Şimdi Ara

/////ARSENAL\\\\\

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İngiltere liginde Arsenali tutan arkadaşları bekliyoruz.

• Henry Arsenal'deyken tutardım ey gidi .
  • İmzama bakabilirsin kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E®TAŞ -- 23 Temmuz 2010; 3:21:57 >
  • adam bildiğin konu açmış
  • Liverpool'u severim ama Arsenal'de iyi takımdır.Acilen Arsen Wenger'in gönderilmesi lazım.Sadece genç oyuncu yetiştirmeye devam ederse Arsenal uzun yıllar şampiyonluğa hasret kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_v_p

Liverpool'u severim ama Arsenal'de iyi takımdır.Acilen Arsen Wenger'in gönderilmesi lazım.Sadece genç oyuncu yetiştirmeye devam ederse Arsenal uzun yıllar şampiyonluğa hasret kalır.

Wenger'i gönderirse Arsenal ŞL bile göremez. Saçmalamamak lazım. Arsenal maddi açıdan ne Chelsea ile ne de ManU ile kapışacak düzeyde. Onlar Esiien'in pişmiş haline 38€ veremezler. Essien potansiyeli gördüklerine en fazla 6-7 verip alırlar. Ellerindeki kadro için de geçerli bu yaklaşım. O canım kadroyu bu hale getiren Wenger diyip işin içinden çıkamazsınız çünkü jenerasyon değişti. Henry-Bergkamp-Vieira-Campbell-Ljungberg-Pires, hangisi 30unu devirmedi bunların?! Milan-Juve daha büyük takımlar, onlar da jenerasyonlarını yakaladı mı başarıya koşuyor ama jenerasyon yaratırken ya da değiştirirken ŞL'ye katılmadıkları sene çoktur. Wenger jenerasyon değişiminde yine takımının en üst seviyede kalmasını sağlayarak en azından istikrarını koruyor Arsenal'in.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galatasaray - Antalyaspor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odinn#21

quote:

Liverpool'u severim ama Arsenal'de iyi takımdır.Acilen Arsen Wenger'in gönderilmesi lazım.Sadece genç oyuncu yetiştirmeye devam ederse Arsenal uzun yıllar şampiyonluğa hasret kalır.

Wenger'i gönderirse Arsenal ŞL bile göremez. Saçmalamamak lazım. Arsenal maddi açıdan ne Chelsea ile ne de ManU ile kapışacak düzeyde. Onlar Esiien'in pişmiş haline 38€ veremezler. Essien potansiyeli gördüklerine en fazla 6-7 verip alırlar. Ellerindeki kadro için de geçerli bu yaklaşım. O canım kadroyu bu hale getiren Wenger diyip işin içinden çıkamazsınız çünkü jenerasyon değişti. Henry-Bergkamp-Vieira-Campbell-Ljungberg-Pires, hangisi 30unu devirmedi bunların?! Milan-Juve daha büyük takımlar, onlar da jenerasyonlarını yakaladı mı başarıya koşuyor ama jenerasyon yaratırken ya da değiştirirken ŞL'ye katılmadıkları sene çoktur. Wenger jenerasyon değişiminde yine takımının en üst seviyede kalmasını sağlayarak en azından istikrarını koruyor Arsenal'in.

Arsenal'in maddi düzeyi o kadar küçümsenmemeli.Arsenal İngiltere'nin en fazla taraftarı olan klubü stat geliride gayet iyi...5-6 sene öncesinde gençleştirme operasyonu yapılmadan önce gayet iyi bir takımdı.5-6 sene öncesinde fırtına gibiydiler kırılmadık rekor bırakmamışlardı.Ne hikmetse Wenger yetiştirdiği iyi oyuncuları satmaya başladı ayrıca kadroda bir tane tecrübeli oyuncu bırakmadı ve Arsenal sıradan bir takım haline geldi.Net söylüyorum eğer o şampiyon Henry'li kadrodan 3-4 oyuncu kalsaydı Arsenal şu an başka yerlerde olurdu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Odinn#21

quote:

