Şimdi Ara

^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta (716. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.787
Cevap
35
Favori
359.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 714715716717718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arsenel bildiğimiz gibi yine bir inişli bir çıkışlı bir ümit veriyor bir kahrediyor

    ben hala iyi bir futbol aklıyla çözülebileceğine inanıyorum

    çok uzun zamandır şampiyonluk ve başarı yok sanki kulüp vasata alıştı :/

  • Üç puanı 3 golle almasını bildik. Everton maçından sonra takım hızlı reaksiyon gösterdi. Özellikle Laca'nın golü şahaneydi hazırlanış bakımından. Martinelli, Laca, Gabriel, Odegaard, Tomiyasu öne çıkan isimlerdi ama takım olarak herkes iyiydi. Laca'nın bu saatten sonra ilk 11'den düşmemesi lazım. Özellikle Auba'nın son haftalardaki saç baş yolduran performanslarından sonra.


    Şu takıma bir tane merkez OS ve bir adet forvet lazım. İskelet zaten sağlam. Takım uzun zamandır ilk defa bu kadar genç ve dinamik bir kadrodan oluşuyor.

  • Penaltısız 3 puan herkesin harcı değil ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aubameyang kaptanlıktan alındı ve West Ham maçının kadrosunda yok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Baştan sona üstün götürdüğümüz maçta özellikle Fabianski ve Dawson'un müthiş performanslarına rağmen 2-0 gibi net bir skorla kazanmasını bildik. Rakipte büyükler dışında şu anda ligin en formda takımı ve 4.sıradaki West Ham'dı.


    Lacazette penaltıyı kaçırsa da çok iyi oynadı. Maçın iyileri bizim adımıza Martinelli - Saka - Tierney - Lacazette - Tomiyasu diyebiliriz. Takım Auba'sız gerçekten daha iyi oynuyor. Laca çok daha faydalı oluyor takım oyununda. Özellikle Saka - Martinelli ile ikili oyunları çok daha iyi yapıyor. ESR'de golünü attı her şeye ek olarak.


    Everton ve ManU maçlarındaki kayıplar da olmasa her şey çok daha iyi olacaktı. Resmen kendi elimizle verdiğimiz iki maç oldu ikisi de.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wallcroft -- 16 Aralık 2021; 0:59:3 >
  • ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta
    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel ArtetaArsenaltwitter
    “🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Bukayo Saka - 20 🇧🇷 Gabriel Martinelli - 20 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Emile Smith Rowe - 21 The future is now 🔥”
    https://twitter.com/Arsenal/status/1472299189321277442?s=20
  • ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta
    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Artetaafcstufftwitter
    “Arsenal have agreed to pay Luton Town £10,000 compensation for 11-year-old midfielder Charlie Patino. (Daily Mail)”
    https://twitter.com/afcstuff/status/599300821248057345
  • Guardiola'dan sonra ligdeki en iyi teknik direktör Arteta.

    Üzerine çok gelindi aynı Guardiola'nın ilk senesindeki gibi. Ama zaman tanınınca etkisini gösterdi. Bu sene United toparlanamazsa 4. bitirecekler. Önümüzdeki sezon ise şampiyonluk kovalayacak. Diğer sezon ise ya 1. ya 2.

  • Arkadaşlar yıllardır göz ucumlada olsa çocukluğumun takımı olan arsenale bu sefer daha detaylı ve güncel takip ederek geldim aranıza, arsenalle ilk gönül bağım fifa 2005 de olmuştu... türkiyede fenerbahçeli olmaktan stres sahibi oldum yeter gözümüz futbol görsün:)


    zaten özette olsa maçları izliyodum, emil smith rove ve martinelli şu an resmen izleyenleri büyülüyolar, heleki o martinelli nin yaratıcılığı ve set oyunu boşa kaçmaları harika.lacazette nin bence bitiricilik ve yaratıcılık konusunda büyük sıkıntısı var balon a benzetiyorum ben onu, ama yukardada arkadaşın dediği gibi aubameyang dan daha iyi en azından takımın oyununda azda olsa role sahip oluyor yardımcı oyuncu gibi.


