Şimdi Ara

[ARŞİV] Çek Satış & Takas Bölümü (6548. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
340.365
Cevap
1.220
Favori
10.366.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 65466547654865496550
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SINIRLI SAYIDA COCA COLA KIRMIZI KASA RAMAZAN KODLARI BURADA

RAMAZAN'A ÖZEL COCA COLA KAPAK ŞİFRESİ : 1 TL

STOK : MEVCUTTUR

FİZY 1 AYLIK PREMİUM ÜYELİK KODU : 2 TL

ÖDEME : 20 TL VE ALTI PAYPAL (#PAYPAL HESABIMA KREDİ KARTIYLA ÖDEME YAPACAKSANIZ +1 KOMİSYON EKLENECEKTİR)

20 TL VE ÜZERİ HAVALE/EFT , TURKCELL MOBİL ÖDEME

İLETİŞİM PM

1 TL'NİN DOLANDIRICILIĞINI YAPMAYIZ GÜVENLİ ALIŞVERİŞ İÇİN FACEBOOK'TAN SONRA BURADAYIZ

TAKAS

1 Adet Hepsi Burada Çekine : 7 Adet Ramazan'a Özel Kapak Şifresi Verilir

D&R çeki takas ile alınır pm atınız

REFERANSLARIMA MESAJ ATARAK GÜVENLİ ALIŞVERİŞİMİZ İLE İLGİLİ BİLGİ ALABİLİRSİNİZ

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karatasb

quote:

Orijinalden alıntı: edsamu

yalakalık yapmanın lüzümu yok birazdan göstereceğim resimlerle nasıl fake mail olduğunu ispat edeceğim biraz bekleyin yarım saate ayarlıyorum.

repla_42 seni gördük,

r10 da sennde ucuz satıyorum diye beni şikayet ettin ,

geldin kapak altı kod okurum dedin gidrim onuda markete satarım dedin .

daybuyday de insanlar alışveriş yaptıktan sonra hemen mail adreslerinin şifrelerini değiştirdin işine bak insanlar seni biliyor ;) benim anlatmama gerek yok ..

su anda senın yaptıgın ne saatlerdir senden ucuz satıyom dıye degıl mı cıkardıgın bu tantana

ucuza satman mı yapma ya insanları iki fake maille kandırman ve bunu kabullenmemen zaten foroğrafları koyduğumda alohanın taktik öğrettim işe girdi demeler karatasb den o çok uayanık gibi laflar onlarıda görecceksin o zman ne diyeceksin acaba

ucuza satman olsa aloha44 den dün de açtın ilan tek kelime ettim mi fotoğrafları öncelikle yönetime bildirip sonra foruma koyacağım ki nasıl insanları kandırdığını görsünler ,

msavural hocamda ucuza sattı ben ilk defa dün konuştum onla eğer olsaydı onla uğraşırdım i bana sadece bir arkdaş mail attı sabitlyeim fiyatları herkes her isteidğine satar dedim dedim ben öyle işe girmem dedim , kendisi de burada 75 kuruştan ilan açaçcağım dedi ilanını görmek dileğiyle dedim

fotoları ayarlamaya çalışıyorum paint terk gibi olacka ama yapacak bir şey yok . Tekrar diyorum Allah daha çok versin daha çok satış yap ama gelip burda bana aloha bana yiyince iki dk sonra bundan açma .

ben cuma günü 1.2 liradan satarken msabural arkadaşımız mı ika arkadaşımız mı 1 liraya düşürdü bi bak ondan sonra ne demişim forumda fiyatı mı düşürmüş müyüm.

aloha dan bana ucuza sat mc çekip satacğaı mdediğin de benim sana veridğim cevap satıcıya değil alıcıya satıyorum ucuza mc yesinler diye ;)

lütfen fotoğrafları görmeden alıntı yapma mesaj atma ondan sonra konuşalım FORUMUN önünde bu kişi burda fake ile satış yapıyorsa bu sayfada olur arkadaşlar bu .