Arsenal'in maddi düzeyi o kadar küçümsenmemeli.Arsenal İngiltere'nin en fazla taraftarı olan klubü stat geliride gayet iyi...5-6 sene öncesinde gençleştirme operasyonu yapılmadan önce gayet iyi bir takımdı.5-6 sene öncesinde fırtına gibiydiler kırılmadık rekor bırakmamışlardı.Ne hikmetse Wenger yetiştirdiği iyi oyuncuları satmaya başladı ayrıca kadroda bir tane tecrübeli oyuncu bırakmadı ve Arsenal sıradan bir takım haline geldi.Net söylüyorum eğer o şampiyon Henry'li kadrodan 3-4 oyuncu kalsaydı Arsenal şu an başka yerlerde olurdu.

o bahsettiğin rekorlar sırasında,takımın başında kim vardı?

• Zihniyet değişimine gitti.Wenger Lyunberg'ten , Henry'ler, Pires'ler ve dahasını aynı anda satarak çok büyük hata yaptı.Sadece gençlerle bu işin olmayacağını farketmeliydi.....Manchester United gibi kadroda yavaş yavaş revizyon yapılır bir anda tamamen kadroyu sıfırlarsan 3.lükten öteye gidemezsin...
  • Henry'nin ayak içiyle gol attığı zamanlar tutardım..
  • m_v_p kim kalsaydı o kadrodan? Ben de o dönemler Arsenal hayranı oldum. Ama kim kalsaydı Henry hariç?

03-04te namağlup şampiyon olan takımın ana kadrosu;

Lehmann - Adam şu an 40 zaten. 33ünde geldi ve 38ine kadar kale ondaydı.

Lauren - Şu an 33ünde. 23ünde geldi, 30unda gitti. Sağ bek olup da 30+ yaşta iyi performans veren Cafu ve Thuram'ı biliyorum sadece.

Sol Campbell - Şu an 35inde. 27sinde geli, 32sinde gitti. Ağır fiziğinden dolayı formu çok düşmüştü.

K. Toure - Şu an 29. 21inde geldi, 28inde gitti. Bence o kadrodan şu anki Arsenal'de kalabilecek tek oyuncu ama 16 milyon pound da az para değil.

A. Cole - 29unda şu an. Alt yapı ürünü. 26 yaşındayken 2006 yılında Campbell'ın yokluğunu hisseden Arsenal'de Gallas için gönderildi. Şu anda Clichy var zaten.

Ljungberg - Şu an 33ünde. 21inde Arsenal'e gelip 29unda gitti.

Pires - 36 yaşında. Emekli. 27 geliş, 33 gidiş.

Vieira - 34ünde şu an. Geliş 20, gidiş 29. Kalsaydı takıma abilik etmekten başka bir işe yaramazdı şu anda. Gerçekçi olalım. (Bence 2000lerin en iyi ön liberosudur, onu da belirteyim.)

G. Silva - Vieira gibi o da 34. 26 geliş, 32 gidiş. Bence Wenger iyi bile dayandı Silva'ya.

Bergkamp - Emekli. 26sında geldi, 37sine kadar oynayıp Arsenal'de emekli oldu zaten.

Henry - Onun için gitmeseydi keşke diye hep söylenir zaten.

Bu efsane kadrodan bugünkü hallerini düşünerek 11 çıkabilecek 3 adam var görüldüğü üzere ki 1i doğru bir şekilde gönderildi kadrodan hem gelen açısından hem de çıkardığı arıza açısından(A. Cole). Öyle kadroyu hatırlayıp da yaşlarını ve şu anki durumlarını düşünmeden kalsalardı diye sallaması kolay.

