Şimdi Ara

Artes S701 Tablet PC Hakkında bir kaç soru !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler burdan artesteknik ekibine sesleniyorum bu cihazla ilgili bir kaç sorum olacak ceavplarsanız sevinirim
    1-Bu cihazında aretes i701 gibi ekranı içte mi ?
    2- cihazın android sürümünü güncelleyebiliyormuyuz?
    3- tüm 3g modemleri destekliyor mu?
    4-fiyat nedir ?
    5-ekranı mat mı yoksa diğer ekrandan mı ? sorularım bunlar yanıtlarsanız sevinirim

DH Motorola Moto G Kullanicilari

• quote:

Orijinalden alıntı: StealheX

iyi günler burdan artesteknik ekibine sesleniyorum bu cihazla ilgili bir kaç sorum olacak ceavplarsanız sevinirim
    4-fiyat nedir ?
    5-ekranı mat mı yoksa diğer ekrandan mı ? sorularım bunlar yanıtlarsanız sevinirim

Merhabalar
    1-Bu cihazında artes i701 gibi ekranı içte mi ?
    Evet ekranlarımız kolay çizilmesin diye seçilmiş olup iç ekran tipindedir.

Evet gerektikçe sürüm yükseltmesi yapıyoruz, isterseniz bizden temin edebilirsiniz.

Tüm 3g modemleri desteklemek mümkün değildir, tahmin ettiğiniz gibi her geçen gün yeni bir usb 3g modem çıkabiliyor, fakat çıktıkça bizde driverlarını ayarlayıp çalışması için gerekli güncellemeleri yapmaya çalışıyoruz.

4-fiyat nedir ?
    Bizim tavsiye ettiğimiz son kullanıcı fiyatı 129 USD + KDV dir, fakat farklı fiyatlarda interntten veya mağazalardan satış yapan yerler var.

Mat ekranlı ürünümüz kalmadı bütün ürünlerimiz parlaktır.
    Sadece özel bir proje için gelen ürünlerden kalan 200 tane ürün mat ekranla satılmıştır(mat ekran yanlardan gözükmesin diye eklenmiş filtreli ekrandır), fakat istemeyen arkadaşların ekranıda firmamız tarafından ücretsiz olarak değiştirilmektedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Artesteknik

quote:

Orijinalden alıntı: StealheX

iyi günler burdan artesteknik ekibine sesleniyorum bu cihazla ilgili bir kaç sorum olacak ceavplarsanız sevinirim
    4-fiyat nedir ?

Merhabalar
    1-Bu cihazında artes i701 gibi ekranı içte mi ?
    Evet ekranlarımız kolay çizilmesin diye seçilmiş olup iç ekran tipindedir.

Evet gerektikçe sürüm yükseltmesi yapıyoruz, isterseniz bizden temin edebilirsiniz.

Tüm 3g modemleri desteklemek mümkün değildir, tahmin ettiğiniz gibi her geçen gün yeni bir usb 3g modem çıkabiliyor, fakat çıktıkça bizde driverlarını ayarlayıp çalışması için gerekli güncellemeleri yapmaya çalışıyoruz.

4-fiyat nedir ?
    Bizim tavsiye ettiğimiz son kullanıcı fiyatı 129 USD + KDV dir, fakat farklı fiyatlarda interntten veya mağazalardan satış yapan yerler var.

Mat ekranlı ürünümüz kalmadı bütün ürünlerimiz parlaktır.
    Sadece özel bir proje için gelen ürünlerden kalan 200 tane ürün mat ekranla satılmıştır(mat ekran yanlardan gözükmesin diye eklenmiş filtreli ekrandır), fakat istemeyen arkadaşların ekranıda firmamız tarafından ücretsiz olarak değiştirilmektedir.

Peki bu cihazin artes i701den farki nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu ürünün üzerinde 4 Pin USB port var. Yani direk USB cihazlarınızı takabiliyorsunuz. Çevirici OTG kablo olmadan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Artesteknik

Bu ürünün üzerinde 4 Pin USB port var. Yani direk USB cihazlarınızı takabiliyorsunuz. Çevirici OTG kablo olmadan.

merhaba daha öncede farkkı bi ürünüzü almıştım
    şimdi tablete çarptı gözüm
    örnek bu tablette online fullfilim izle siteleri gibi
    sitelerden filim izleye bilirmiyim.
    çünki daha önce bi yerden aldım flash olmasına rağmen hiç bi filim bi tv açılmıyordu bunda böyle sorun varmı ek uygulamaya ihtiyac duymadan ?
  • ***Dark EVOPAD (DK-PC-EVOR7000), R7000, 7", 512MB, 4GB, ANDROİD 4.0, TABLET (8GB HAFIZA KART DOKUNMATİK KALEM HEDİYE)*** adlı ürün ile ***ARTES S701 4GB 7" MULTITOUCH ANDROID 4.0*** adlı ürün arasında kaldm dark evopad de yüz tanjıma özelliği , hdmı kablo , filmlerde otamatik altyazı gibi artılar var artesde de varmı acaba güzel özelliklerini yazarmısınız
    Daha Fazla Göster
  • sayın yetkili bende artes i701 kullanıcısyım ve tablette digitürk kanallarını izlemek istiyorum öncelikle;
    1. digitürk play üyesiyim ve izlerken sürekli veido yükleniyoe mesajı ile karşılaşıyorum sonra açılıyor 10-15 saniye sonra tekrar video yükleniyor mesajı çıkıyor ve ekran kararıyor bunu sebebi ve çözümü nedir.
    2. google üzerinden digitürkplay.com.tr yi çalıştırdığımda infinite hd uygulamasına ihtiyaç var dyor ve kabul et ve yükle diyor işlemi devam ettirdiğimde tarayıcı bağlantı kuramadı deyip beni tekrar başa döndürüyor bunların çözümlerini bildirirseniz sevinirim. sağlıklı günler

Orijinalden alıntı: sarslanpay80

sayın yetkili bende artes i701 kullanıcısyım ve tablette digitürk kanallarını izlemek istiyorum öncelikle;
    1. digitürk play üyesiyim ve izlerken sürekli veido yükleniyoe mesajı ile karşılaşıyorum sonra açılıyor 10-15 saniye sonra tekrar video yükleniyor mesajı çıkıyor ve ekran kararıyor bunu sebebi ve çözümü nedir.
    2. google üzerinden digitürkplay.com.tr yi çalıştırdığımda infinite hd uygulamasına ihtiyaç var dyor ve kabul et ve yükle diyor işlemi devam ettirdiğimde tarayıcı bağlantı kuramadı deyip beni tekrar başa döndürüyor bunların çözümlerini bildirirseniz sevinirim. sağlıklı günler

Merhabalar;
    Bahsetmiş olduğunuz ilk sorun digitürk ten kaynaklı bir sorundur. 2. sorun da yine digitürk ile alakalı. Hatta bu sorunlar ile ilgili olarak digitürk ile görüştüm digiturkplay.com.tr için Android desteği olmadığını ve sadece normal pc den izlenebileceğini belirttiler.

• slm arkadaşlar artes s701 yazılımını nasıl yükleyebilirim sitesinden buldum indirdim ama nasıl yükleyecem bilmiyorum yardımmm
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.