Şimdi Ara

Armutlu tatil !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi mayıs başında tatil için armutluya gitmeyi düşünüyorum daha önce hiç gitmemiştim armutluya
    açık konuşmak gerekirse size danışmamın en önemli nedenleri kız arkadaşımla gideceğim için evli bekar muhabbeti yaparlarmı yada daha önce gittiğiniz bi yer varmı bu bölgede
    tavsiyelerinizi bekliyorum

• tek başına gidersen şüphelenirler. Balayı için armutlu ya gitmiştim eşimle sadece kimlikleri verdik görevli soyisimleri farklı ve medeni hali bekar görünce hemen evlilik cüzdanı istedi ama fena bozuldu. armutlu aile ve tutucu insanların yeri kapılarda 24 saat güvenlik var şüphe çekip moralini bozarlar 3 kuruş fazla ver ugraşma

Orijinalden alıntı: osman8660

tek başına gidersen şüphelenirler. Balayı için armutlu ya gitmiştim eşimle sadece kimlikleri verdik görevli soyisimleri farklı ve medeni hali bekar görünce hemen evlilik cüzdanı istedi ama fena bozuldu. armutlu aile ve tutucu insanların yeri kapılarda 24 saat güvenlik var şüphe çekip moralini bozarlar 3 kuruş fazla ver ugraşma

peki önerin nedir bursa yakınlarında önerebileceğin bir yer mevcutmu 3-5 fazla olsun kafam rahat olsun

Orijinalden alıntı: türker_hoca

Deniz kenarı bir yer mi olacak.eğer illa deniz olmayacaksa bursa-çekirge de boyugüzel termal otel var...

deniz kenarı olması iyi olur romantizim açısından
    RAMADA DİDİM AKBÜK YORUMLARI
    12 yıl önce açıldı
    rize otel
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.