• 2 adet mc karşılığı sinema verecek olan arkadaşlar pm lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

Aynı ürünü satan arkadaşların birbirlerinin açıklarını araması hoş olmuyor fazla kazanan esnaf müşterisini komşusuna yollarmıs eskiden bazı degerleri korumak lazım

hocma açık aramıyorum ciddi söylüyorum bugün bana yazna arkadaşlar vardı dedim ki başka arkadaşlar ucuza satıyor gidin ondan alın diye sonra kıramadım , bir arkadaş hediyeli yap senden alayım dedi bende yok dedim bende onalrında alınıtısnı gösteriririm benim davam kod değil bunu inş anlayaacka forum .

FAKE HESAP.
  • @karatasb ile 20 TL lik sorunsuz alışveriş yapıldı.
    Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: germinall

Kuseyr nickli arkadaştan görerek beğendiğim ve forumda son zamanlardaki güvensiz ortamı engelleyebilmek için bir adım olacağını düşündüğüm, imzaya önceki sorunsuz alışverişleri ekleme sistemine ben de geçtim.

Oturdum son 2 yılda kimden ne almışım çıkardım:) Daha öncesi de vardır da son iki yıla izin veriyor. Neredeyse hediye çeki, kod vb. almadığım kimse kalmamış:) Geçmişe yönelik bir yolculuk da olmadı değil, limangolar, morhipolar, şehir fırsatları, unnadolar, markafoniler, yeni çarşımlar, aerobiletler vb....

Neredeyse 10 yıldır forumu takip ediyorum, ama üye olmaya üşendiğimden üye tarihim 2007. Ama üşenmemek gerekiyor demek ki. Hem alanlar hem de satanlar için referans sistemine önem vermek gerekiyor. Ben satıcı olmadığım için de referans sistemini çok önemsemedim ama yeri geliyor alıcılar için de yardımcı oluyor. Bu nedenle ben de ekledim alışveriş yaptıklarımı. Umarım birilerine yardımcı olur...

Hediyeleri yazarım ama forumum kapasitesi yetmez.

Hocam maalesef imzanın kural dışı.

• [ARŞİV] Çek Satış & Takas Bölümü

Cinemaximum Sinema Kodları: 3.5 TL

Sinema bileti, Cinemaximum'larda 30 Eylül 2013 (dahil) tarihine kadar geçerlidir.

Sinema bileti kodunuzu Cinemaximum'larda, 3D, IMAX ve IMAX 3D hariç dilediğiniz 35 mm formatındaki filmde ve seansinda kullanabilirsiniz.

[ARŞİV] Çek Satış & Takas Bölümü

Dominos Tüm Pizzalarda Geçerli %50 İndirim Kodu: 1 TL

Toplu alımda indirim yapılır.

http://www.dominos.com.tr/menu.aspx#pizzalar

Sadece internet şubesinde geçerlidir. Kampanyalı menülerde indirim sağlamaz. 17 Ağustos'a kadar geçerlidir.

İndirimi kullanınca ortlama fiyatlar;

-Küçük Boy - 18 TL > 9 TL
    -Orta Boy - 28 TL > 14 TL
    -Büyük Boy - 34 TL > 17 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Masdera -- 31 Temmuz 2013; 0:18:57 >

• Merhaba arkadaşlar,
    Coca Cola Ramazan Kampanyası için olan puanlardan satıyorum. Tanesi 1tl'dir, toplu alımlarda indirim yapılır. Güzel referansları olan arkadaşlara önce kodları verebilirim fakat referansı olmayanlara veya referanslarını beğenmediklerimden önce ücreti talep ederim. Kodları hb çekleriyle de takas edebilirim. Tekliflerinizle mesaj atarsanız sevinirim. Teşekkürler

--- Satılık altlimitsiz, 20tl'lik Hb ve Mf çekleri. İkisi 17tl'dir. Tek tek satmıyorum, ikisini birlikte satıyorum.

