Merhaba arkadaşlar ben kaç seferdir yerel ağdan oyun oynamaya çalışıyorum ama oyun bir kere gözüküyorsa oynuyoruz sonra bir daha gözükmüyor her türlü şeyi yapıyoruz ama yok! Lütfen birisi bana kalıcı bir çözüm bulsun bir arkadaş ( forumdan ) bana dediki git hamachiyi kullan onu da denedim ama yok olmadı ne kadar denediysek deneyelim olmadı! Birisi yardım etsin. Saygılar,
FrozenBlaze.
quote:
Orijinalden alıntı: FrozenBlaze
Merhaba arkadaşlar ben kaç seferdir yerel ağdan oyun oynamaya çalışıyorum ama oyun bir kere gözüküyorsa oynuyoruz sonra bir daha gözükmüyor her türlü şeyi yapıyoruz ama yok! Lütfen birisi bana kalıcı bir çözüm bulsun bir arkadaş ( forumdan ) bana dediki git hamachiyi kullan onu da denedim ama yok olmadı ne kadar denediysek deneyelim olmadı! Birisi yardım etsin. Saygılar,
FrozenBlaze.
Yerel Ağdan oynamak için arkadaşınla kablo çekmen gerekir ama hamachi ağı kurum arkadaşlarını hamachi ağına alarak kendine server kur ve arkadaşlarınla oyna minecraft server kurma diye video var kurmayı öğretiyor
Başka IPlerlede oynaya bilirsin örn: mc.nomercymc.com bunun gibi minecraft serverleri var googleye minecraft serverleri yazarsan daha çok server bulursun