Şimdi Ara

Arsız Sürücüye Cevap Veremedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba ; dün akşam 23:00 gibi şehir içinde ilerlerken arkamda bir servis aracı belirdi. 2 tane ek olacak şekilde 2 sis 2 de normal far 6 adet beyaz leş gibi bembeyaz ayarsız yüksek lumenli ampul takmıştı. Işıkta yan yana gelince de tatlı bir dille " hocam farlar aşırı göz alıyor sisleri de açınca kör etti dedim " aynı şey bana söylense kusura bakmayın der kapatırım sanırım ama bu dağdan inmenin dediği şey " sıkıntı olmaz sen devam et" demek oldu.

    yani insanların bu kadar arsız olabilmesi hem midemi bulandırıyor hem de korkutuyor beni. Bu arada yanlış anlaşılmasın kavga da ederim çekinmem ama bu arsızlığın karşısında ne yapsan boş gibi geliyor bana. 1 tane trafik ekibi polisi koca koca şehirlerde buna nasıl müsade ediyor aklım almıyor . Neyse zaten baya birlikte arkalı önlü yol gittik benden başka karışanda laf söyleyende olmadı. Sanırım bundan sonra bende karışmam.




    _____________________________




  • memleketin IQ ortalaması olmuş 90... ülkeyi terkedenler sadece maddi sıkıntılardan dolayı terketmiyor. Cahil cühela eğitilemez hayvan sürüsüyle yaşamak istemediklerinden gidiyorlar haklılar da... bak ortalık yangın yeri daha bugün adamın alkol şişesini yol kenarı kuru otların üstüne attığını gördüm. bu adama ben laf etsem neyle karşılaşacağım belli değil. hadi laf ettim bi tanesini yola getirdim milyonlarcası var... devlet o şişeyi o adamın g.tüne sokmadan bu adamın akıllanmayacağı aşikar... aynısı bu beyaz farlar için de geçerli...

  • Cahille girme münakaşaya.. Ya sinirini zıplatır tavana! Ya da yazık olur adabına!

    Sığır işte hocam muhatap olmaya gerek yok böyle tiplerle. Gerçi sığırın bile ekosisteme faydası var.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • bence ne olur ne olmaz yanın biber gazı bulundur hiç değilse parfüm şişesi olsun hırt bunlar hırt

    _____________________________
  • Zaten o işi yapan adama ne anlatabilirsin ki mümkün değil

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • selinakpinar kullanıcısına yanıt

    Biber gazı tehlikeli, iyi biberleyemezseniz, daha kötü saldırırlar. Bana biber gazı şeysi verseniz, önce biberi boşaltırım, üstüne bir de döverim ama hanımlar ve güçsüz arkadaşlar dövemezler maalesef.

    _____________________________
  • Trafik polisleri bunlari gormuyor.Yazsa 40bin ceza piyasadan silinirler.Ben de son derece rahatsizim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    şanslı isen 60-70 yıl yaşayacağın şu hayatı kendine zehir etmek için çok fazla uğraşıyorsun. seçimlerin daima seni zora ve karamsarlığa sokuyor. yapma.
    bu dünyada ciddiye alınacak çok az konu var. bunlar, siyaset, felsefe, bilim yahut futbol değiller; tamamen yaşadığın haz ve kahkahandır.
    gül ve mutlu ol. gerisi hiç mühim değil.
  • Trafikte araba kullanırken, kimseye bir şey söyleme bence. Sokak kavgası 100 riskliyse, trafik kavgası 1000 riskli.


    En ufak ihtimalle kafanızda sopa kırarlar. Bunun bıçaklanması var, kafanın çekiclenmesi var, kamp baltası var, sis sokulması var, döner bıçağı var, bazılarının bagajda pompalı oluyor o var, bir de tabancası olanlar var.


    Tam katletmelik ve katledilmelik yer gerçekten.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 19 Ağustos 2025; 11:45:1 >
    _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biri saldırırsa camları örtün, hemen anahtarın üstündeki tuşa basın kapıyı açamasınlar, sonra da topuklayın.


    Mesela geçenlerde bana hırt bir kamyoncu, "neööpiyön lööööööaaaaan" diye bağırarak, ciftlesme çağrısı gönderdi. Aşağıya insem, hayatında bir daha kamyon kullanamaz hale getiririm ama hic oralı olmadım, devam ettim.


    Siz de devam edin bence.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 19 Ağustos 2025; 12:8:58 >
    _____________________________
  • aracı o hale getiren birine laf anlatamazsın zaten. arsız olmaması tuhaf kaçar

    _____________________________
    en sevdiğim sayı 6
  • Hatayı zaten en başta tatlı dille konuşarak yapmışsın hocam. Bu tipler mağara adamıdır. Neanderthaldir. Hocam yerine bilader deseydin anlardı. Ülkede böyle on milyonlarca neanderthal var. Tatlı dilden anlamıyorlar. İtiş kakış bağırış çağırıştan, kaba kuvvetten anlayan varlıklar genellikle.

    Ya sert yapacaksın ya da hiç muhatap olmayacaksın. Bu tiplere alt perdeden konuşursanız sizi ezik, pasif, korkak ve sindirilmesi gereken insanlar olarak görürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Muhatap olmayacaksın hiç en iyisi. Eğitilmez o artık zaten yetişmiş yetişeceği kadar.

    _____________________________
  • memleketin IQ ortalaması olmuş 90... ülkeyi terkedenler sadece maddi sıkıntılardan dolayı terketmiyor. Cahil cühela eğitilemez hayvan sürüsüyle yaşamak istemediklerinden gidiyorlar haklılar da... bak ortalık yangın yeri daha bugün adamın alkol şişesini yol kenarı kuru otların üstüne attığını gördüm. bu adama ben laf etsem neyle karşılaşacağım belli değil. hadi laf ettim bi tanesini yola getirdim milyonlarcası var... devlet o şişeyi o adamın g.tüne sokmadan bu adamın akıllanmayacağı aşikar... aynısı bu beyaz farlar için de geçerli...

    _____________________________
  • Böyle tiplerin barınaklarda uyutulması lazım. Cevap versen kaç tanesine vereceksin bu primatlardan sayısız var trafikte.

    _____________________________
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

    Biber gazı yakın bir zamanda ben yedim 1 karışlık mesafeden gözlerime, yemeyen için konuşmak kolay. Acısı tarif edilemeyecek derecede müthiştir hani çok acı biber yersin beyne vurur ya bunun acısı kafatasını parçalayıp bulutlara değer öyle bir acıdır. Gözler zaten kör oluyor. Zor kaçmıştım ortamdan hatta gözlüğümü düşürmüşüm, arkadan birisi elime uzattı gözlüğü ben gözlüğü düşürdüğümün farkında değildim. Ortamda yardımsever bir vatandaş gözlerime talcidli su sıkmıştı da gözlerimi açabilmiştim, ona rağmen yarım saat daha gözlerim yanmaya devam etti. Kalitelisini alırsanız biber gazı bayağı etkili bir savunma aracı anlayacağınız, karşı tarafı kesinlikle etkisiz hâle getirir, biberi boşaltıp üstüne bir de dövme düşünceniz yoksa kaçıp kendinizi kurtaracak bolca zaman verir, yalnız sıkarken rüzgarın size dönük olmamasına dikkat edin yoksa biber gazını yiyen taraf siz olabilirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________




  • orkunkurun O kullanıcısına yanıt

    Ben biber gazi etkisiz demedim ki, adami gocertir elbette ama oyle bocek spreyliyormus gibi, kolayca adam spreyleyemezsin. Ya ruzgarin yonu uygun olmaz, senin de soyledigin gibi, kendini spreylersin ya da bir sekilde korkudan, panikten, adamlari iyi hedefleyemezsin, az dozaj verirsin, yani evdeki hsap carsiya uymaz, sonra adamlar daha cok sinirlenip, bir araba dayak cekerler.