    bence bu takımın şampiyon olabilmesi için / veya büyüklere diş gösteripte 2. veya 3. bitirmesi için gençlerin yanına bir iki tane tecrübe koymak lazım.ama öyle mesut gibi falan değil s tier bi oyuncu gerekiyo.buda bence orta saha ve defans hattına olursa çok iyi olur çünkü bence forvet kısmındaki yükü smith rowe martinelli saka gibi oyuncular üstleniyo.inşallah city nin gardını bu sene olmasa bile önümüzdeki sene düşürürüz:)





  • Maçı izleme şansım olmadı dışarıda olduğumdan dolayı, özeti izleyebildim sadece. Saka yine döktürmüş, takım güzel oyununu her maç üstüne koyarak devam ettiriyor. Şu anda büyükler haricinde bir tek Everton ve Palace maçları iş kazası oldu. Onun dışında aynı şekilde yine ManU maçını kendi elimizle verdik. ManU'nun penaltıyla zar zor yendiği Norwich'e 5 tane atmak neresinden bakarsan bak müthiş iş.


    Saka - ESR ve Martinelli acayip seviyelere gelebilirler böyle giderse. Arteta hocama da geldiğinden beri hep güvendim. Ne kadar bu sezon başı tökezlesekte bazı isimleri kadrodan kesti ve oyununa uygun en yetenekli adamları parayı sonuna kadar harcamak pahasına getirdi ve sistemini oturttu. White - Tomiyasu - Ramsdale - Odegaard hepsi takım ve sistem için kilit isimler haline geldiler.


    Hocanın geçmiş bazı maçlarda hataları olsa da sürekli kendisini güncelliyor, hatalarından ders alıyor ve üzerine koyuyor. Aubemayang'ı da kadro dışı bırakıp, kaptanlığını alarak bana kalırsa büyük iş yaptı. Auba çıkıp Laca geldiğinden beri takım çok daha derli toplu oynuyor. Auba'nın son 5 maçındaki form düşüklüğü artık inanılmaz boyutlara ulaşmıştı zaten. Maalesef sözleşmeyi aldıktan sonra hiç oynamadı hemen hemen. Bence en yakın transfer döneminde elden çıkarmalıyız. Maaşı da çok yüksek çünkü.


    Aynı sistemde, aynı genç dinamik kadroyla devam. Yine de bir adet topla oynayabilen 8, bir adette kaliteli santrafor ihtiyacımız var. Yolun sonu Top 4 olacaktır umarım. FA Kupası ve Carabao'da da gidebildiğimiz yere kadar gelelim. In Arteta We Trust.





  • Sezon öncesi Arsenal nere şimdiki Arsenal nere. Helal topçu gardaşlarıma.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • saka çok iyi bireysel iş çıkardı ama aslında norwich maçının bence gizli yıldızı kesinlikle odegard dı, tam bir prime mesut gibi oynadı kilit pasları, oyun görüşü efsaneydi.inşallah nazar değmez ve bunun üstüne koyarak giderse orta sahada maestro haline gelir dünya çapında

  • Genel kitle şaşırıyor ama benim beklentim zaten buydu ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta  Konu başlığını hala Mikel Arteta tutmamın bir sebebi var. İlk andan beri hocaya inanıyorum. Emery yerine o dönemde Arteta seçilmeliydi. Foruma da yazmıştım. Geç oldu ama sonunda oldu. Maçları düzenli izlemeyen, kulübe hakim olmayanlar skora bakıp hocayı eleştirdi, yerden yere vurdu. Halbuki bunların hepsi bir süreç. Hiçbir şey bir anda olmuyor. Zaman lazım, oyuncu kalitesi lazım. Gördüğünüz gibi meyveler alınmaya başlandı.


    Eldeki genç oyuncuların performansı sürpriz değil. ESR uzun zamandır bilinen bir oyuncu. Leipzig e kiralandığı dönem sakatlık yaşamasa patlamasını daha erken bile yapabilirdi. Odegaard da düzenli oynadığı Sociedad sezonunda yaptıkları ortada. Tek ihtiyacı kendisine güvenilen ve sürekli oynayabileceği bir takımdı. Bu ortam sağlandı. Saka için bir şey söylemeye gerek yok. Martinelli nin yaşadığı ağır sakatlıklar olmasaydı o da patlamasını daha önce yapacaktı. Günün sonunda hepsini birlikte izlemek inanılmaz bir keyif. Hocanın da kurduğu düzenin bunda etkisi var tabi.


