Şimdi Ara

art arda içki içilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben 18 yaşındayım ve genel olarak hayatımda alkol kullanıyorum ve bunu eğlence için yapıyorum fakat bu son zamanlarda olması gerekenden çok gibi gelmeye başladı.Alkolik olduğumu sanmıyorum ama o yolda ilerlerliyorum sanki aslında kendi kendime içmiyorum max 2 o da belki.Küçüklüğümden beri alkol içerim ama son zamanlarda arttığı için alkolik olur diye korkuyorum dün 35lik viski bugün 3 bira içtim ve yarında 70lik rakı iceceğiz(2 kişi) alkolik olur muyum.Çevremde akıl alabileceğim kimse yok yardımcı olursanız sevinirim.

• alkol kana karıştığı için alkolün %99'u ile karaciğer ilgilenir. ciğerini düşünmelisin, onu üzme yoksa seni yarı yolda bırakır. ayrıca vücuda giren alkolün %20 si mide tarafından emilir ve kana karışır. geri kalan %80 doğrudan mı kana karışıyor yoksa mideden sonra mı işlem görüyor bunu da sen araştır.   bugün içiyor olman yarın veya yarından sonra da sürekli içeceğin anlamına gelmiyor. emir sana ait.  

• reis büyük ihtimalle mideden sonra işlem görüyordur ama yarı yolda bırakmaz herhalde ya onu da yaşaya yaşaya öğreniceğiz.Teşekkürler bilgi için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemerd -- 9 Mayıs 2023; 2:9:45 >
  • Alkolizm nedir önce bir buna bak istersen. Tüm bunların dışında alkolü çok karıştırımamak gerek. İnsan zamanla kendisi öğreniyor zaten. Nerede ne kadar içmeli vs gibi.

Ve evet böyle içmeye devam edersen olursun. Miktara çok bakmıyor alkolik olmak. Hayattan aldığın hazzı etkiler o yüzden elinizden geldiğince içmeyi abartmayın derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir bira sarhoş eder mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.