Şimdi Ara

[ARŞİV] Çek Satış & Takas Bölümü (6546. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
340.365
Cevap
1.220
Favori
10.366.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 65446545654665476548
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir diğer sorumsa bu referans işi nasıl oluyor acaba? nerden referans teklifi yapılıyor. referansımız yok diye zaman zaman insanlar tereddüt yaşayabiliyor.
  • SINIRLI SAYIDA COCA COLA KIRMIZI KASA RAMAZAN KODLARI BURADA

RAMAZAN'A ÖZEL COCA COLA KAPAK ŞİFRESİ : 1 TL

STOK : MEVCUTTUR

FİZY 1 AYLIK PREMİUM ÜYELİK KODU : 2 TL

ÖDEME : 20 TL VE ALTI PAYPAL (#PAYPAL HESABIMA KREDİ KARTIYLA ÖDEME YAPACAKSANIZ +1 KOMİSYON EKLENECEKTİR)

20 TL VE ÜZERİ HAVALE/EFT , TURKCELL MOBİL ÖDEME

İLETİŞİM PM

1 TL'NİN DOLANDIRICILIĞINI YAPMAYIZ GÜVENLİ ALIŞVERİŞ İÇİN FACEBOOK'TAN SONRA BURADAYIZ

TAKAS

1 Adet Hepsi Burada Çekine : 7 Adet Ramazan'a Özel Kapak Şifresi Verilir

D&R çeki takas yapılır pm atınız

REFERANSLARIMA MESAJ ATARAK GÜVENLİ ALIŞVERİŞİMİZ İLE İLGİLİ BİLGİ ALABİLİRSİNİZ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• MARKAFONİ
    20 TL ALTLİMİTSİZ HEDİYE ÇEKİ 7 TL ( SKT : 31 Aralık 2013 )

TRENDYOL
    50 TL ALTLİMİTLİ 20 TL İNDİRİM ÇEKİ 2 TL( SKT : 2 Ağustos 2013 )

MCDONALD'S
    1 Adet Tavuklu Burger Menü 3 TL( SKT : 30 Kasım 2013 )

CİNEMAXİMUM
    1 Adet Sinema Bileti 3,5 TL( SKT : 30 Eylül 2013 )
    3 Adet Sinema Bileti 10 TL( SKT : 30 Eylül 2013 )

MARKAFONİ
    Markafoni 100 TL Altlimitli 40 TL İndirim 4 TL( SKT : 31 Temmuz 2013 )

COCA COLA
    1 Adet Kapak Kodu : 50 Kuruş
    3 Adet Kapak Kodu : 1 TL
    50 Adet Kapak Kodu : 12 TL
    100 Adet Kapak Kodu : 23 TL

Ödeme : Bilyoner - Nesine - Paypal - İş Bankası - Enpara - Kuveyttürk
    (Paypal Ödemelerinde +1 TL Komisyon Dahil Edilir )

Buradan Pm Atabilirsiniz :http://forum.donanimhaber.com/inbox_post.asp?popup=yes&toMemID=571854

• 30 eylül skt'li cinemaximum biletleri 2,5 TL

ÖDEME: MİSLİ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karatasb

hocam ben sıze anlatamıyorum ki... aloha 44 benım kodlarımı satıyor. ben cafede calısıyorum pc ye giremıyorum
    o haftada banlıydı ve buradan satısını yaptı. o yada ben farketmez aynı kodu satıyoruz aynı sayfada bır onun bırde benım ılanımı gorursen yerden goge kadar haklısın. o ban yedi ben satacagım. cunku elımde stok cok aloha44 ban yedi ben satmayayım kenara mı cekıleyım diyeyim. Allah askına nasıl bir mantık bu...

Arkadaşla sorunsuz alışveriş yapıldı, teşekkürler...

