Şimdi Ara

Artık Asyalılarıda seviyorum.Hintliler potaya girecek gibi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan sonra Asyalıları ve Hintlileride sevicem.Hintlilerden çok güzel kadınlar çıkabiliyor.Asyalıları ise kızları çok çelimsiz diye sevmezdim ama artık seviyorum hepsini.Tüm dünyayı seviyorum.Yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

• HeH Adamsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

Bundan sonra Asyalıları ve Hintlileride sevicem.Hintlilerden çok güzel kadınlar çıkabiliyor.Asyalıları ise kızları çok çelimsiz diye sevmezdim ama artık seviyorum hepsini.Tüm dünyayı seviyorum.Yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Fas a bakmanı tavsiye ederim gittiğimde kızlar kendi götürdüler tr den geldiğimi söyleyince

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aiginas

quote:

Bundan sonra Asyalıları ve Hintlileride sevicem.Hintlilerden çok güzel kadınlar çıkabiliyor.Asyalıları ise kızları çok çelimsiz diye sevmezdim ama artık seviyorum hepsini.Tüm dünyayı seviyorum.Yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Fas a bakmanı tavsiye ederim gittiğimde kızlar kendi götürdüler tr den geldiğimi söyleyince

Amrabat'tan yabancı değiliz ve Osmanlı'dan.Bir göz atıyorum şimdi

• Asyalılaqr fena cırlıyor çok iyi olur
  • Hintliler iyidir ya nazik efendi insanlar
  • Hitler Polonya'ya girecek gibi diye okudum, asyalılarla alakası ne diyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hintliler genelde pis oluyor la genelde, bakımlı olsalar bazılarının gideri oluyor ama.
  • quote:

quote:

hocam detayları anlat nerede nasıl ne zaman kim götürüyor yarın bilet alıp giderim valla

• türk kızlari varken :p

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byob

quote:

quote:

hocam detayları anlat nerede nasıl ne zaman kim götürüyor yarın bilet alıp giderim valla

Ben tatil için gitmiştim bu işleri hiç yapamam ist aşk acısı çekiyorum orada bir ekonomi olmadıgı için bakire bir kız istersein 1000 tl istemişlerdi ama annesi babası seni damatları gibi karşılıyor felan seni evlerinde misafir ediyor kızın ailesi sonra sabaha çıkıyorsun bu normal bir durum Fas'ta yemek felan her şeyi beraber yiyorsun
    Diğer türlü karşılıklı arada sokak var öyle düşün bakış sonra gir eve 15 mi ne vermiştim şapka free sonra çık git kız istemedi hiç bu sürekli olan bir şey bana özel değil tur rehberin erkek olsun yeter konuşmak rahat olur Fas kızlarına bak Google dan %70 güzel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.