< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arsız Sürücüye Cevap Veremedim (2. sayfa)

-
-
diyalog yanlış hareket
ölü taklidi yapmalıydınız
akşam 8 haberleri için malzeme olmaya çalışmışsınız ama şans sizden yanaymış
ışıklarda farın beni rahatsız etti diyen sürücüye serviş şoförü dehşet saçtı.. gibi.
bu şaka gibi gelebilir ama doğru.
geçmiş olsun dikkatli olun..
-
Yok hocam tırssam zaten tepkimi söylemem belki 3-5 kişi daha söyler de belki polise denk gelirim yapmayayım ceza olsa yemeyeyim der diye düşünüyorum ama arkadaşlarında dediği gibi sanırım gelişimini tamamlamamış pirimat tipler bunlar. 20 senedir bende araç kullanırım ama eskiden böyle şeyler daha azdı sanki.
Doğru söylemişsiniz saçma sapan sebeplerden insan hayatı sönüyor
-
maalesef insanlar hala sis farının havalı olduğunu falan sanıyor. dediğim gibi araçların yarısında sis farı yanıyor. hiç takılmam o yüzden sis farına falan.
akıl veriyorum ama ben aslında daha kötüyüm. trafikte kolay sinirlenen biriyim, kendimi tutamayıp bağırıyorum arada ama karşı taraf da cevap verdi mi genelde çok uzatmam. zamanında uzattığımda biri bana bıçak çekmişti mesela. diğerinde de bir anda 30 kişi olmuşlardı. sakat işler bunlar.
-
Yan şeridimizde her tarafı vuruk, bulut beyazı gibi parlak sis farlı, ön camında zindan karanlığından hallice film bulunan doblo varken bilin bakalım hangi aracı çevirdiler?
Kontrolleri bittikten sonra beni çevirdiğiniz anda yan şeritten giden arabanın halini gördünüz mü dedim. Fark etmedik, ayrıca rastgele kontrol yapıyoruz diyerek beni uğurladı.
Şahsi düşüncem, o aracın geldiğini Ezel'in kör annesi Meliha bile koklayarak anlardı.
-
Arkasına geçip uzunları dayasaydın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beni de yaya giderken durduruyorlar, araba sürerken de durdurdular, tipten kıllanıyorlar bence, ben mağara adamı gibi sakallıyım ve boynumda falan dövmelerim var sarışınım üstelik. Sende de bir şeyler vardır mutlaka. Sakalı kesince ya da kısaltınca fazla olmuyor. Sakal artı dövme çok dikkat çekiyor. Sarı olduğum için belki ecnebi de sanıyor olabilirler. Polis olan yerlerde fazla dolaşma bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 22 Ağustos 2025; 17:59:49 > -
Dövmeleri olan, sakallı, ve sarışın olduğunu özellikle belirten çok bilmiş konuştu.
Trafikte geceleri 50 metrede gerideki aracın sürücüsü sakallı mı, at hırsızı mı, takım elbiseli mi direktmen görünüyor zaten. Hele de ön camında siyah film kaplı aracın kimin kullandığı daha net görünüyor değil mi?
GBT kontrolünden değil ehliyet-ruhsat-muayene kontrolünden bahsediyorum.
-
Ben sarışın, sakallı ve dövmeli bir at hırsızıyım, ot koko falan çeken r*s asker kaçağı sanıyorlar ve beni ondan durduruyorlar, at hırsızlarını durdururlar. Ver bakayım kimlik, GBT bakacağız demesine gerek yok, araç sürerken de durduruluyorum. Ikisi de aynı şey zaten. Ehliyetten de TC girip GBT bakıyorlar zaten.
Burada konu direkt seninle alakalı değil, genel bilgi açısından yazdım, siyah filmli aracı durdurmuyor, ama araç düzgün oldugu halde, diğerini durduruyorsa, sürücünün tipi sinyal vermistir mutlaka ve onunla alakalıdır. Durdurulma kriteri olması lazım zaten, rastgele durdurmazlar.
Durdurulanlar, muhtemelen bir takım farklı Stereotiplere uyuyorlardır. Bu arap stereotip olabilir, K stereotip olabilir, ciguli stereotip olabilir, torbacı stereotip olabilir, ecnebi stereotip olabilir, mafya tetikcisi, kurtlar vadisi stereotip olabilir ve polis, suratındaki benini bile 100 metreden görür. Hepsinin gözü sahin gibi. Avını seçen bir sahin gibi seni seçip "gel bakalım yeğenim" derler.
Yani sen polisler görmez sanıyorsun ama normal eleman polise kıyasla köstebek gibi görür. Mesela normal eleman köstebekse, polis Sahindir. Polis deyip geçmeyeceksin.
Ben şahsım, Antalya'ya kaçak gelmis ya da müptezel R*S, Ukri stereotiplere uyuyorum mesela. Sakalı keser miyim? Belki, bazen kesiyorum ama polis icin kesmem. Dövmelere zaten çare yok ama olsa bile bu saatten sonra uğraşmaya da değmez. Yani özetle, cope yapmaya gerek yok.
Kendini olduğun gibi kabul edip seveceksin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 25 Ağustos 2025; 10:27:18 >
-
hanımlar da dövebilir cnm
şahsen yakın dövüş sporları ile ilgileniyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X