Aro'yu Metro Grossmarket'in gıda ve kozmetik markası sanırdım ama jipi de varmış İlanı mevcut: http://araba.com/833141.html
Temüz.Yeni.Boyandı.Hıllık.Vergisi.80.Tele.226.Kilometreye.35.Bilyon.Yaktı..Halen.Gaz.Vardı.Telefon.05354568078.Herhangi.Bir.Borçu.Yok kmsi de 1200 17-18 senelik araç kaydıra kaydıra gezmişler heralde
quote:Orjinalden alıntı: extremeenvy Temüz.Yeni.Boyandı.Hıllık.Vergisi.80.Tele.226.Kilometreye.35.Bilyon.Yaktı..Halen.Gaz.Vardı.Telefon.05354568078.Herhangi.Bir.Borçu.Yok kmsi de 1200 17-18 senelik araç kaydıra kaydıra gezmişler heralde
quote:Orjinalden alıntı: extremeenvy Temüz.Yeni.Boyandı.Hıllık.Vergisi.80.Tele.226.Kilometreye.35.Bilyon.Yaktı..Halen.Gaz.Vardı.Telefon.05354568078.Herhangi.Bir.Borçu.Yok kmsi de 1200 17-18 senelik araç kaydıra kaydıra gezmişler heralde SAlih hiç işin gücün yok mu senin
Abi çok iyi yazmış ama yaa Mizah anlayışımız yakın galiba arkadaşla quote:Orjinalden alıntı: FaBeRgE quote:Orjinalden alıntı: extremeenvy Temüz.Yeni.Boyandı.Hıllık.Vergisi.80.Tele.226.Kilometreye.35.Bilyon.Yaktı..Halen.Gaz.Vardı.Telefon.05354568078.Herhangi.Bir.Borçu.Yok kmsi de 1200 17-18 senelik araç kaydıra kaydıra gezmişler heralde SAlih hiç işin gücün yok mu senin
Romanya üretimi bir marka diye hatırlıyorum. Özellikle avcılar arasında bilinen bir araçtır; bir nevi Lada Niva denilebilir... Bu arada ilanı yazan amca çok güzel yazmış, ona da tebrikler!..
Evet Romanya üretimiymiş : Automobiles ROumaines quote:Orjinalden alıntı: ZMY3435 Romanya üretimi bir marka diye hatırlıyorum. Özellikle avcılar arasında bilinen bir araçtır; bir nevi Lada Niva denilebilir... Bu arada ilanı yazan amca çok güzel yazmış, ona da tebrikler!..
quote:Orjinalden alıntı: atiyba Abi çok iyi yazmış ama yaa Mizah anlayışımız yakın galiba arkadaşla quote:Orjinalden alıntı: FaBeRgE quote:Orjinalden alıntı: extremeenvy Temüz.Yeni.Boyandı.Hıllık.Vergisi.80.Tele.226.Kilometreye.35.Bilyon.Yaktı..Halen.Gaz.Vardı.Telefon.05354568078.Herhangi.Bir.Borçu.Yok kmsi de 1200 17-18 senelik araç kaydıra kaydıra gezmişler heralde SAlih hiç işin gücün yok mu senin Sana bişi dicem Yusuf. Aslanımda sen ben ve extremeenvy
quote:Orjinalden alıntı: joushkun Salla bizi salla Kardeşim sen zaten liste başısın ayıp ediyon hem geçen geldik de noldu hepiniz salladınız beni
quote:Orjinalden alıntı: FaBeRgE SAlih hiç işin gücün yok mu senin valla yok.buluşma amı ayarlıcaksın
Romanya üretimi bir araç. Daciada romenlerindi reno alana kadar. Adamlar iyi kötü birşeyler üretiyor, keşke bizde üretebilsek.
Vaay sağlam olur bayaa Hem arkadaşla da tanışmış oluruz :) Coşkun trip yapma olm sensiz bir yere gitmeyiz quote:Orjinalden alıntı: FaBeRgE Sana bişi dicem Yusuf. Aslanımda sen ben ve extremeenvy
İbo ameliyat olcaktım ertesi gün, o gün de kontrole gittim. Sanayiye gelemedim özür Ama yine geldiğinde Allah izin verirse görüşücez. Geliyorum Yusufum
quote:Orjinalden alıntı: joushkun İbo ameliyat olcaktım ertesi gün, o gün de kontrole gittim. Sanayiye gelemedim özür Ama yine geldiğinde Allah izin verirse görüşücez. Geliyorum Yusufum Abi ayıp ediyon şu forumda zaten bi siz varsınız seni mi çağırmıcam