• ProtezBacak çaktırma. Benim gibi daha kapsamlı görünen cevaplar ver.
  • Şu an demiyorum o zaman kalacaktı.....Zamanla bu işlem yapılacaktı.....
  • İlk 11'ini ertesi maça hepsi değiştirirsen kaybersin.2-3 senede yaparsan başarılar kazanırsın.En güzel örnek Manchester United'tir.Giggs yakında gidecek Nanni yerine geçecek.sonrasında Nanni gidecek x isimli biri gelecek.Futbolun mantığı budur.Manchester United'ta hadi bu adamlar yaşlandı hepsini satalım yeni gençler alalım de se Arsenal'in haline düşer.Çünkü gençlerden zamanla yıldızlar çıkar bir kısmı da çürüyüp gider.Tamamen kadroyu genç yapmak kumardır....
  • ManU'nun yaptığını 2 şampiyonluğu arasında mükemmel yaptı Wenger. Ama Arsenal, ManU kadar mali güce sahip olmadı hiç. ManU ucuz transfer yapmaz. Owen Hargreaves 17 milyon pound. Berbatov 23,4. Ferdinand 30. Rooney 25,6. Anderson 18. Nani'nin fiyatı açıklanmadı ama tahminler 16 yönünde. Valencia da 16 tahmin ediliyor. Carrick'e nakit 14 verilmiş, 18e kadar çıkmış. Bir tek Park'ı 4e ve Vidiç'i 7ye kapmışlar. ManU'nun ucuz transferi olmaz. 8 tane 15+ milyon pound verilmiş ve şu an ManU kadrosunda olan isim saydım gördüğün üzere. Arsenal'in kulüp tarihi rekoru 17,5 ile Reyes.
  • Arsenal klübü Sevilla gibi oldu.Genç yıldız yetiştir,sonrasında sat ,yıldız alma.Fabregas'ta gidecek Wenger kendi oynar artık.2-3 sene içerisinde Tottenham ve Man City daha büyüyecekler ve Arsenal gerilerde kalacak.Tek kurtuluş sadece ,genç yetiştirip satma politikasından vazgeçmektir.Ancak Arsen Wenger'in evine gitmesiyle olabilir...
  • quote:

Arsenal klübü Sevilla gibi oldu.Genç yıldız yetiştir,sonrasında sat ,yıldız alma.Fabregas'ta gidecek Wenger kendi oynar artık.2-3 sene içerisinde Tottenham ve Man City daha büyüyecekler ve Arsenal gerilerde kalacak.Tek kurtuluş sadece ,genç yetiştirip satma politikasından vazgeçmektir.Ancak Arsen Wenger'in evine gitmesiyle olabilir...

Aynı yolda devam et. Zaten City-Spurs-Chelsea falan havadan bulmadı parayı. Ruslar-Araplar olaya el atmadan önce yaptılar o pahalı transferleri de biz görmüyoruz.

• Adamlar satıyor çünkü borçları var.Stad yapıldı öyle babalarının hayrına yapılmadı koca stat.Sıradan takım diyenlerde bir Arsenal maçı izlesin sonra konuşsun , adamlar Barca'dan hızlı top çeviriyor , bu sezon adam gibi kalecimiz olsaydı ManU'nun üzerinde bile bitirebilirdik , kaleciden çok çekiyor Arsenal ama haberiniz yok.Tüm sezon v.Persie'nin sakatlığı vardı , kadrodaki en önemli oyunculardan birisi , Bendtner'a dayandık biz bir sezon boyunca , Eduardo zaten bir gitti , garibim pir gitti.En sonunda yolladılar zaten , Chamakh'dan bari ümidimiz olsa... Belki bir ön libero ve kaleci transferi ile Arsenal'in yapacaklarını görebilirsiniz.
  • E®TAŞ Barça Guardiola ile sözleşme yenileyeceğine Arsenal'den Cesc'i değil de Wenger'i koparmaya çalışsa harbi fantastik olurdu bea. 03-04 ve 04-05 sezonlarındaki tempoyu yeniden görebilirdik belki futbol sahalarında. Ben öyle başka takım izlemedim. (Messi gençliği varsa serin gelsin diyorum peşinen.)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.