Şimdi Ara

Arsene Wenger & Debuchy : Pozisyon Penaltıydı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hayırlısı olsun istemiyorlar bizi açık ve net.

• klasik hatalı hakem kararı istememekle alakası yok hocam, bana göre arsenal kırmızısı da hatalıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drakeshark

klasik hatalı hakem kararı istememekle alakası yok hocam, bana göre arsenal kırmızısı da hatalıydı.

neresi hatalı ?bence net kırmızı karttı
  • kuralardan bile belli en zorlarını çekiyoruz devamlı. ben inanmıyorum nötr olduklarına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Emmett Brown

quote:

klasik hatalı hakem kararı istememekle alakası yok hocam, bana göre arsenal kırmızısı da hatalıydı.

yani kesin hatalı diyemeyiz belki ama kart göstermese nasıl göstermezsin denilmezdi orada, biraz hakeme kalmış bir karar topa da müdahalesi vardı. Ancak penaltı pozisyonu bariz bir şekilde hata, hakkı yendi bu konuda beşiktaşın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Emmett Brown

quote:

yani kesin hatalı diyemeyiz belki ama kart göstermese nasıl göstermezsin denilmezdi orada, biraz hakeme kalmış bir karar topa da müdahalesi vardı. Ancak penaltı pozisyonu bariz bir şekilde hata, hakkı yendi bu konuda beşiktaşın.

haklısın ama debuchynın daha önce de yaptığı fouller vardı. hücuma çıkan bi oyuncuyu da indirince bence net bi kırmızı kart oldu.

• Wilshere'in pozisyonunda önünde olmasına rağmen çalamadı. Net penaltıydı, zaten Wilshere'in maç sonu açıklaması var müdahalem var diye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modric > xavi + iniesta
    3 yıl önce açıldı
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Video falan var mı maç sonu açıklamaları hakkında?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakem hatalıydı ama UEFA bizi istemiyor düsüncesinden kurtulun. Zor kuralar mı çekiyoruz? Şans işi onlar geçen sezon Gs zor gruplara kalmıştı misal fakat ondan önceki sene çeyrek final oynadığı sene çektiği kura evlere şenlik. Şans işi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.