• Alındı teşekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictator -- 30 Temmuz 2013; 23:25:04 >
  • SINIRLI SAYIDA COCA COLA KIRMIZI KASA RAMAZAN KODLARI BURADA

RAMAZAN'A ÖZEL COCA COLA KAPAK ŞİFRESİ : 1 TL

STOK : MEVCUTTUR

FİZY 1 AYLIK PREMİUM ÜYELİK KODU : 2 TL

ÖDEME : 20 TL VE ALTI PAYPAL (#PAYPAL HESABIMA KREDİ KARTIYLA ÖDEME YAPACAKSANIZ +1 KOMİSYON EKLENECEKTİR)

20 TL VE ÜZERİ HAVALE/EFT , TURKCELL MOBİL ÖDEME

İLETİŞİM PM

1 TL'NİN DOLANDIRICILIĞINI YAPMAYIZ GÜVENLİ ALIŞVERİŞ İÇİN FACEBOOK'TAN SONRA BURADAYIZ

TAKAS

1 Adet Hepsi Burada Çekine : 7 Adet Ramazan'a Özel Kapak Şifresi Verilir

D&R çeki takas ile alınır pm atınız

REFERANSLARIMA MESAJ ATARAK GÜVENLİ ALIŞVERİŞİMİZ İLE İLGİLİ BİLGİ ALABİLİRSİNİZ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: azraim

quote:

hocam ben sıze anlatamıyorum ki... aloha 44 benım kodlarımı satıyor. ben cafede calısıyorum pc ye giremıyorum
    o haftada banlıydı ve buradan satısını yaptı. o yada ben farketmez aynı kodu satıyoruz aynı sayfada bır onun bırde benım ılanımı gorursen yerden goge kadar haklısın. o ban yedi ben satacagım. cunku elımde stok cok aloha44 ban yedi ben satmayayım kenara mı cekıleyım diyeyim. Allah askına nasıl bir mantık bu...

ben tsk ederim hocam.
  • Markafoni 20 tl altlimitsiz hediye çeki 5 Lira - Stok:-8-

1 Hepsiburada alınır - 2 Markafoni + 1 Cinemaximum verilir.
  • Paypal'daki parasını Misli veya Nesine hesabına aktarmak isteyn var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: replaa

bir kırmızı kasa hesabından 5 tane hepsiburada çek aldıktan sonra kod yükleyip aynı hesaptan tekrar hepsiburada alabiliyor muyuz?
    bilen biri cevap verirse sevinirim.kodlar ziyan olmasın :)

Alınmıyor, benimde fazladan yüklediklerim olmuştu, markafoni almak zorunda kalmıştım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: edsamu

ben çok iyi anlıyorum hocam her şeyi ..

sonuna kadar sat ben bir şey demiyorum, hatta dedim kabul et ben senin yerine ilan açacağım dedim ..

aynı ip den ban yemesi normal mi aloha44 ün ?

neden bana yedi o zaman ?

hakaret mi etti

yönetici ile iletişeme geçmiştim zaten same ip takibinin devam ettiğinin söylediğini ve şu anda da ban yedi,

şidm diyorum hadi sen kuzenisin peki o sabah yanlışlıkla yazdığını anlattı mı ? konuya kendi yazmıştı bir şeyler ve karatasb ile alıntılayıp cevap verdi ve bunu farketti 1 dk süremeden sildi .

e bizde burda salak değiliz heralde bi açıklama bekleriz o zman arkadaşlar şikayet etmişti ben şikayet butonuna tıkladığımda sonuna kadarda haklılar forumda burda ki satıcılar eğer fake hesapla insanları yokluyorsa bu karaktersizliktir hele kullananlar satış yapanlar hak yiyor ama bilmiyorlar ki o para bir şekilde çıkar dolandırılır para gider bunun farkına varmalarını istiyorum .

diyorum ilanını ben satacağım, hemde senden kod mod istemiyorum kendim vereceğim senin satış fiyatın üzeirnden senden kod satın alacağım sen kaç liralık nasıl istersen ilanını pm den yolla açacağım.

saygılarımla.

bu arkadaşın bir sıkıntısı var galiba kendisi 1,25 den kodları satıyor baktı aloha 0,9 a çekti fiyatı buda baktı olmuyor arkadaşla uğraşmaya başladı. kendi sanki ak sütten çıkmış...

bu kadar forumu kirlettiğin yeter. eğer gururuna yediremiyorsan defolup gidersin bu forumdan. senin yazılarını mı sızlanmalarını okuyacağız hep.

• 4 adet markafoni 20 lira alt limitsiz çek 20 tl ramazan kapağıyla takas yapılır
  • quote:

quote:

quote:

ben tsk ederim hocam.

Karatasb'den biraz önce 20 tane kod satın aldım, kodlar ve satıcı sağlam, hiç bir problem yaşamadım, gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.