--- Satılık Mc menüler: Tanesi 2tl

Ödeme yöntemleri: sanalpazar, Misli, Garanti Havale, Eft

Ayrıca arkadaşlar, annem alttaki makineyi istiyor. İşime yarayacak bir şeyler satabilecek olan var mı? Büyük oranlı hediye çeki vs...

http://www.hepsiburada.com/liste/hotpoint-ariston-aqd1070f-49-tk-10-kg-yikama-1400-devir-7-kg-kurutmali-camasir-makinesi/productDetails.aspx?productId=mthaaqd1070f49tk&categoryId=155121

• [ARŞİV] Çek Satış & Takas Bölümü

Markafoni Altlimitsiz 25 TL Hediye Çeki >>> 15 TL ( s.k.t 27.12.2013 )

[ARŞİV] Çek Satış & Takas Bölümü

Lidyana Altlimitsiz 25 TL Hediye Çeki >>> 15 TL ( s.k.t 18.10.2013 )

Teknosa 50 TL Değerinde Altlimitsiz Hediye Çeki Mağazada kullanılacak ise Kargo Dahil >>> 40 TL İnternet Alış. Kullanılacak ise Kod şeklinde >>>35 TL

D&R

D&R Mağazalarında Geçerli Altlimitsiz 50 TL Değerinde Hediye Çeki Kodu >>> 35 TL
    D&R Mağazalarında Geçerli Altlimitsiz 25 TL Değerinde Hediye Çeki Kodu >>> 17 TL

Saat&Saat'da Geçerli 100 TL Hediye Çeki >>>30 TL ( Geçerli olduğu yerler hakkında bilgi içim P.M)

Cinemaximum bilet & MC menü bulunur her ikisi için fiyat tane olarak 3.5 TL'dir.

Grupfoni 10 TL 5 TL'den satılır.

Ödeme: Misli

• Basit bir konu hakkında bu kadar tartışmaya gerek yok . Kimse @karatasb 'ın güvenilir olmadığını söylemedi.Alıcı arkadaşların ben ben aldım takmayın onu yazmasına gerek yok.Bir kullanıcının iki hesap kullanması yasaktır.Eğer böyle bir şey varsa da admin bu durumu çözer. Bu konuların özelden halledilmesi konunun kirlenmemesi adına önemlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Slovenyalı -- 31 Temmuz 2013; 0:28:53 >
  • arkdaslar sebabina l pepsi kod yollarmisiniz :)
    okeyde kullanicam

• quote:

Orijinalden alıntı: tenahiz

quote:

Orijinalden alıntı: germinall

Kuseyr nickli arkadaştan görerek beğendiğim ve forumda son zamanlardaki güvensiz ortamı engelleyebilmek için bir adım olacağını düşündüğüm, imzaya önceki sorunsuz alışverişleri ekleme sistemine ben de geçtim.

Oturdum son 2 yılda kimden ne almışım çıkardım:) Daha öncesi de vardır da son iki yıla izin veriyor. Neredeyse hediye çeki, kod vb. almadığım kimse kalmamış:) Geçmişe yönelik bir yolculuk da olmadı değil, limangolar, morhipolar, şehir fırsatları, unnadolar, markafoniler, yeni çarşımlar, aerobiletler vb....

Neredeyse 10 yıldır forumu takip ediyorum, ama üye olmaya üşendiğimden üye tarihim 2007. Ama üşenmemek gerekiyor demek ki. Hem alanlar hem de satanlar için referans sistemine önem vermek gerekiyor. Ben satıcı olmadığım için de referans sistemini çok önemsemedim ama yeri geliyor alıcılar için de yardımcı oluyor. Bu nedenle ben de ekledim alışveriş yaptıklarımı. Umarım birilerine yardımcı olur...

Hediyeleri yazarım ama forumum kapasitesi yetmez.

Hocam maalesef imzanın kural dışı.

sağolun, hatalıysa silerim, bilgim yoktu. bu arada tüm işlem geçmişimi yazdım hocam, alınmanıza gerek yok, kusura bakmayın...

• Size Özel alanında yer alan hediye çeki kodları ile hepsiburada.com’dan yapacakları 250 TL ve üzeri alışverişlerde 250 TL değerinde hediye çeki kazanacaklar. Kampanyaya Giyim/Ayakkabı kategorisi ve Spor kategorisinden de Converse markası dahildir.

HEPSİBURADA KOD : HAMU9R8FBDF6

ihtiyacı olan kullansın.

