Şimdi Ara

Arnavut olmaktan aldığım haz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gerek kadınlarımızın güzelliği, erkeklerimizin beyefendiliği, kah yemeklerimiz olsun, kah müziklerimiz. he birde avrupada ve dahi italyada nam salmış arnavut mafyaları. gurur duyulmayacak, mensubu olmaktan haz alınmayacak bir millet değil kesinlikle. forum arnavutları olarak toplanalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupada pek sevilmezler ozellikle Italyada hic sevilmezler. Arnavut arkadaslarim var saglam delikanlilar. Arnavutluktan olanlarlada arkadasligim var hepsi cok gururlu ama ulke nufusunun yarida cogu dunyaya yayilmis ve Arnavutlukta yasamiyor en buyuk korkulari ise Arnavutluga surulmek 😂

Bizdeki Sivaslilarin ulke olani gibiler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

öyle hocam suça yatkın bir millet sanırım. ama türkiye arnavutları gayet iyi bence

• bizim karşı komşu da arnavut hiç sevmem çok sinsi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ayy çen arnavut musunnn tatlı şeyyy :)))

• İşin şakası essah adamlardır, sözlerine güvenilir, dostlukları bakiidir. Şu hayatta kardeşim dediğim insanlardır, baştan zor arkadaş olunuyor, nedense kalın duvarları var. Ben o duvarlara çarpa çarpa nasır tuttum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevgi ve Nefret
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • votka ve erikte iyimisiniz hocam  

konseye alirdik sizi  

dimi hamza  

@hamza5806

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 25 Aralık 2023; 19:48:13 >

• Arnavutluk Kosova Arnavutlarida iyidir. Birtek Makedon arnavutlarilya anlasamam, sinsiler biraz. Arnavutluk ve Kosova Arnavutlari saglamdir. Turkiyedekilerde iyidirler, biraz mafyatik olurlar ama ben hepsiyle iyi anlastim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Onu boşverde Arnavut böreği nasıl bir şeydir öyle be.

Arnavut Böreği > Boşnak Böreği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th3M4NIMAL -- 25 Aralık 2023; 20:19:2 >
  • Th3M4NIMAL kullanıcısına yanıt

herşeyin böreğini yapıyorlar hocam. düz tepsi böreğinin içine ıspanaklı, patlıcanlı kıymalı, bazılı, pırasalı, ısırgan otlu aklınıza gelebilecek her otun böreği yapılıyor. annemler çok yapar. güzel oluyor evet

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    Afe hocam konseye uye hocam kac zamandir

• arnavutlar keko bir millet hocam

• kendi adamlarinla doldurdun konseyi  

istedigin karari cikarabilmek icinmi  

• Yanlis anlama hocam ama bir arnavutlar birde romanyalilar balkanlarin en avam milleti olabilir.Geneli keko tipler yukaridaki arkadasinda dedigi gibi.Su romanyalilar ve arnavutlara bir turlu isinamadim sahsen bunlarla olan bazi hayat deneyimlerimlede alakali biraz .Bende makedonya gocmeni Turkum.

• cübbeli mehmet kullanıcısına yanıt

4f3 e seni alirim diosun yani  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.