• [ARŞİV] Çek Satış & Takas Bölümü
    ücretsiz sinema kodu tüm şubelerde geçerli... 3 tL 4 adet:11tl
    ----------------------
    [ARŞİV] Çek Satış & Takas Bölümü
    migros/tansaş 75 tl de 10 tL indirim kodu... 1 tL "cc yada pepsi kodlarına takas"
    ---------------------------
    AltLimitsiz 20 tL indirim çeki.. 6 tL (kargoda çeke dahil edilir)
    --------------
    yurtiçi kargo %30 indirim kodu vardır.. "cc yada pepsi kodlarına takas"
    --------------
    50 adet pepsi kodu alınacaktır..
    CC kk hesabı alınacaktır.. teklifler pmden..

-----------------
    HEPSİBURADA'dan 600 TL üzeri alışverişiniz.. 100 TL + %2 indirimLi alınır..

• quote:

Orijinalden alıntı: karagoz07

quote:

quote:

quote:

ben tsk ederim hocam.

Karatasb'den biraz önce 20 tane kod satın aldım, kodlar ve satıcı sağlam, hiç bir problem yaşamadım, gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.

tskler hocam . simdi satıs yapamayan bazı arkadaslar rahatsız olmazsa ıyı... :))

• Pazarlık, Takas ve Sanalpazar üzerinden satışım yoktur.
    10 TL altı satışım YOKTUR

Pazarlık, Takas ve Sanalpazar üzerinden satışım yoktur. 10 TL altı satışım YOKTUR. Bu konularda mesaj atarsanız cevap vermem arkadaşlar
  • @karatasb

Arkadaş gayet güvenilir,boşuna panik yapmayın.Bırakın herkes işini yapsın.

• ColaRamazan Kasanı kodu 90 kuruş
    MC Menu- 2 TL
  • PM sistemi bozuksa bu linke tıklayıp ulaşınız veya email ile:PM gönder

CİNEMAXİUM:
    -1 adet sinema bileti kodu___ 3 TL (skt:30.09.2013, 3D IMAX hariç tüm cinemaximumlarda geçerlidir)

MC-DONALDS:
    -1 adet tavuk burger menü kodu___ 3 TL (skt:30.11.2013)

SANALPAZAR:
    -10 TL indirim yüklü full onaylı hesap__ 3,5 TL (20 TL de geçerlidir)
    -10 TL indirim yüklü onaysız hesap__ 2,5 TL (20 TL de geçerlidir)

MORHİPO:
    -%15 indirim yüklü hesap__ 6 TL (tüm ürünlerde (tekno fırsatlar dahil) geçerlidir)

OPET KOD:
    -103,5 TL değerinde 29x5+4,5+4 TL şeklinde kodlar___80 TL (skt:30.10.2013)

TRENDYOL:
    -20 TL indirim yüklü hesap__ 3 TL (alt limit 50 TL, SKT:02.08.2013)

MARKAFONİ:
    -40 TL indirim ürün+kargo 100 TL olacak___3 TL (100 TL sepete 60 TL ödersiniz, 2 adet 5 TL, skt:31.07.2013)
    -20 TL indirim yüklü kod eklenebilir hesap___2 TL (100 TL alt limitli, 10 adet 15 TL)
    -20 TL indirim kodu___1 TL (80 TL alt limitli, skt:31.07.2013)
    -20 TL indirim kodu___7 TL (ürün+kargo 20 tl sepete ücret ödemezsiniz, skt:31.12.2013)

2 markafoni 20 TL alt limitsiz kod verilir 1 Hepsiburada 20 TL kod alınır
    100/40 indirim avantajix hesabımdan yapılırsa veya ben yaparsam ücretsizdir.

MİGROS-TANSAŞ:
    -10 TL indirim kodu___ 1 TL (alt limit 75 TL, (Sigara-alkol-TL yükleme hariç),SKT:30.09.2013, sanal markette geçmez)

LİMANGO:
    -20 TL indirim yüklü hesap__ 4 TL (alt limit 75 TL, SKT:31.07.2013)

avantajix hesabımdan yapılırsa veya ben yaparsam ücretsizdir.

PEPSİ KOD:
    -1 adet___ 0,5 TL
    -3 adet___ 1 TL
    -10 adet___ 3 TL

ödeme:misli, nesine, paypal
    önce ödeme sonra kod verilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkuaz50 -- 30 Temmuz 2013; 23:40:56 >

• 
Sayfa: önceki 65446545654665476548
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.