Şimdi Ara

Armut Minder Kampanyası (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.037
Cevap
4
Favori
94.518
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1...25...474849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Buzmavili

ank'daki bayinize sitelere gelsem orda çeşitleriniz varmı? ordan alsam indirim söz konusumu?

Ankara şubemiz sadece satış ofisidir. Ürünü ordan sipariş vermeniz halinde imperteks kumaş 50 TL, puf minder 15 TL'dir.
    Forumdaki kampanya Antalya Merkez tarafından yürütülmektedir.

Orijinalden alıntı: mobilyapi.com

quote:

ank'daki bayinize sitelere gelsem orda çeşitleriniz varmı? ordan alsam indirim söz konusumu?

Ankara şubemiz sadece satış ofisidir. Ürünü ordan sipariş vermeniz halinde imperteks kumaş 50 TL, puf minder 15 TL'dir.
    Forumdaki kampanya Antalya Merkez tarafından yürütülmektedir.

Alıntıları Göster
    görüp beğenerek alamıyorum yani :(

• quote:

Alıntıları Göster
    ilk mesajda xl olanlarda kampanya fln diyor ama aslinda yokmus,
    mesajlarinizi biraz duzenleseniz veya yeni bir baslik acsaniz daha iyi olur kanaatindeyim

Orijinalden alıntı: rayjay

mesajlarinizi biraz duzenleseniz veya yeni bir baslik acsaniz daha iyi olur kanaatindeyim

Bahsettiğiniz yazı üzerinde kalın harflerle: Aşağıdaki Kampanyaların Süresi Dolmuştur yazısı vardır,
    eski kampanyanın konudan kaldırılmama nedeni, konuyu ilk kez okuyacak olan kullanıcıların, alttaki yazıları okurken aklının karışmamasıdır.
    yine de tavsiyeniz için teşekkür ederiz.

quote:

Tüm ürünler Antalya depodan sevk edildiğinden dolayı, Malesef bu konuda yapabileceğimiz birşey yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rayjay

Bahsettiğiniz yazı üzerinde kalın harflerle: Aşağıdaki Kampanyaların Süresi Dolmuştur yazısı vardır,
    eski kampanyanın konudan kaldırılmama nedeni, konuyu ilk kez okuyacak olan kullanıcıların, alttaki yazıları okurken aklının karışmamasıdır.
    yine de tavsiyeniz için teşekkür ederiz.

quote:

Tüm ürünler Antalya depodan sevk edildiğinden dolayı, Malesef bu konuda yapabileceğimiz birşey yok

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar armutları gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Son derece kaliteli ve kullanışlı. evde kullanacaklar deri veya terletmeyen, açık havada bahçe, teras gibi yerlerde kullanacaklara imperteks kumaş tavsiye ederim. kendime eşe dosta aldım ve şikayet eden olmadı daha. kalite süper, iletişim sorunsuz. iyi alışverişler....

kampanyalı olan üründen daha önce almıştım, ortalama birisi için boyut ideal. işte resmi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Styx82 -- 3 Haziran 2011; 0:51:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Styx82

Arkadaşlar armutları gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Son derece kaliteli ve kullanışlı. evde kullanacaklar deri veya terletmeyen, açık havada bahçe, teras gibi yerlerde kullanacaklara imperteks kumaş tavsiye ederim. kendime eşe dosta aldım ve şikayet eden olmadı daha. kalite süper, iletişim sorunsuz. iyi alışverişler....

kampanyalı olan üründen daha önce almıştım, ortalama birisi için boyut ideal. işte resmi....

Yorumlar ve resim için teşekkür ederiz :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Styx82

Yorumlar ve resim için teşekkür ederiz :)

Alıntıları Göster
    Böyle birşey alma isteği oluştu bende ama yaz sonu askere gitme ihtimalim var, ondan dolayı hevesim kursağımda kaldı.. Bu konuyu DH favorilerime ekledim umarım 1,5-2 yıl boyunca silinmez.. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Böyle birşey alma isteği oluştu bende ama yaz sonu askere gitme ihtimalim var, ondan dolayı hevesim kursağımda kaldı.. Bu konuyu DH favorilerime ekledim umarım 1,5-2 yıl boyunca silinmez.. :D

