Şimdi Ara

ARPG tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aradıgım tarz oyunda upgrade sistemi olan bol secenekli silahları olan sistemi yormayan hatta cok ezik sistemlerde çalışabilecek vurdusu kırdısı eksik olmayan şuursuzca dalabileceğim hit barı veya sayısı damage degerlerini gösteren ister beat em up ister hack and slash isterseniz de side scrolling diyin bir veya birkac oyun lazım sistemim cok eski oldugu için sayı az gibi görünsede forum üyelerinin sesini de dinlemek lazım

örnek verecek olursak arcuz tarzı ya da torclight türü birşeyler zaten benim sistemin de en iyi kaldırdıgı oyun torclight o da 640 x 480 window mode da low settings de her sey kapalı

herhangi bi platform da olabilir co-op modu olursa daha iyi olur

cok sayıda böyle oyunlar oynadıgım için bulunması zor oyunlar tercihendir

(eski ateri kültürünün etkilerinden halen kurtulamadım)

• Diablo, Diablo II, Diablo II Lord of Destruction, bunları oynamadan ölürsen kötü olur.
  • daha cok action tarafı ağır basan oyunlar benim için ideal olanlar :) çok fazla bla bla dan hoşlanmıyorum diablo nun ününü biliyorum ama bi türlü ısınamadım o oyuna nedense herhalde bu yüzden gözlerim açık mı ölecem ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: krocix

daha cok action tarafı ağır basan oyunlar benim için ideal olanlar :) çok fazla bla bla dan hoşlanmıyorum diablo nun ününü biliyorum ama bi türlü ısınamadım o oyuna nedense herhalde bu yüzden gözlerim açık mı ölecem ne

Fable oynamışmıydın? oynamadıysan tavsiye ederim Fable 1 ve 3 PCye çıkmıştı ama Diablo efsanedir oynamadan ölme derim
  • Dıablo'ya ısınmaya çalış :) Diablo RPG bile sayılmaz zaten bla bla yok. Vur kır parçala oyunu item çeşitliğliği bakımından zengin,senin aradığın oyun bence. Gerçi zevk meselesi bende arkadaşın önerdiği Fable'ı hiç sevmem ,dene belki seversin . Gothic 2 de oynayabilirsin ama RPG bla bla yoğun :)
  • kahretsin işte ateri kültürü diyorum tekrardan fable hep TPS görüş açısıyla mı oynanıyor bir de çok devasa geldi mapları gothic in de videolarını daha once izledim fazla birşey anlamadım ama fable the lost chapters eski olmasına ragmen cok fütüristik simgeler içeriyor (barlar butonlar falan hoşuma gitti )

emulatorler oyunlarıyla arası ii olanlar varsa bilir sengoku 3 ü hani aradıgım tarz ona daha yakın yada nexon un bi online side scroll oyunu vardı dungeon fighter mıydı ne onun gibi hem ekşın hemde upgrade bir arada tavsiyeleriniz de gözardı etmiyecem indirmeye başlarım her halde birini

bu kadar ısrara dayanamayıp diablo oynayasım geliyo

Düzenleme : şimdi gördüğüm şu oyunun bana hitap ettiğini biliyorum ama pcmin kaldırmayacagından emin oldugum için sadece videoyla yetiniyorum bu türü seven arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krocix -- 13 Mart 2012; 19:44:45 >

• başka bir adı yoksa sadece diablo 2 olarak temin edeceğiz değil mi? hani baktımda böylelord of destruction gold mold falan baya bişiler yazıyo secenekli bir şeyler var yani ( diablo yu bilmememi mazur görelim )
    yardımcı olursanız sevinirim sonra oyun diye mod falan temin etmeyelim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye
    11 ay önce açıldı
    MMORPG tavsiye
    5 yıl önce açıldı
    Dayz benzeri oyun tavsiye
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Romulus]

quote:

daha cok action tarafı ağır basan oyunlar benim için ideal olanlar :) çok fazla bla bla dan hoşlanmıyorum diablo nun ününü biliyorum ama bi türlü ısınamadım o oyuna nedense herhalde bu yüzden gözlerim açık mı ölecem ne

Fable oynamışmıydın? oynamadıysan tavsiye ederim Fable 1 ve 3 PCye çıkmıştı ama Diablo efsanedir oynamadan ölme derim

Fable: The lost chapters efsane oyundu zamanında. 4, 5 kere zevkle bitirdirmişimdir, oyundaki masalsı grafikler olsun, hikayesi olsun, çok zevklidir fable, birde oyundaki yaş faktörü(7 yaşından başlayıp 80 küsür yaşına kadar gelişiyorsun.) ve yaralanınca kesik ve yanık izlerinin vücutta kalması, ayrı bir hava katıyordu oyuna.

• quote:

başka bir adı yoksa sadece diablo 2 olarak temin edeceğiz değil mi? hani baktımda böylelord of destruction gold mold falan baya bişiler yazıyo secenekli bir şeyler var yani ( diablo yu bilmememi mazur görelim )

cevap verecek bir arkadaş aranıyor bu arada fable ınbu yonu cok acayipmiş ilk defa duyuyorum böyle yaş gelişimi falan desene adamlarda baya bi yapay zeka varmış
  • quote:

başka bir adı yoksa sadece diablo 2 olarak temin edeceğiz değil mi? hani baktımda böylelord of destruction gold mold falan baya bişiler yazıyo secenekli bir şeyler var yani ( diablo yu bilmememi mazur görelim )

Lord of Destruction ek paketi Diablo 2nin
  • Kuru kuru diablo 2 yazacak yani tmm onar da ayrıyeten kurmak stersek tmm saol Romulus
  • tek skill kullanabildiğin bi oyun hiç alışamadım bende asya lı arkadaşların oyunlarına tekrar dönüş yapayım dedim şu an xanadu next oyununu indiriyorum benim gibi ilginç ve asyalı kardeş oyunlarını sevenlere tavsiye edeyim bari

• Diablo ve Sacred oynamayana dalarlar bence bi oyna
  • denedim ama tek bir skili seçip kullanmam beni sarmadı açıkçası bende işte eski alışkanlıklara devam edeyim dedim japon kore karışık takılıyorum şu an
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.