Şimdi Ara

[ARŞİV] Dark Souls III (The Fire Fades Edition) Türkçe Yama (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
859
Cevap
44
Favori
130.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
98 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ds3tr

Selamlar,

Yamayı çıkaran arkadaşların ellerine sağlık. Emeğinizin karşılığı ödenemez lakin "korsancılar" tabiri kulağa pek hoş gelmiyor. Bu konuyu bu kadar irdelemenin bir anlamı yok.

Konuyla ilgili tartışmaya girmekten kaçınıyorum bu yüzden korsan konusuna değinmeyeceğim. İmkanı olan arkadaşlar oyunu satın alarak destek olabilirler, bu sayede yapımcı Türkiye deki satış hacmini fark ederek önümüzdeki yıllarda çıkaracağı oyunlar için Türkçe içerik desteği sunabilir.

Oyunu korsan yolla edinip yamayı yükleyemeyenler için bir paket hazırlayıp derledim. Çevirmen arkadaşların sözünü ettiği o "akıllı" arkadaş ben oluyorum galiba.
    Yama steam ve illegal sürüm ile uyumlu çalışmaktadır. İstenildiği takdirde kaldırılabilir. Oyunu orijinal kullanan arkadaşlar ilk mesajda geçen yamayı kullanarak oyunu Türkçeleştiren ekibe destek olabilir. Tavsiyem bu yöndedir.

Yamanın indirme ve virüstotal tarama bağlantıları aşağıdadır.
    (Bazı antivirüslerin uyarı vermesinin sebebi yama işlemi sırasında orjinal exe dosyasının yeniden yazılmasıdır. Yamayı uygulayabilmek için bu işlem yazılımsal olarak gerçekleştirilmek zorundadır. Steam versiyonu için sunulan yama için de aynı durum geçerlidir. Kaspersky, Avira gibi güvenilir antivirüs firmalarının sonuçlarını göz önünde bulundurabilirsiniz.)

Türkçe Yama
    Virüs Total Tarama Sonucu

Selametle.

arkadaslar bunu yapan varmı ben yapamadım yardımcı olurmusunuz

• hocam oyunu pvp olarak oynamadım oynama niyetimde yok. sürekli çevrimdışı modda kalsam ban yeme olasılığım nedir? ban yedim diyelim oyunu yine de oynayamıyor muyum single olarak? ona göre yükleyeceğim çünkü çeviriyi.
  • Tristan23 kullanıcısına yanıt
    Uyarı kısmında belirtildi. Risk almamak için çevrimdışı olarak oynayabilirsiniz ya da bilgisayarınızı yetkilendirip aile paylaşımıyla oyunu başka hesaplar üzerinden oynayabilirsiniz. Çevrimdışı oynandığı takdirde sunucularla bir ilişkiniz olmadığından kontrol edilme durumu da olmaz. şayet ban yerseniz oyunu diğer ban yiyenlerle birlikte ayrı bir sunucuda oynamaya devam edersiniz. Belli bir süre sonra yeniden ana sunucuya dönme ihtimaliniz de var. Ama banlı oyuncular oyundan asla mahrum kalmıyorlar.
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Abi ben zaten hiç online oynamadım bu oyunu. iyi bari yükleyeyim. emeğinize sağlık. bu vesileyle dlcleri de alayım bari :)
  • Hocam elinize kolunuza sağlık. :) Ne zamandır bu oyunu bekliyorum, bloodborne sonrası ilaç gibi gelecek. Birşey sormak istiyorum bu yama notlarındaki Dark Souls III: The Fire Fades Edition sürümünü steamda bulamadım, hangi versiyonu indirmemiz gerekli?

Bu linkteki Delux sürüm mü oluyor acaba?http://store.steampowered.com/sub/94174/

Birde;
    Delux Edition: 87.20TL OYUN VE SEZON KART
    Oyun + Sezon: 83.75 TL
    Böylede ticari zeka var steam'de

[ARŞİV] Dark Souls III (The Fire Fades Edition) Türkçe Yama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mefisto-TR -- 17 Şubat 2018; 23:9:1 >

• Mefisto-TR M kullanıcısına yanıt
    the fire fades edition özel bir paket. game of the year sürüm yani tam paket. daha öncesinde aynı içeriğe sahip deluxe edition satıldığından steamda yok. oyun ve dlc paketleri özetle.
    Anlaşıldı hocam, şimdi üst mesajıma ekleme yapmıştım bende. :) O halde oyun+sezon pass ayrı ayrı alıyorum 5TL daha ucuz. Sonuçta sezon kartta 2 dlc mevcut. Yamada sorun olmaz zaten sanırım.

Tekrar ellerinize sağlık.
  • Hocam öncelikle elinize sağlık, yama indirme linkini göremedim ben yardımcı olabilecek var mıdır?
  • N.isik kullanıcısına yanıt
    Dosyalar bölümüne dikkatlice bakın. Orada birden fazla link var.
  • teşekkürler buldum
    Abi oyunu sizin sayenizde tekrardan indirip oynadım. Yama vesilesiyle dlcleri de almış bulundum. Lore kısmını daha rahat anlayabiliyorum. Emeğiniz için tekrardan çok teşekkürler.
  • Helal olsun gerçekten bu oyunda bile bu kadar çok kelime olacağını söyleseler inanmazdım, hatta görmesem zaten oyun içi çok konuşma yok kolaydır derdim ama emeğinize sağlık büyük cesaret göstermişsiniz
  • Belki cevaplanmıştır burada okumadım hepsini ama ikinci oyunu oynamadan bu oyunu oynasak bir kaybımız var mı? ayrıca ikinci oyun da çevrilecek mi?.. Bu arada emeğinize sağlık. ilk oyun da Türkçe yama ile keyif almıştım..
  • tarkanbeyaz kullanıcısına yanıt
    ilginiz için teşekkürler... 2.oyun hikaye ve evren olarak farklı işleniyor. Sırayla oynamayı gerektirmez. ilgili oyun tarafımdan önemli ölçüde çevrildi, fakat bittiğinde konu açıp paylaşmayı düşünmüyorum. Gereken açıklamayı daha önce yapmıştım zaten, tekrar aynı konuya girmeyeyim.
  • İyi günler bende orijinal dark souls 3 olmasına rağmen(DLCler yok) illegal diye launcheri açmıyor. Oyun D diskinde kurulu bunun bir etkisi olur mu?
  • Darkpuye D kullanıcısına yanıt
    Durumun oyunda ek içeriklerin olup olmamasıyla bir ilgisi yok. Araç Steam'la bağlantılı çalışıyor, oradaki oyunu görürse etkinleşiyor. Steam'ı kapatıp yeniden açın ve oyunu çalıştırın, sonra tekrar deneyin. Kurulumu doğru dizine yaptığınızdan da emin olun.
  • ellerin dert görmesin hocam yamayı denedim bence çok güzel bir iş başarmışsınız ne kadar teşekkür etsek ne yazsak az gelir
  • merhaba 1.15 sürüme uyumlu mu acaba ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral_fb_12

merhaba 1.15 sürüme uyumlu mu acaba ?

1.12 ve üzeri tüm sürümlerle uyumludur.

• oyunu 40tl altı nerede bulabilirim malum yollardan oynamak hiç hoş değil

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.