Şimdi Ara

artı basmak için elixir nerden bulacam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• benden bulacaksin troydaysan pm at sana satam uygun fiyata coq elixir var nick:ates
  • canavarlardan duser hepsinden ama dusurmek cucuk oyunca değil sansin varsa bide pazarda bulabilirsin ancak
  • 50.000 gold civarı
    bende 2 gün önce oyuna başladım şimi 19lvlim 20lvl olunca trader olcam paraya para demicem
    troydayım
  • vlla bana elixir die bi pot gibi bişi düştü o vardı onu sattım
  • bi suru yaratıktan duser elixir ama arkadasın dedii gibi cok zordur dusmesi.. yani elixir bulcam diye yaratık kesmeye calısma cok sıkılırsın.. sen lvl kasarken yada bazı questleri yaparken bulabilirsin ancak.. mesela bi quest vardı ( 200 tane hyugno ghost bayraı ) bu questi yaparken bitane weapon bitane de protector elixir cıktı bana .. yani sans...
  • level kasacam olayını bırak ıstersen questlerı yaptıgın zaman zaten senın lvl atlaman ıcın herseyı verıyo sen sadece gorevlerı yap yeterlı bosuna vakıt harcama yaratık keserek gercı gorevde cok cok kesıyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bana göre en iyisi trader. trader ci olunca para ya para demezsin ama trader cilik te tecrübe ister hemen 20 olunca trader cilik yapmaya kalkma tiefler yatırır yok sa dikkat et.....

bende troy dayım....

[AKINCILAR] guild inde
  • enkarizma:thief
    endandik:hunter (sırtı kazıklı olanlar)
    enzengini:trader
    ayrica her elixirin fiati ayni değil:fiyatlar troy için geçerli ama her serverde böle hmn hmn
    elixir weapon:200k-250k arasi
    elixir accessories:35k-40k arasi (en ucuz olanidir)
    elixir protector:40k-45k arasi
    elixir shield:40k ve ustu
    bu bnim tum pazarlarda gördüğüm fiyatlar tabi daha yukseği ve düşüğü varsa düzeltme yapan olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadir26

bana göre en iyisi trader. trader ci olunca para ya para demezsin ama trader cilik te tecrübe ister hemen 20 olunca trader cilik yapmaya kalkma tiefler yatırır yok sa dikkat et.....

bende troy dayım....

[AKINCILAR] guild inde

bende akıncılardaydım nick Cengiz_Khan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demosty -- 30 Ocak 2006 10:36:24 >
  • biz babel deyiz sulalecek sizde oraya gelin benim lvl 15 bi turlu 16 olamadım0.50 exp gelio patlıcam canawar kes kess questide wermio ac herif ilk once archerı yap dio onu yapıcaktım ama out of working time diyor
  • eee katlanacaksın bazı seylere lvl atlamak ugruna ılerde senden 500 1000 tane yaratık kes dedıgınde ne yapacaksın :))
  • kesşoruz zatş napalım ama 3 saatte anca atlarım bole lvl giant bandit kovaladı zaten rahmetli oldum oyunada bidaha girmedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: camısss

biz babel deyiz sulalecek sizde oraya gelin benim lvl 15 bi turlu 16 olamadım0.50 exp gelio patlıcam canawar kes kess questide wermio ac herif ilk once archerı yap dio onu yapıcaktım ama out of working time diyor

ahahaha daha 600 chakji 200 hyungo slodier bayrak 200 hyungo ghost bayrak 150 arı yumurtası 500 earth ghost sen onlarda zorlanıyorsan bunlarda ne yapıcaksın acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.