm dedikodular 2013'ün sonunda Japonya ve Amerika'da, 2014'ün başında Avrupa'da çıkacağını söylüyor. Yani tam olarak 365 gün sonra teknoloji marketinde PS4 görebiliriz. Ama 1 yıl yine de uzun bir süre, hayırlı olsun oynayacağın ne deli oyunlar var.

Uncharted 2,3 ve Killzone 2,3 ü mutlaka oynamalısın. Dördü de muhteşem oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Tüm dedikodular 2013'ün sonunda Japonya ve Amerika'da, 2014'ün başında Avrupa'da çıkacağını söylüyor. Yani tam olarak 365 gün sonra teknoloji marketinde PS4 görebiliriz. Ama 1 yıl yine de uzun bir süre, hayırlı olsun oynayacağın ne deli oyunlar var.

Çok teşekkürler. Uncharted 3 almayı düşünüyorum Türkçe olanından. MediaMarkt'ta geçen 160 tl civarındaydı. Biraz ucuzlamasını bekliyorum hem şimdi GTA 4'ü bitirmekle meşgulüm. Mağlum oyunları sadece internet cafede oynuyorduk. :D Bu arada PS3 kolunda zevkli olmaz diyorlardı arkadaşlar oyunlar felan harika geldi bana.

• demekkı benım gibi insanlarda varmış 4 aylık stajer maaşımın hepsini ps vita ve orginal oyunlarına harcadım
  • Orijinal oyunun tadı başkadır, iyi yapmışsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Çok teşekkürler. Uncharted 3 almayı düşünüyorum Türkçe olanından. MediaMarkt'ta geçen 160 tl civarındaydı. Biraz ucuzlamasını bekliyorum hem şimdi GTA 4'ü bitirmekle meşgulüm. Mağlum oyunları sadece internet cafede oynuyorduk. :D Bu arada PS3 kolunda zevkli olmaz diyorlardı arkadaşlar oyunlar felan harika geldi bana.

Türkiye'nin ilk Sony Centeri oluyor bu site.

https://www.hepsisony.com/
    SONY CENTER - Türkiye'nin İlk Sony Center Merkezi - Sony Premium Seller - Hepsisony.com
    http://www.hepsisony.com/?urun-5399-Ps3-Uncharted-3-Game-of-the-Year-Edition--Turkce-.html

Burada daha ucuz. Hem de GOTY Edition.

• Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. :) GoldPunch sana ayrı teşekkür ederim, haberim yoktu bu siteden gerçekten. Bir iki gün içinde sipariş edeceğim. :) Bu arada Drake's Deception ile bunun ne farkı var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BA761BEEF -- 8 Şubat 2013; 3:11:17 >
  • quote:

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. :) GoldPunch sana ayrı teşekkür ederim, haberim yoktu bu siteden gerçekten. Bir iki gün içinde sipariş edeceğim. :) Bu arada Drake's Deception ile bunun ne farkı var ?

Drake's Deception oyunun adı. Bazı yerlerde Uncharted 3 diye geçer bazı yerlerde Uncharted 3: Drake's Deception diye. Bazı siteler kısaltıyor adını.

Bu Game of The Year sürümünde ise parayla satılan DLC'ler de içinde olur, ücretsiz edinmiş olursun.
  • İyi o zaman ondan alalım. :) Teşekkürler.

• Hoşgeldin aramıza .Ps4'ü çok takma kafana Sony'nin desteği 4 yıl daha sürer.Sonuçta tık diye oyun yapılmayacak PS4'e.
  •  Artık bende Orjinal OYUN-CU-YUM !
  • Orjinal oyun oynamak güzeldir.
    Ben ps3 sayesinde bilgisayar ve android oyunlarına kadar hepsini orjinal almaya başladım.Çoğu zaman boş iş deseler de emin ol çok farklı bir his.
  • sanal mutluluk

• quote:

55 liraya da buldum ama GOTY sürümü değil.

http://www.esepet.com.tr/urun/uncharted-3-drakes-deception-playstation-3-oyunu.aspx?ref=akakce&v=1.3.5

http://www.akakce.com/oyun-playstation-3/en-ucuz-uncharted-3-drake's-deception-ps3-fiyati,547706.html

Bende daha uncharted son oyununu oynayamadim bu iki sitede turkce mi oyun acaba? Ve siteler guvenilir mi bikgin varmi hocam?

• Ben de xbox kullancisiydim fw li oyunlar oynuyodm sonra pc topladim bir iki orjinl oyun aldm cok zevkli geldi. Şimdi xboxla ps3 takasladm orjinalciyim ben de 5 tane de oyun verdi yanında ama eski oyunlar genelde. Takas yapılır mi ki pes 10 12 ,f1 10, gta 4 Ve killzone3 var isteyen varmı exclusive oyn gerek.

• Verdiğin paranın karşılığını aldığın zaman gerçekten hiç dert etmiyorsun o parayı.Bende zaman zaman Xbox 360 RGH,PS3 orjinal geçişi yaparım oyuna göre.Satarım,alırım...Bu güne kadar çok PS3 oyununa para verdim.Dünde GOW'un yeni oyununu ön sipariş ettim.Verdiğim paranın karşılığını alacağıma emin olduğum bir oyun ve %100 Türkçe.Sırf bunun için bile orjinal oyuna destek veririm çünkü Sony Türkiye'yi es geçmiyor ve emek,para harcayıp oyuna Türkçe dil desteğini ekliyor.Türkçe olan oyunlar çok PS3'te.Artmaya da devam ediyor.Muhtemelen yeni nesil konsollarda bu oran çok daha fazla artacaktır.Yani işin özü karşılığını aldığın sürece orjinal oyun almak,multiplayer zevkini sonuna kadar yaşamak başka bir histir oyuncular için.
  • quote:

55 liraya da buldum ama GOTY sürümü değil.

http://www.esepet.com.tr/urun/uncharted-3-drakes-deception-playstation-3-oyunu.aspx?ref=akakce&v=1.3.5

http://www.akakce.com/oyun-playstation-3/en-ucuz-uncharted-3-drake's-deception-ps3-fiyati,547706.html

hocam gittigidiyorda arat oyunu goty versiyonu kargo dahil 45tlden satiliyor.ben aldim ustelik turkce

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.