Alıntıları Göster
    Merhabalar, hayırlı iller. Ürün konu başlığınızda Vellsoft için şöyle birşey yazmışsınız:
    "Türkiye'de ilk kez terletmeyen kumaştan üretilen Vellsoft Armut Koltuklar, Fransa ve Almanya'daki tekstil fuarında tanitiminin hemen ardından yurt içinde de satışa çıkmıştır.
    Şuan websitemizde 80 TL'den satılan ürün sadece donanımhaber sitesi için kargo dahil 60 TL'ye düşürülmüştür.Ebatlari: 80x80 cm'dir.içerisinde sadece strafor kullanılmıştır. "

Mesajı da 31 Mayıs tarihinde güncellemişsiniz, yani güncel. Ürünü satın almak istiyorum, evkurun'la görüştüm, ürünü 60 TL'den veremeyeceklerini söylediler! Bir açıklık getirir misiniz lütfen bu konuya?

• quote:

Forumdan gelen Talepler nedeniyle XL suni deri kırmızı-siyah Armut koltuk kargo ücreti dahil 60 TL'ye düşürülmüştür.

şu kampanya tekrar olsada hemen kapışsak

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

quote:

Forumdan gelen Talepler nedeniyle XL suni deri kırmızı-siyah Armut koltuk kargo ücreti dahil 60 TL'ye düşürülmüştür.

şu kampanya tekrar olsada hemen kapışsak
    ilk defa böyle eleştirel yazacağım.. yani bu konunun, konu başlığının resmen suyu çıktı.. ürün satılıyor mu, stokta var mı, son durum , son fiyat nedir anlamak mümkün değil.. silinsin bütün mesajlar veya konu kapatılsın.. tekrar yeni bir tarihle yeni bir ilanla yeni bir mesaj yazılsın lütfen.. ortalık resmen karmakarışık.. bilgi karmaşası var..saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: bestnewyorker

ilk defa böyle eleştirel yazacağım.. yani bu konunun, konu başlığının resmen suyu çıktı.. ürün satılıyor mu, stokta var mı, son durum , son fiyat nedir anlamak mümkün değil.. silinsin bütün mesajlar veya konu kapatılsın.. tekrar yeni bir tarihle yeni bir ilanla yeni bir mesaj yazılsın lütfen.. ortalık resmen karmakarışık.. bilgi karmaşası var..saygılar

ilk mesajdaki kampanya geçerlidir.
    Her kampanya değiştiğinde foruma yazılan tüm yazılar değiştirilemeyeceği için, her yeni kampayada ilk mesaj da değişir.
    her yeni kampanyada yeni konu açılmamasının da nedeni, hem forumda kirlilik yaratmamak, hemde forumdaki referanslarımızı ürünleri alacak kişilere göstermektir.
    Şuan armut koltuk + puf minder kargo dahil 55 TL'dir.
    Stok sorunumuz hiçbir zaman yoktur.
    Sanırım karmaşık birşey kalmamıştır

quote:

Orijinalden alıntı: kompetan

Merhabalar, hayırlı iller. Ürün konu başlığınızda Vellsoft için şöyle birşey yazmışsınız:
    "Türkiye'de ilk kez terletmeyen kumaştan üretilen Vellsoft Armut Koltuklar, Fransa ve Almanya'daki tekstil fuarında tanitiminin hemen ardından yurt içinde de satışa çıkmıştır.
    Şuan websitemizde 80 TL'den satılan ürün sadece donanımhaber sitesi için kargo dahil 60 TL'ye düşürülmüştür.Ebatlari: 80x80 cm'dir.içerisinde sadece strafor kullanılmıştır. "

Mesajı da 31 Mayıs tarihinde güncellemişsiniz, yani güncel. Ürünü satın almak istiyorum, evkurun'la görüştüm, ürünü 60 TL'den veremeyeceklerini söylediler! Bir açıklık getirir misiniz lütfen bu konuya?

