Şimdi Ara

Artes Thor THR-1000 Kullanıcı İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •  Artes Thor THR-1000 Kullanıcı İncelemesi
     Artes Thor THR-1000 Kullanıcı İncelemesi




    Artes Thor Serisinden THR-1000 model kodlu olan ups'ini satın aldım ve bir süredir kullanıyorum. Küçük bir inceleme tadında yazı yazmaya karar verdim. Teknik özellikle harmanladığım inceleme yazıma başlayalım,

    720w güce sahip olan THOR 1000VA, 220/230/240 V değerlerinde voltaj çıkışı sunabiliyor. 50 Hz frekans bandında elektrik iletimi yapan THOR 1000VA, frekansdaki düzensizleri -/+ 1Hz ile düzenleyip düzenli hale getirebiliyor. %10 oranında voltaj düzenlemesi uygulayabiliyor. Böylece her daim güvenli ve düzgün elektrik çıkışı alabiliyrosunuz.

    İçerisinde iki adet KGK Pili var. 1 Bilgisayar 1 Monitör şeklinde uygulanan temel bir kullanımda 45-50 Dakika'lık kullanım süresi sunuyor. Bu şekilde anlık lokal elektrik kesintilerinde, işleriniz elektrik gelene kadar aksamamış oluyor.

    Ön panelinde de led bildirim ışıklarına sahip.
    Şarj edilirken Yeşil ışık, yedekleme modundayken sarı ışık yakıyor, aynı zamanda alarm seslerinede sahip. Yedekleme modundayken her 10 saniyede bir bip sesiyle kullanıcısını uyarıyor, pil'in bittiği durumlarda da sürprizlerle karşılaşmanızı engellemek amacıyla her saniyede bir bip sesiyle erkenden önlem alıp pilleri şarj etmeniz konusunda sizleri uyarıyor. Fazla yük altında kaldığında her 0,5 saniyede bir, pil değiştirirken 2 saniyede bir, herhangi bir hatayla karşılaşıldığında da kırmızı ışık ile kullanıcısı bilgilendiriyor.

    10.2 kg'lık cuzi bir ağırlığa sahip olan ürün, temel bir ofis'in ihtiyaçlarını anlık kesintilerle karşılayabilecek potansiyel sağlıyor. Aynı zamanda yumuşak hatlı tasarımı ile diğer ups'lere bakış kaba bir görüntü sunmuyor. Ben kullandığım 1 aylık süre zarfında oldukça memnun kaldım, ups arayışında olan ve beklentileri yüksek olmayan arkadaşlara önerebilirim. Sizlerinde görüşlerinizi merak ediyorum aynı zamanda UPS hakkında küçük bir tanıtım yazısıda hazırladım, nedir ne değildir ne için kullanılır bilmeyenler için. Sağlıcakla kalın !


    Peki UPS Nedir ?

    UPS, İngilizce açılımı Uniterruptible Power Supply, Türkçe açılımı ise Kesintisiz Güç Kaynağı olan anlık güç kesintilerinden korunmamızı sağlayan ve işlerimizi kısa sürelide olsa halledebilmemizi sağlayan güç kaynaklarıdır. Önemli olan nokta, bu güç kaynaklarının bilgisayarlarımızda yer alan PSU ile karıştırmamamız gerektiğidir.
    UPS'ler genel olarak bilgisayarlarda kullanılır. Özellikle önemli işlerde ve oyunlarda elektrik kesintilerinin yazılan onlarca belgeye yada saatlerce oynanılıp bir sürü başarı edilen oyuna kurban gitmesini istemeyiz. Bu durumlarda UPS'ler yazılan ve hazırlanılan içeriklerin kaydetmek için, oyunlarıda kaydedip sonlandırmak için yeterli bir süre sunar. Bu süre 5-10 dakika değil, yeri geldiğinde 1 saate kadar varan sürelerdir. Bu yüzden UPS'leri bütün bir ofisi yada bütün evin ihtiyaçlarını gideren bir "Jeneratör" olarak görmek yanlış olacaktır. Aynı zamanda UPS'i kullandığınız şehirdeki elektrik hattı devamlı dalgalanıyorsa ürünlerinizin ömrünü uzatıp çeşitli zararlara uğramasını engellemek amacıylada kullanabilirsiniz.
    Tek seferlik verilip, uzun süre bakıma ihtiyaç duymayan UPS'ler, bu bağlamda uzun vadede verildiği paranın son kuruşuna kadar değecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkin Kayalar -- 3 Nisan 2015; 19:49:17 >







  • Kutu içinden bir tane de kablo çıkıyor, buda fotoğrafları.

     Artes Thor THR-1000 Kullanıcı İncelemesi Artes Thor THR-1000 Kullanıcı İncelemesi


    Üretici Firma:http://www.artescorp.com/store/ProductDetails.aspx?productid=86133&ttype=Properties#pt
    Satın Almak İçin:http://www.akakce.com/kesintisiz-guc-kaynagi/en-ucuz-artes-thor-serisi-1000va-720w-ups-1pc-80-dk-fiyati,3110542.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkin Kayalar -- 1 Nisan 2015; 23:50:22 >




  • Berkin Kayalar B kullanıcısına yanıt
    Konun hayırlı olsun.

    Bu konuda araştırma yapmışsın sanırım marka bazında sıralar mısın ve ulaşılabilirlik konusunda da kolay olacak.

    Ve bildiklerimle yazdıklarını birleştirince 1000 VA' dan düşük almamız çok karlı bir iş değil.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MühendisMurat

    Konun hayırlı olsun.

    Bu konuda araştırma yapmışsın sanırım marka bazında sıralar mısın ve ulaşılabilirlik konusunda da kolay olacak.

    Ve bildiklerimle yazdıklarını birleştirince 1000 VA' dan düşük almamız çok karlı bir iş değil.



    Merhaba hocam,

    Öncelikle mesajınızı geç gördüm kusura bakmayın.

    Açıkçası çok araştırmadım. Tunçmatik yada Artes alacaktım. Dediğiniz gibi 1000VA'dan düşük almak istemediğimden tercihim Artes yanından oldu, herhangi bir sıkıntısıda yok oldukça iyi çalışıyor. Önerebilirim.

    İyi akşamlar dilerim,
    Berkin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.