Şimdi Ara

[ARŞİV] İnce Hesap Gaming Geceleri (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.570
Cevap
38
Favori
218.552
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • oytunjo kullanıcısına yanıt
    Yarın bununla uğraşacağım işte. Hallolmazsa farklı yollardan işlemler yapacağım. Boş zaman bulduk diye biraz oyun oynayalım dedik ama sinir olduğumuzla kaldık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VYC Majoris

    Yarın bununla uğraşacağım işte. Hallolmazsa farklı yollardan işlemler yapacağım. Boş zaman bulduk diye biraz oyun oynayalım dedik ama sinir olduğumuzla kaldık.
    Çok acayip gerçekten. Bir de dışarıya çıkmak bile tehlikeliyken yaptıkları şeylere bak.
  • Death Cube K kullanıcısına yanıt
    20 Martta bende sipariş vermiştim 850 liraya sipariş verdikten sonra iptal edene kadar hergün bugün kargoda seçeneği ile sattılar.mh ile görüşmelerimde herseferinde bugün kargoda işleme alındı efendim sözlerini duyduk.en sonunda aynı fiyata itopyada denk geldi direk iptal ettim.itopya siparişim 2.gün elimdeydi. Hb ile münasebetimi kestim eskiden güven verirdi şimdi hem kendinden hemde çalıştığı pttkargodan hizmet kalitesi düştü.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yurtiçi kafayı yemiş eve gelmeyip markete bırakmak nedir? Mesaj atıyorlar 6 rakamlık şifren bu diye şaka mı bunlar bütün gün bekliyorum. Annem ekmek almaya gitmese geldiğini bilmiyoruz.
  • oytunjo kullanıcısına yanıt
    5 kere aradım ama tüm operatörler doluymuş, telefonlara cevap vermiyor şube. Dışarı çıkmak istemiyorum ama kargo şubede olsa gidip alırım yine de. Kargo birine teslim edilmiş ve bu konu hakkında kimseye ulaşamıyorum bile.

    Şikayetvar'a yazacağım ama 2-3 günü bulur onun sayesinde çözüme kavuşması. Şubeye ulaşıp kuryeyle konuşabilsem durum ortaya çıkacak fakat onu yapamıyorum işte. Kargo bulunduktan sonra da Şikayetvara yazacağım tabii ki. Gerçi orayı ne kadar taktıkları da şüpheli.
  • Umarım cuma günü indirimleri beklediğimize bu sefer değer. Geçen hafta falan çok kötüydü, bir de misal x ürünü 300 TL diyelim. Onu 500 TL gösterip, 250 TL'ye düşürüp bunu indirim diye gösterme işine girişmezler. Bunun sslerini bu konuya atan arkadaşlar bile vardı hatta. Gerçekten incehesap gibi bir firmaya yakışmıyor.

    Ayrıca bu hafta daha çok işlemci, ekran kartı, ram gibi pc parçaları ağırlıklı olur umarım. Hadi bu hafta bari yüzümüzü güldür incehesap.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DansEdenPalyaco -- 8 Nisan 2020; 15:33:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • James Donkey 27'' monitör indirimi gelir diye bekletiyordum satıştan kalkmış. Bu cuma güzelinden monitör indirimi gelse bari, geçen hafta kredi kartı yüzünden AOC indirimini kaçırdım
  • Ben de AMD işlemciler için bekliyorum geçen haftaki indirimler pek iyi değildi. 3600x ya da 3700x için pusudayım. Bakalım belki anakart da alırız
  • cobtr C kullanıcısına yanıt
    incehesap.com kullanıcısına yanıt
    Artık bu kurlar ile İncehesap çok ciddi bir kıyak yapmadığı sürece düzgün fiyat zor görürüz. Kaç haftadır İnce fiyatları da ince ince yükseldi zaten.

    Worldcard 1500/150 yanına Paraf 750/60 kampanyasını kombolasak ve bir de sağdan soldan indirim kuponu alsak falan ancak normal fiyata veya o fiyata yakın bir fiyata ancak gelir.

    Yoksa indirimli gaming fiyatları bile tek başına kurtarmıyor artık.

    Ben alacağım bir ürün varsa birkaç senedir direk kısa süre içinde aldım/alıyorum. 1-2 hafta veya 1 ay beklediğim zaman hep daha yüksek liste fiyatına geldi.

    @incehesap: Bu hafta ne seviye ekran kartı vemonitör görürüz? İnce bir ipucu verseniz de konu şenlense biraz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 8 Nisan 2020; 17:18:1 >




  • Güzel bir kule tipi soğutucu bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kingston a2000 500gb stoklara girmiş umarım bu hafta gaming gecelerine çıkar güzel bir fiyatla
  • @incehesap bu hafta Gamepower Kizaru modelinde bir indirime gitseniz nasıl olur acaba?
  • Geçen haftalar da Corsair HS35 ile James Donkey 710 aynı indirimdeydi, ne kadar fark olabilir ki diye JD710 almıştım fakat hiç beğenmemiş iade etmiştim, keşke iki kulaklığı da o gün alıp deneseymişim. Geçen hafta 50 lira zamlı almak zorunda kaldım Corsair HS35 modelini. Ekonomi hiç iyiye gitmediği gibi de satıcılar da çok insafsız ne yazık ki.
  • Bakalım geçen çarşamba verdiğim sipariş ne zaman elimde olucak 11.650₺ verdik o kadar birde bu beklemeden sonra sorun yaşarsak artık vay halimize

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NexusElite

    Bakalım geçen çarşamba verdiğim sipariş ne zaman elimde olucak 11.650₺ verdik o kadar birde bu beklemeden sonra sorun yaşarsak artık vay halimize
    Montajlı siparişler biraz uzun sürüyor. Benim cuma günü verdiğim sipariş sonraki haftanın cumartesi günü elime geçmişti (8 gün)
    Ama sorun çıkmadı Allah'tan.
  • Quirah kullanıcısına yanıt
    Söylediklerine göre bios update ve kontrolleri (donanımsal sorunlar var mı diye) yapılıp ondan sonra gönderiliyormuş doğru mu? Bu arada siz nerede ikamet ediyorsunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NexusElite -- 8 Nisan 2020; 19:12:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NexusElite kullanıcısına yanıt
    evet benimki bios güncel olarak geldi. ram ayarı falan da yapılmıştı. hard disk almadım ben bir tek. hatta kargo için bu başlıkta ben de dert yanmıştım ama her şeyiyle ilgilenmişler valla yalan yok.
    çapa / istanbul
  • Ryzen 5 3600 + B450 Anakart + RX5500XT / 5600 / RX580 ekran kartı kampanyası plizzz
    @incehesap.com
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.