Arkadaşlar merhaba. Banggood dan 2,5”lik harddisk takılabilen tv box aldım. Yavaş yavaş dizi film arşivi yapmaya başladım. En az 1 Tb bir hdd düşünüyorum. Bütçem 300-400 civarı. Sadece dizi film için hangi marka model vs tercih edersem memnun kalırım. Tavsiye ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Up
Wd caviar green serisi arşiv için biçilmiş kaftan diyebilirim
WD Caviar Blue
www.amazon.com.tr
WD WD10SPZX 1 TB Mobil Dizüstü Bilgisayar Diski 5400 RPM SATA 6 Gb/s 128MB Cache 2.5'', Mavi: Amazon.com.tr
7200 rpm ler genelde sesli oluyor şuan için galiba wd green alabilirim tavsiyeniz için teşekkürler
5400 rpm hybird sshd almanda fayda var. Marka olarak Toshiba en sağlamı bana göre. 10 senelik sataII hdd de neredeyse takırtı tukurtu yok hiç windows u 10-12 saniyede açıyor.
Seagate pek tavsiye etmem 1 tane almıştım 3-4 ay içinde bozuldu (bad sector hatasıyla) tüm verilerim gitti lakin üzmediler servis değiştirmekle yetinmedi bir üst modelini yolladı. Garanti servisi iyi diyebilirim. Seagate Firecuda önerebilirim ancak bütçeni aşar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme