Şimdi Ara

[ARŞİV] ASSASSIN'S CREED: VALHALLA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
3
Favori
1.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Diğer konudan devam:
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/142184256

    [ARŞİV] ASSASSIN'S CREED: VALHALLA

    Ubisoft, Assassin's Creed serisinin yeni oyunu Assassin's Creed: Valhalla'yı duyurdu.Oyun 'VİKİNGLER'in döneminde geçecek.Yarın 4 dakikalık Premiere videosu paylaşılacak.

    Detaylar YAKINDA paylaşılacak...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • ps5 oyunu olur bence
  • Ps5 ile gelsin bence harika görüntüler ile oynamak için beklerim.
  • Ben hem ps4 hem de ps5 e geleceğini düşünüyorum.
  • Fifa gibi her sene çıkıyor , Ubisoft ps4'ü kaçırır mı Allah aşkına .
  • Pc çıkış tarihi ne

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acaba yine level skalası var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lucky s L kullanıcısına yanıt
    kasım sonu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17 kasımda çıkacak söylentilere göre.
  • Grafiklerdeki nesil farkı göze çarpıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 30 Nisan 2020; 23:19:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps resmi hesabı hem ps4 e hemde ps5 e çıkacağını açıkladı...
    Ubisoft ün türkiye sosyal medya hesaplarını açmasının ardından benim tek umidim bu oyun dahil diğer oyunlarında artık türkçe çıkması oldu..
    Umarım yakında tr altyazı olayida gelir bu oyuna..
    Diğer serileri severek oynadığım için bunuda alırım uygun fiyata düşünce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam fragman sinematik olduğu için yanıltıcı olabilir. 7 mayıs da yapılacak olan xbox series x sunumunda oyunun gameplay i gösterilecek series x üzerinde. O gameplay de ne kadar fark olup olmadığını görebiliriz iki nesil arasında fakat yine doğru sonucu vereceğini sanmıyorum çünkü bu oyun tam olarak yeni nesil değil. Sadece yeni nesle odaklanmış oyunlarda gerçek farkı görebileceğimizi düşünüyorum.

    Önceki nesilden hatırlarsanız geçiş sürecinde black flag çıkmıştı hem ps3 hem ps4 e. Aralarında devasa fark yoktu. Black flag dan sonra çıkan Unity de sıçramayı görmüştük.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps4 ve ps5 e gelecek oyun zaten ps4 artık son demlerini yaşıyor firmalarda bunu bildiği için oyunu son olarak ps4 lerede çıkarıyorlar çünkü fazlaca ps4 sahibi var onlarda bunun farkında.. grafikler ps4 için iyi olabilir fakat ps5 için arada fark olacağını düşünüyorum grafik bakımından..
  • Ubisoft CGI larda cok iyi ya, gameplay yerine cgi videolari film yapsalar izlerim.peki oynamak mi? Ben origins e 35 saat gomdum. Ve oddysey da ac ile alakasiz tamamen rpg ye kaydi.

    Bu oyundanda farkli seyler beklemiyorum. Karantina dayiz diye ac yi deneyeyim dedim ama 35 saat cope gitti. Ps4 konsolu icin de gelistirildiginden ayni seyin laciverti.

    Origins-oddysey, walhala adini bile tam bilmiyorum. Skin degistirilmis oyunlar. Bedava versinler belki oynarim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler oyunda türkçe dil desteği yok
  • Açıkçası önceden Ubisoft oyun duyurduğunda heyecanlanırdım, hele bu oyun Ac serisine aitse...Gel gelelim günümüze, insanlar ana hesaplarının altına bile bir yığın eleştiri getiriyor. Oyun temasını kaybetti, farklı bir temaya mantığa büründü lakin iyiye değil kötüye gidiyor.

    Son iki oyunda devasa haritalar, yığınla görev var fakat aşırı yavan, oynanış ayrı içerik ayrı yavan :) Ubisoft oynanışı keyifli hale getirmeli, yani yaptığı haritanın çeyreğini yapsın fakat oynanış ve yapacaklarımız keyifli olsun kimse haritanın çapını dert etmez.
  • Bu sefer her yönüyle düzgün bir oyun oldu galiba
  • Ben gerçekten bir cgi video ile böyle bir coşkunun çıkmış olmasına anlam veremiyorum. Bilmiyorum gameplay görmeden bir oyun için hiç bir şey hissetmiyorum. Siz nasıl bu kadar emin bir şekilde canhıraş savunup, bu gazla oyunla ilgili acayip acayip varsayımlarda bulunabiliyorsunuz hayret doğrusu.

    Odyssey'i az çok beğenen biri olarak ben bu kadar kısa sürede harikalar yaratacaklarına ihtimal vermiyorum. Formül aynı, yalnız eklemeler olacaktır. Ubisoft malum kopyala yapıştır firması. Anladığım kadarıyla rdr 2 nin hoşuna giden bazı yönlerini almaya çalışmışlar. Ben zor ihtimal görüyorum. Ahada buraya yazıyorum, 8.3 metascore'lu, user score u 6.2 olan odyssey ile ya hemen hemen aynı ya da bir tık altında puanlar alacak. Çoğu oyuncu odysseyin aynısı ama viking soslu diye eleştirecek. 10 senedir bu zihniyete sahip ubisofttan bahsediyoruz burada. Yeter ki bir formül tutsun, 50 tane oyununu, 20 tane spinoff unu 30 tane dlc sini yaparlar.

    Ben gerçekten oyuncunun hype trenine (trenlerine de denilebilir) bu kadar kolay binebilmesine hayret ediyorum. Ya ben eski coşkuyu kaybettim, ya da siz hüsrana uğramak için ciddi çaba sarfediyorsunuz. Birimizden biri hatalı ama göreceğiz bakalım.

    Ve umarım ben bu yazdığım herşeyde yanlış çıkarım ve ubisoft bana laflarımı yedirir. Ben lafımı kolay yerim güzelce oyunumu da oynarım. Yeter ki güzel oyun oynayalım hep beraber. Başka bir isteğim yok yani ubiden. :S



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubillian -- 2 Mayıs 2020; 12:37:21 >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.