• HEPSIBURADA 11 ADET 20 TL ALT LIMITSIZ KOD YÜKLÜ HESAP >>> 140 TL

HEPSIBURADA 20 TL ALT LIMITSIZ KOD >>> 13 TL

CİNEMAXİMUM SİNEMA KODU (3D VE IMAX GEÇERLİ DEĞİL) >>> 3 TL

MC DONALDS TAVUK BURGER MENÜ KODU >>> 2,5 TL

KIRMIZIKASA 30 PUAN YÜKLÜ HESAPLAR >> 13 TL
  • @karatasb nickli arkadaştan, 20 tane ramazan kodu sorunsuz olarak alınmıştır. kendisine teşekkürler.

• MORHİPO 10/25 1 ADET 2TL ; 5 ADET 8TL............
  • Arkadaslar hep saticilar icin referans var alicilar icinde varmi referans uygulamasi

• En az 750 tl alışverişde kullanılacak teknosa, hepsiburada vs laptop alabileceğim Çek arıyorum.

• GG %5 hediye çekiyle HB 20 tl hediye çekini takas etmek isteyenler pm atsın lütfen.
  • Arkadaşlar affınıza sığınıyorum , tekrar diyorum bu forumda en nefret ettiğim fake hesap kullanılmasıdır , bu nedenledir ki ben gün boyunca bu işin peşine düştüm gördüm mü affetmem ederim şikayet bu en yakın arkadaşım dahi olsa yaparım ,

Bana çamur atmaya çalışıyor senden ucuz veriyorum vs vs diye masavural ve ika arkadaşımız 2 gündür 1 liradan satıyor ve ben sadece msavural arkadaşımıza dün bir şeyler yazdım onları da direk paylaşabilirim .

Şimdi ben aloha44 ile karatasb nin aynı kişi olduğunu söylüyorum neden mi geçen hafta arkadaşa alohadan bir mesaj yazmıştı bir arkadaş alıntılamıştı oda YANLIŞLIKLA karatasb den alınıtılayıp cevap verdi , sonra heyecan yap 1 dk içinde mesajı sildi.

Arkadaşların ‘ iki hesabın olduğunuda öğrendik vs demesine hiçbir tepki vermedi. Bende bir önceki mesajının o zman şikayet butonuna tıkladım fake hesap diye şikayet edecektim başkası şikayet etmişti bende daha sonra burada ki bir yöneticimizle paylaştım bu konuyu bana kontrol devam ettiği gibi bir şey söyledi

O ZAMAN SENİN ELİNDE RAMAZAN KODU yoktu. Konuşmanın detaylarını yine gösterebilirim.

Gel gelelim senin fake olduğunu %100 eminken sen kuzenim falan demene ..
    Kuzenine fırlama diyen bir arkadaş, karatasb den bir arkadaşa yazıyor aşağıda i rsimde ya bu alohada çok fırlama ve aynı resimde bakın misli hesabı b** k***
    http://imgim.com/f%C4%B1rlama.png
    http://imgim.com/karatasbmisli.jpg

Sonra aloha nın karatasb için yazıdğı şu resmede bakın meğerse aloha taktik öğretmiş adam satış yapmaya başlamış insan kuzenine taktik öğretip bi de arkasından konuşur mu ? Bana haktan hukuktan bahseden kişi bu arkadaş.
    http://imgim.com/ak%C4%B1lverdimilana%C3%A7m%C4%B1%C5%9F.png

Aa bi de ne göreyim aloha44 ibanlı falan hesap yolluyor arkadaş yine b** k resimde de gördüğünüz gibi yine alohanın bir b** k*** li hesabı
    http://imgim.com/alohaiban.png
    http://imgim.com/alohan%C4%B1nbakaal%C4%B1hesab%C4%B1.jpg

E şimdi barış hocam , bir oturup bin düşünmeniz lazım aynı sayfada 2 ilan açarak bu iş olmaz , yalan atarak bu iş olmaz
    Yalaka toplayarak bu iş olmaz. Ucuza satmana tek laf etmedim dikkatinizi çekerim arkadaşa doladırıcıdır demedim .
    EĞER BİR OLAY VARSA BU FAKE HESAP KULLNAMKSA BU ÖZELDEN YAZILACKA BR OLAY DEĞİLDİR. BENİ BİLEN BİLİR .

• 
Sayfa: önceki 65466547654865496550
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.