Şimdi Ara

[ARŞİV] Grand Theft Auto V (ANA KONU) [ARŞİV] (362. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.467
Cevap
48
Favori
291.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 360361362363364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıl olmuş 2015, hâlâ gta 5'i bekleyenler var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mamad kullanıcısına yanıt
    yav he he. hey allahım ya.

tamamen duygusal sebeplerden:
  • yok önceden oynamış da bitirmiş de hala bekleyenler varmış da. arkadaşım pc oyuncusu hardcore oyuncudur. öyle çamur gibi grafiğe, dediğim dedik çaldığım düdük yapımcıya gelmez. boşuna mı adamlar ilk önce konsola çıkarıyor. mariodan bozma grafikle bile çıkarsalar satacaklar çünkü. ama pc'ye çıksa ikinci dakka kırılacak oyun. ilk önce iliğine kadar sömürüyorlar konsolları sonra pc'ye geliyor. iki kuruş oyun oynicam diye ne zevkimden vaz geçerim ne cüzdanımdan. cüzdanımdan derken zaten orjinal alıyorum orası ayrı. ama yapımcıların konsol oyuncusunu resmen sömürdüğü bir gerçek.

ben beklerim aga. hem ucuza hem daha kaliteli oynamak için beklerim. enayi yerine, yolunmalık kaz yerine konulmamak için beklerim.
  • Arkadaşlar bugün PS4 için aldım spotçudan oyun çalışıyor problem falan yok ama içinden çıkan para bonusunu giriyorum hatalı kod diyor aynı şeyi infamous secand son'ın bonus içeriğindede yapmıştı bunu çözmenin bi yolu yok mudur?
  • Emin değilim ama bölgeye göre değişiyor olabilir. Yani örneğin oyun 2. bölge(Avrupa), PSN hesabı 1. bölge(Amerika) ise sıkıntı çıkarabilir. PS3'te bunla ilgili bir sorun yaşamıştım FIFA 11'de. Öyle ise kodları kullanabilmek için oyunla aynı bölgeye sahip bir PSN hesabı açmanız lazım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Isini acikcasi bende pcye bekliyorum.konsolda 30 fps gercekten oynanmiyor bu 14 nisanada guvenmemek lazim 3 gun kala ertelenmisti

• Online heist nasıl olacak ya çok merak ediyorum. Adam gibi yabancı bildiğiniz youtube kanalı var mı? gevşek gevşek olmayacak adam gibi sıkmadan anlatacak?
  • İntel core i5-4200m cpu
    4GB RAM
    AMD radeon HD 8750M ekran kartı

Sizce çalıştırır mı?Ona göre alıcam.
  • Polene Alerjisi Olan Arı kullanıcısına yanıt
    çalıştırmaz. i8, 512 gb ram, hd 64842 lazım. malesef.
  • ps4 için heist'ta sağlam bir 4 kişilik ekip kurup onlarla devam etmek istiyorum. kulaklıktan konuşarak tamamlayabilecek akşamları ve haftasonları oynayabilecek 3 arkadaş var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nynpkl

ps4 için heist'ta sağlam bir 4 kişilik ekip kurup onlarla devam etmek istiyorum. kulaklıktan konuşarak tamamlayabilecek akşamları ve haftasonları oynayabilecek 3 arkadaş var mı?

Psn SymplexTR ekleyebilirsin

• sa millet iyi oyunlar heistte ekip arayan var mı kulaklıklı filan
  • Beyler oyun içinde Heist için arkadaş aranıyor, vasıflı, vasıfsız 2 arkadaşız görev yapacaz 2 saat beklion biri gelio tam başlıon trollüyor psn veriyorum görev için ekleyebilirsiniz.

Psn: manettino355

• MSI 970A G-43 ANAKART

MSI Gtx750 Tİ Twin Frozr Gaming EKRAN KARTI

8 GB DDR3 1600 MHZ RAM

AMD FX 6300 İŞLEMCİ

ile şansım nedir bilen birisi yardımcı olabilirmi ? hangi çözünürlüklerde oynanır hangı ayarlarda vs tahminen ?

iyi forumlar
  • bir kere gaming ekran kartıyla olmaz. asdhasıhfsk gaming ekran kartı ne ya asjdsgfjasdfjh adamlar mallarını satmak uğruna ne şebekliklere giriyorlar.

şaka bir yana high da oynarsın merak etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahfuzalbayrak

bir kere gaming ekran kartıyla olmaz. asdhasıhfsk gaming ekran kartı ne ya asjdsgfjasdfjh adamlar mallarını satmak uğruna ne şebekliklere giriyorlar.

şaka bir yana high da oynarsın merak etme.

eyw usta sağolasın sağol gene yardımcı oldun...
  • Konu güncellenmiştir.
  • Oyunu ilk kez Aralik 2013'de bir ps cafede oynayip aklimi kaybetmistim. Hala daha bekliyorum pc icin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • greenman gamingden %25 indirim kuponu geldi. yaklaşık 95 tl falana geliyor. nasıl?
  • 
Sayfa: önceki 360361362363364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.