    Kavga dovus bilmeyen savunmasiz insanlar buna guvenip karsi tarafi daha cok sinirlendirip daha kotu dayak yiyebilirler ozetle.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 19 Ağustos 2025; 20:4:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • orkunkurun O kullanıcısına yanıt

    Bence eğer ortalama güçte, biri kendini savunmak icin, saldırana karşı beyzbol sopası kullanmalı. Inanılmaz güçlü vuruyor. Hatta bunun reddit platformunda, tartışmasını da yapmistik iyi hatırlıyorum.


    Yaklasik 300 kg falan vuruyor. Belden aşağıya vuruş ve sopa ele bağlanır, ayrıca ucuna da makine yağı falan sürülür, elden kapamazlar. Bu is görür. Sopalı antrenman da yapılır, sopayla kum torbasına falan vurulur.


    Fakat sonuç olarak bence kimseye bulaşmayın, hele trafikte kesinlikle yapmayın. Ben cok mecbur kalinirsa bunu öneririm, biber daha riskli bence.


    Bir de, bak doğada mesela bazı hayvanlar var, yılan falan gibi, yılan tehlike görünce, hemen zehir kullanmıyor, halbuki tek ısırıkta kaplanı öldürebilecek yılanlar var ama önce kaçmaya çalışıyor, eğer üstüne gidersen ısırıyor. Çünkü zehir hayvan icin üretimi pahalı ve yaralanma riski de var. Mantık bu olmalı. Trafikte kavga etmek avellik bence.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 19 Ağustos 2025; 20:36:20 >
    _____________________________




  • Peki anlamadığım diğer şey trafik polisi neden arkalarından ceza yazmıyor çok ilginç.

    Hocam zaten arıcılıkla uğraşıyoruz araçta sürekli tüfek var bagajda tabiki ama var , insanların bu cahil cesareti nereden geliyor onu anlayamıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nzm_turkey -- 19 Ağustos 2025; 20:45:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Servis araçlarıyla hiç münakaşaya girme hele ki aracın üzerinde apaçi vari şeyler varsa aman diyim uzak dur.

    Geçtiğimiz haftalarda alkollü bir servisçi motosikletliye çarpıp öldürmüştü haberlerde görmüşsünüzdür :



    Haberlercomyoutube
    İstanbul Beykoz'da, alkollü sürücünün kullandığı servis aracının çarptığı motosikletli genç hayatını kaybetti. Araçta kazadan hemen önce video çeken kişi: "O kadar hız mı yapılır ya. Bu akşam öleceğiz galiba, ölüme gidiyoruz." Haberler.com’u takip etmek için: ➤Twitter​: https://twitter.com/Haberler ➤Facebook​: https://www.facebook.com/Haberler ➤Instagram​: https://www.instagram.com/haberlercom/ ➤TikTok: https://www.tiktok.com/@haberlercom ➤Threads: https://www.threads.net/@haberlercom #Haberler #Gündem #haberlercom
    https://www.youtube.com/shorts/V1qBwwHOq1M
    _____________________________
  • adama "madem tırsıcan neden servisçiye bulaşıyorsun" derler. servisçinin korkup "tamam abi" diyeceği varsa bile bu laflardan sonra "ben buna horozlanırım" diye geçmiştir içinden.


    yani bilemiyorum kaç senelik sürücüsün ama böyle geçmez hayat. zaten trafikteki araçların yarısı sis farı açıyor, çoğunun da farı ayarsız (benimki dahil, her muayenede ayarsız diye yazıyorlar ama hafif kusur diye umrumda olmuyor). ben 30 küsur senedir sürücüyüm. eğer böyle diyeydim her gördüğüme mutlaka biri öldürürdü beni eninde sonunda, bak döverdi demiyorum, öldürürdü.

    _____________________________
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.