O kampanya şuan aynen geçerlidir, websitemizdeki numaralardan iletişime geçerek Vellsoft ürünü 60 TL'ye alabilirsiniz
    ilk mesajda sadece evkurun.com sitesi için yapılan kampanyada armut koltuk + puf minder 55 TL denilmiştir. Vellsoft kumaş ürün için evkurun.com sitesinde kampanya yapılmamıştır, kaldı ki evkurun.com sitesi bizim değildir, ürünlerimizi satan aracı bir firmadır

quote:

Teşekkür ederiz

• quote:

quote:

ilk mesajdaki kampanya geçerlidir.
    Her kampanya değiştiğinde foruma yazılan tüm yazılar değiştirilemeyeceği için, her yeni kampayada ilk mesaj da değişir.
    her yeni kampanyada yeni konu açılmamasının da nedeni, hem forumda kirlilik yaratmamak, hemde forumdaki referanslarımızı ürünleri alacak kişilere göstermektir.
    Şuan armut koltuk + puf minder kargo dahil 55 TL'dir.
    Stok sorunumuz hiçbir zaman yoktur.
    Sanırım karmaşık birşey kalmamıştır

quote:

Orijinalden alıntı: kompetan

O kampanya şuan aynen geçerlidir, websitemizdeki numaralardan iletişime geçerek Vellsoft ürünü 60 TL'ye alabilirsiniz
    ilk mesajda sadece evkurun.com sitesi için yapılan kampanyada armut koltuk + puf minder 55 TL denilmiştir. Vellsoft kumaş ürün için evkurun.com sitesinde kampanya yapılmamıştır, kaldı ki evkurun.com sitesi bizim değildir, ürünlerimizi satan aracı bir firmadır

quote:

Teşekkür ederiz

Alıntıları Göster

Şu Ürünün Fiyatında İndirim Yapamıyormusunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C4Lexio -- 4 Haziran 2011; 20:59:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: C4Lexio

Sezonda olduğumuz için eylül ayına kadar XL üründe indirim yapamıyoruz.

Orijinalden alıntı: Brg-minder

quote:

ben ve forumdan alcak arkadaşlar adına üzüldüm

Orijinalden alıntı: Ben Aslında Yoğum

quote:

Orijinalden alıntı: Brg-minder

quote:

ben ve forumdan alcak arkadaşlar adına üzüldüm

Alıntıları Göster
    Şu XL ürünlerde bi kampanya olsada alsak, şun 85 tl mi kaç para XL koltuklar ve kargo ücreti kime ait?

• quote:

Orijinalden alıntı: SonKatip

Şu XL ürünlerde bi kampanya olsada alsak, şun 85 tl mi kaç para XL koltuklar ve kargo ücreti kime ait?

Alıntıları Göster
    XL ürün şuan websitemizde kargo ücreti dahil 80 TL'dir.
    Ben bu konudaki mesajlarınızı arkadaslarımıza iletirim

ben de aynisini dusunuyorum

Orijinalden alıntı: rj2k

quote:

ben de aynisini dusunuyorum

Alıntıları Göster
    Elimden geldiğince kısa sürede açıklık getiriyorum konulara,
    merak ettiğiniz birşey olursa istediğiniz zaman sorabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: tncyoo

XL minderi aynı fiyattan veriyoruz mesajını bekliyorum akşamdan beri ancak bir ses çıkmadı henüz, zaten XL minderler piyasaya göre uygun yazmışsınız, bu indirim yapmıyoruz olarak anlıyorum ben doğru mu yoksa acele etmeyin yakında aynı fiyattan veriyoruz yazacağız mı diyorsunuz.

Alıntıları Göster
    hayırlı geceler ürünü banka havalesi ile alabiliyormuyuz? malum kredi kartı devirini kapattık çoğu arkadaşımız gibi :).

intel Haswell 4670k | Asrock Extreme 4 z87 | 7870 Xt [Tahiti] | Corsair Vengeance Ddr3 2x4 1600 Mhz | Corsair Cx 750 [Moduler] | Corsair Air 540 Case | Corsair 128 Gb Gs Ssd | Corsair H100i [Pull~Push] | Asus Vn247h 1920x1080p Full Hd Monitör | qCk Fnatic edition Mouse Pad | SteelSeries Kinzu v2 Pro | Logitech G105 Gaming Keyboard | Thermaltake Shock Gaming HeadSet

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnnie Walkerr

hayırlı geceler ürünü banka havalesi ile alabiliyormuyuz? malum kredi kartı devirini kapattık çoğu arkadaşımız gibi :).

Alıntıları Göster
    Konuya 1000. (bininci) mesajı ben yazayım dedim belki hediye falan vermeyi düşünürsünüz..

Armut Minder Kampanyası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 6 Haziran 2011; 2:35:00 >

• 
Sayfa: önceki 1...25...474849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.