Şimdi Ara

Artes'in Windows 8.1 Tableti geliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Artes firması ile görüşen forumdan arkadaşımız sayın @rueta'nın verdiği bir bilgi. Özellikler ve detay şuan bilinmiyor.

    Mail attım konfigürasyonu için geldiğinde konuya ekleyeceğim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiotürk -- 3 Nisan 2014; 21:13:47 >



  • casper tarzı celeronlu bir tablet olma ihtimali yüksek :/
  • Muhtemelen pipo w1 dir.Genelde pipo ürünleri getiriyor diye biliyorum ama sürpriz de olabilirİnş bunu getirip 1000 tl üstü bir fiyata satmazlar çünkü yurtdışında bile bir Çin tabletine göre pahalı.Aslında biraz bekleyip ramos i10 pro gibi bir tableti getirmeleri daha mantıklı gibi.Çünkü pipo w1 vb. Tabletlerin alternatifi ucuza zaten bulunabiliyor ama dual boot gibi bir özelliğe sahip makine daha çok işlerini görür bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • süper bir secenek olur aslın da merakla bekliyoruz.
  • hacı1992 kullanıcısına yanıt
    Pipo w1'in review videolarını izledimde hiçte fena gözükmüyor sayın @hacı1992

    Dediğiniz gibi Dual boot olayı harika bir özellik rakiplere fark atma sebebi olur.
  • Gladiotürk kullanıcısına yanıt
    Pipo w1 iyi de alternatifi Türkiye'de var.Asus transformer book t100.Asus un şarjı 10 saati görüyormuş (notebookcheck sitesinin yalancısıyım.).Ayrıca dock ta 500 gb hdd si olan modeli de var.Fiyatı 900–1100 arası değişiyor.Pipo w1 ile yurt dışı fiyatları aynı ve artes de getirirse benzer fiyata satabilir.Bu durumda hem batarya ömrü olsun hem asus un ünü olsun(tablet servisi berbat sakın asustan tablet alma gibi bir yanlışa düşmeyin!) Türkiye de artesi seçecek olan az bulunur.

    Tabi bunları hep artes in pipo w1 getirme ihtimaline karşı söylüyorum.

    Diğer yandan ramos i10 pro her ne kadar piyasaya çıkmamış olsa da hatta 1–2 tane ayaküstü tanıtım videosundan başka videosu olmasa da çıktığı zaman eğer ramos becerebilmişse bu işi gerçekten güzel bir iş başarmış demektir.Çünkü i5 li bazı tabletlere android kurulup dual boot edilebiliyor lakin atom üzerinde bunu görmedim.İlk önce işte ramos i10 pro da gördüm.Böyle bir tabletin alternatifi Türkiye'de yok(yine asus transformerbook trio yu saymıyorum çünkü fiyatı 2500–3000tl arası).

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hacı1992 kullanıcısına yanıt
    Artes firmasının Android tabletleri gayet iyi satıyor gördüğüm kadarıyla ve ürünleri malzeme kalitesi olarak piyasadaki ürünlerden 1 2 tık yukarıda. Kapıdan kapıya garanti hizmetleri var. Zaten tableti aldıkları firmalarda belli başlı kendini kanıtlamış markalar. (Pipo-Onda vs)

    Asus dediğiniz gibi kötü bir imaja doğru sürükleniyor. Ekranı kırılan bir memopad hd7 için 300 küsür lira ücret istenmişki tabletin sıfır fiyatı o civarlarda.

    Ben fiyat performans açısından Artesin Win 8 - 8.1'li tablet pazarından pay kapacağını düşünüyorum tabi gelecek olan modeller belirler. En azından yerli bir markamız çinde üretim yaptırmayan şirket kalmadı. En azından elektronik cihaz için harcanan paranın bir bölümü ülkemizde kalır. Önemli olan marka sonuçta

    Pipo w1'i genelde Cube U100GT ile karşılaştırmışlar sayın @hacı1992




  • pipo w1 in asus t100 karşısında şansı yok. kimse yerlisine merlisine bakmaz bu kim bu kim artes vs asus bitti. klavye docku da bi garip pek sğalam durmaz ayakta sanırım. 800 e falan gelmesi lazım asusdna iyi bir seçenek olabilmesi için 800 e gelirse seçenek olur
  • eofdred E kullanıcısına yanıt
    Fiyat belirleyici olacaktır elbette. Rekabet iyidir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gladiotürk

    Fiyat belirleyici olacaktır elbette. Rekabet iyidir

    ikidir bu türk markalar hevesimizi kırıyor hiç ümit beslemiyorum 700 800 falan olursa fiyatı sevinirim ama sorsan bence minimum 1000 liraya gelir sonrada 8-10 kişiye satarlar sonra millet windowsu sevmedi demekki der çekilirler
  • eofdred E kullanıcısına yanıt
    Windows 8.1 ile bence ilgi artacak Windowslu tabletlere çünkü masaüstündeki kullanıma çok yakın bir performansı olacak (oyunlar hariç) Belge görüntüleme medya kullanımı internet gezintisi vs. İnşallah güzel fiyatlardan gelir. Siz Asus T100 kullanıyorsunuz sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gladiotürk

    Windows 8.1 ile bence ilgi artacak Windowslu tabletlere çünkü masaüstündeki kullanıma çok yakın bir performansı olacak (oyunlar hariç) Belge görüntüleme medya kullanımı internet gezintisi vs. İnşallah güzel fiyatlardan gelir. Siz Asus T100 kullanıyorsunuz sanırım.

    yok ben bunların abilerinden kullanıyorum acer w510.
    1 yıldır kullanıyorum clovertrail ihtiyacımı karşılıyor baytraile güncelleme yapma ihtiyacı hissetmedim zaten bu tabletim benim hiçbir baytrailde olmayan özelliklere sahip. doğru düzgün baytrailli 10" windows tablet yok ya arka kamerası eksik ya klavye yok ya klavye var batarya yok kesin bi yerden içine etmişler asus masus alayı batırdı windows tabletleri bu dönem. yine acer üretecek en iyisini eli kulağında bi model var yılın bu çeyreğinde gelecek olan




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.