Şimdi Ara

Arora Capirossi 50 sıfır aldım ama bir sorunun var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Bugün 0 km Arora capirossi 50 aldım ve alırken 80 lik olarak aldım. Her şey güzel fakat hız göstergesi gaza bastığında 0-30 km arası titriyor 40 dan sonra normal titremeden çıkıyor. Ama 0-30 km arası titreye titreye çıkıyor. Boşta her hangi bir sorunu yok. Geri götürdüm usta bindi ve dediki abi hızı aldıktan sonra 40 tan sonra sorun yok. Yağı yeni doldurulduğu için sıfır km olduğu için dişliler arası yağ tam daha geçmediği için böyle yapması normal biraz kullan geçecektir geçmezse getir dedi. Sizce bu normal mi geçer mi bu durum ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Guncel

• Bence normal değil ama usta geçmezse getir dediğine göre bir süre beklemekten başka seçenek yok gibi.

• Titreyen hız göstergesi mi, motor mu ?

Hız göstergesi ise km teli bi yerde fazla kıvırılıyordur. Kıvrılma önlenip, yağlandığında sorun ortadan kalkar.

Titreme motordaysa, o iş başka noktalara gider. Fakat 80 liğe çevrilmiş bir motorda bu tür durumlar olabilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ruzgarnufel kullanıcısına yanıt

Hız göstergesi hocam. Biraz azaldı en azindan20 ile 40 arası titremiyor hiç. Titreyen hızda 5 10 km gidince azalıyor kayboluyor sanırım söylediği gibi gibi dislinin o bölmesi kullanıla kullanıla yaglaniyor çark dönüyor normal halini alıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.