Şimdi Ara

Arşiv Saklamak İçin Önerliler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde 120 küsür gb müzik arşivi var,çok küçük ama hdd filan yanarsa hepsinin gitmesinden korkuyorum.Sonuçta elektronik alet güven olmaz.Dvd'ye yazayım diyorumda ona da dvd dayanmaz.Başka ne yapabilirim?

• taşınabilir harddisk
  • arşiv saklamak deyince aklıma neyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vagrancy

arşiv saklamak deyince aklıma neyse

O arşiv önemli değil,kaynaklarım sağlam onun için.
  • Taşınabilir hdd al 120gb falan gayet ucuz fiyatları
  • Taşınabilir HDD en mantıklısı bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Escasmu]

Taşınabilir hdd al 120gb falan gayet ucuz fiyatları

+
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaYDoGaN

Arkadaşlar elimde 120 küsür gb müzik arşivi var,çok küçük ama hdd filan yanarsa hepsinin gitmesinden korkuyorum.Sonuçta elektronik alet güven olmaz.Dvd'ye yazayım diyorumda ona da dvd dayanmaz.Başka ne yapabilirim?

dvd ye para verene kadar
    2 gb ı 1 tl ye gelmıs oluyor
    250 gb hdd alsan 100 tl cıvarı olması lazım hemde ılerde satsan yıne para eder ama cd alsan bunu satamazsın o yuzden 250 hdd almak ıdeal
    tasınabılır hdd yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruzgar2442 -- 18 Ekim 2009; 20:33:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruzgar2442

quote:

Orijinalden alıntı: BaYDoGaN

Arkadaşlar elimde 120 küsür gb müzik arşivi var,çok küçük ama hdd filan yanarsa hepsinin gitmesinden korkuyorum.Sonuçta elektronik alet güven olmaz.Dvd'ye yazayım diyorumda ona da dvd dayanmaz.Başka ne yapabilirim?

dvd ye para verene kadar
    2 gb ı 1 tl ye gelmıs oluyor
    250 gb hdd alsan 100 tl cıvarı olması lazım hemde ılerde satsan yıne para eder ama cd alsan bunu satamazsın o yuzden 250 hdd almak ıdeal
    tasınabılır hdd yani

Hocam satmak gibi bir düşüncem yok,para için yapmıyorum bu işi.

http://forum.donanimhaber.com/m_23665858/mpage_1/key_Arsiv//tm.htm#23665858

Az önce şu konuyu inceledim ve hesap yaptım dvd de saklamaya karar verdim.

• Yanlış yaparsın. Taşınabilir diski her zaman sil kullan ama dvd öyle değil + dvdnin bozulma riski daha fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gabriel Gray

Yanlış yaparsın. Taşınabilir diski her zaman sil kullan ama dvd öyle değil + dvdnin bozulma riski daha fazla.

1 DVD 4.3 gb dan 120gb lık arşivi 28 dvdye yazar. arada 2-3-4 hadi 5 tanesi bozulsun , yerine yenisi konur. ama disk bozulursa hepsine elveda der.
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenger11

quote:

Yanlış yaparsın. Taşınabilir diski her zaman sil kullan ama dvd öyle değil + dvdnin bozulma riski daha fazla.

1 DVD 4.3 gb dan 120gb lık arşivi 28 dvdye yazar. arada 2-3-4 hadi 5 tanesi bozulsun , yerine yenisi konur. ama disk bozulursa hepsine elveda der.

O parçayı bulmak ne kadar zor olur düşün + kullanım kolaylığını ekle.
  • Arşivin değeri kadar masraf yapın. Hem PC hem harici HDD de duruyor benimki. Biraz para ayarlayınca bir HDD daha almayı düşünüyorum. Abartıyorum biraz ama arşivim çok önemli benim için.Aman en ufak darbelerden bile sakının .
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenger11

quote:

İşte diskin bozulmasından korkuyorum bende.
  • harici harddisk den başka çözümün yok
    ama ona para verip verilerimi kurtardım deyip
    arkasından kaybedersen kulağımızı çınlatma
  • benim müziklerim hem bilgisayarda. aynı şekilde hdd te aynısı var. ikiside aynı anda bozulmayacagına göre.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.