Şimdi Ara

AROG'da Şahin Yılmaz rolü (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: W

quote:

Orjinalden alıntı: newmonarch

Bu adamın esas hayatını konu edinen bir film çekilecekti , noldu o acaba?

Pek bi bilgim yok ama bildiğim tek şey Şahin Yılmaz'ın artık sadece yeşilçam komedi filmlerinde oynayacağı. Artık oda yaşlandı

Evet bende yeşilçamdan bahsediyorum zaten. Kendiside açıklama yapmıştı artık "o biçim" filmlerde oynamayacağını...Ama Blu-Ray teknolojisi yaygınlaşmışken, şöyle onun 1080P jübilesini görmek hoş olurdu...

• quote:

@F0NDiP

Kötü söz sahibinindir. İade ediyorum sana o lafı. Soysuz dediğin o adamın bu ülkeye senden çok hizmeti var

Bu ne ya? Aldım-verdim mi oynuyoruz? Bu sözün 2 katının 3 eksiği...

Hizmet? Çalıştığı sektöre uçayım. Kusura bakma da, tüm hayatını 'antrenman' yaparak geçiren bir insana ''agam'' diye hitap eden neslin mantığına da uçayım.
  • -Şahin abi gençliğe bir tavsiyeniz varmı?
    -Benim bir lafım vardır.....Devamı:)http://www.youtube.com/watch?v=JKl_eIr8df4
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1881

İğrenç yaratık

+1
  • quote:

Şahin Yılmaz'ı tanımayanlar için bir resmi ;

AROG'da Şahin Yılmaz rolü

burdaki tip super cikmis ya

• cemyılmazı böyle bilmezdim adam neler yaptığını bilmiyor galiba filmde oynatması çek salak ça olur ve hasılat düşer ama bazı insanlar filmin bu adama göre gişesinin artıcağını düşünüyorsa yanılır bu adama rol veren olmaz eğer cem yılmaz böyle bir şey yaptıysa ne yetenek nede saygı duygularım yok olucak yazık diyorum başka birşey demiyorum bikere bu adaman oragda ne işi var gitsin kendi işine
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdar_16

cemyılmazı böyle bilmezdim adam neler yaptığını bilmiyor galiba filmde oynatması çek salak ça olur ve hasılat düşer ama bazı insanlar filmin bu adama göre gişesinin artıcağını düşünüyorsa yanılır bu adama rol veren olmaz eğer cem yılmaz böyle bir şey yaptıysa ne yetenek nede saygı duygularım yok olucak yazık diyorum başka birşey demiyorum bikere bu adaman oragda ne işi var gitsin kendi işine

Yav siz Cem Yılmaz'ı ne sanıyorsunuz ayıptır sorması Türkiye'de o kadar küfürlü,argo ve cinsellik barındıran komedi filmi çeken 2 kişi vardır ; Şahan ve Cem Yılmaz [ Şahan zaten Şahin Yılmaz hayranı, onu biliyoruz da ]

Not : Bu arada Şahin Yılmaz filmlerinin asıl amacının komedi olduğunu bilen bilir. Kendiside belirtiyor zaten bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W -- 11 Ağustos 2008; 13:56:40 >

• quote:

quote:

cemyılmazı böyle bilmezdim adam neler yaptığını bilmiyor galiba filmde oynatması çek salak ça olur ve hasılat düşer ama bazı insanlar filmin bu adama göre gişesinin artıcağını düşünüyorsa yanılır bu adama rol veren olmaz eğer cem yılmaz böyle bir şey yaptıysa ne yetenek nede saygı duygularım yok olucak yazık diyorum başka birşey demiyorum bikere bu adaman oragda ne işi var gitsin kendi işine

Yav siz Cem Yılmaz'ı ne sanıyorsunuz ayıptır sorması Türkiye'de o kadar küfürlü,argo ve cinsellik barındıran komedi filmi çeken 2 kişi vardır ; Şahan ve Cem Yılmaz [ Şahan zaten Şahin Yılmaz hayranı, onu biliyoruz da ]

Not : Bu arada Şahin Yılmaz filmlerinin asıl amacının komedi olduğunu bilen bilir. Kendiside belirtiyor zaten bunu.

Evet kendiside Dünya p... endüstrisinden haberdar zaten, çok daha iyileri, çok daha değişikleri var diyor. Ama benim amacım "Komedi" diyorki Dünya'da bunu başarabilen yok sanırım Şahin dışında.

• quote:

quote:

O kadar da değil.Her ne kadar Cem Yılmaz özel yaşantısı,magzinselliği ve de kendi yaptığı işi küçümsemesi nedeniyle saygı kaybetse de komedi de kemal Sunal'dan sonra 2. devrimi gerçekleştiren kişidir.Bir Tat Bir Doku Serisi tamamen küfürsüzdür ve sanatsal özellikler taşıyan bir komedi başyapıtıdır.

• quote:

@F0NDiP

Kötü söz sahibinindir. İade ediyorum sana o lafı. Soysuz dediğin o adamın bu ülkeye senden çok hizmeti var

Benden daha çok hizmet etti öyle mi ?
    Yazık. Çok yazık !

Gençlik çürüyor. Çürütenler de ahlaksız şerefsizler olunca...
    Diyecek çok söz var da bunun için ceza almaya değmez.
  • çok iyi ya film rekor kırar
  • quote:

@kamil8135

Myspace üzerinden istemiştim oda vermişti, konuşan varsa bilir direk cam açar Ama yaşlanmış oda tabi.

@F0NDiP

Hizmet hizmet dediğin Elin karılarını para karşılığı düdüklemekse
    böyle hizmetin allah belasını versin
  • Elin karısını küfür ede ede becermek ve bunu kameraya çekmek hizmetse ben bu ülkeye ihanet ederim daha iyi
  • Marstaki Yaratık

Sanırım en iyi anlatan foto bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaLer -- 12 Ağustos 2008; 21:10:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShaLer

Marstaki Yaratık

olum ban yiyecen laa ben alıntı yapmaya korktum
  • quote:

Marstaki Yaratık

• quote:

Orjinalden alıntı: mellon89

quote:

Marstaki Yaratık

olum ban yiyecen laa ben alıntı yapmaya korktum

Kocaman sansür var bir şey olmaz.

• O şahin denen adamı yüceltenleri kınıyorum. Bu tür bir insan nasıl yüceltilebilir? Bu nasıl zihniyettir?
  • Kesin bir bilgi yok. Umarım doğrulanmaz da herkes kendi sinema filmi dalında devam eder.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordhammer

Kesin bir bilgi yok. Umarım doğrulanmaz da herkes kendi sinema filmi dalında devam eder.

vayy aga sen biliyon bu işlerii
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.