    Şimdi işler iyi gidiyor ama önümüzde hala çok yol var. Takımın bariz eksikleri var. En önemli eksik bana göre orta saha. Ön tarafta iyi pres yapan takımlara karşı sorun yaşıyoruz. Liverpool maçında bunu yaşadık. Evimizdeki Soton maçında ilk 15-20 dakika bunu yaşadık. Pres altında sakin kalıp, takımı yönlendirecek bir isim lazım. Buna ek olarak Afcon geldiği için Partey ve Elneny gidecek. Niles da çok büyük ihtimalle satın alma opsiyonlu kiralık Roma ya gidiyor. Oyuncu anlaşmış. 2 kulübün anlaşmasını bekliyor. Durum böyleyken elde Xhaka ve Lokonga dışında kimse kalmayacak. Patino da var ama hocanın şu dönemde oynatacağını düşünmüyorum. Yani hem nitelik hem de nicelik olarak eksiğiz. Devre arası mutlaka orta saha almamız lazım ama almak için almamak lazım. Kaliteyi yükseltecek bir isim olmalı.


    Bir diğer eksik bölgede forvet. Nketiah büyük ihtimalle gidecek. Yaptığımız teklifi reddetmiş. Keşke yazın birçok kulüp isterken satsaydık. Devre arası satmazsak beleşe gidecek maalesef. Balogun'un devre arası kiralanması gündemde. Auba sahada rezalet bir performans gösteriyordu. Üstüne disiplinsiz davranışlarından dolayı kadro dışı kaldı ve kaptanlığı alındı. Takım kaptanı ve takımda bu kadar genç oyuncu varken örnek olması gerekirken tam tersini yapması hayal kırıklığı. Auba ile bundan sonra işlerin düzeleceğini sanmıyorum. Laca şu an eldeki en kıymetli adam. İyi de katkı veriyor. Arkadaki isimleri iyi oynatıyor. Bağlantı işlerini iyi yapıyor. Laca ya kısa vadeli kontrat önerilmiş ama kendisi uzun vadeli bir kontrat istiyormuş. Açıkçası Mesut ve Auba da yaşadıklarımızdan sonra Laca şu an iyi oynasa da uzun vadeli kontrat vermemek lazım. Devre arası olmasa bile yazın kesin forvet alınacak. Çok net şu ismi istiyoruz diye bir şey yok ama adı geçen oyuncular Vlahovic, Jonathan David ve Calvert Lewin. Buna ek olarak adı geçmiyor ama Patrik Schick i de düşünebiliriz bence


    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta
    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel ArtetaWilliam Hilltwitter
    “Last Boxing Day, Emile Smith Rowe made his first Premier League start under Mikel Arteta... Most points won since that day: ▪️ Man City (110) ▪️ Arsenal (82) ▪️ Chelsea (80) ▪️ Liverpool (79) Trust. The. Process. 😤”
    https://twitter.com/WilliamHill/status/1475147995448545293




  • Arteta'nın covid testi pozitif çıktı ve City maçında takımın başında olmayacak.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta 


    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta
    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel ArtetaCF Compstwitter
    “The beautiful build up of Mikel Arteta’s Arsenal. #ArtetaBall https://t.co/ZItMmAHmeX”
    https://twitter.com/CF_Comps/status/1476148742491410442
  • arsenal city veya liverpool un sahada rakip olarak çok uzağında hala, takım olarak

    daha chelsea seviyesine gelmeside sürer ama beni çok şaşırttı arteta bu takım 4. sırada ve umut vadetmeye başladı :)

  • nokta transfer şart sorumluluk alabilecek net bir oyuncusu yok hala şapkadan tavşan çıkaracak birisi lazım.

  • arteta ders vermeye devam ediyor. tarihin en yisi td'sinin stajyerliğini yapmış bir isim.

  • SAKAAAA bu oyun golü hak ediyordu. İşte bu be. ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta 


    Edit: Saka - Martinelli yanıyor. Tek kale oynuyoruz.


    Edit2: Xhaka ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wallcroft -- 1 Ocak 2022; 16:44:35 >
  • xhaka VAR denen bir şey var, inatla çekiyor

  • 
Sayfa: önceki 714715716717718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.