Şimdi Ara

Armed Assault (ÇIKTI) (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
523
Cevap
1
Favori
59.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bu oyun çok sistem istiyor 1 gb ram, P4 2.2 ghz işlemci, nvidia 6600 ekran kartı var oysaki demosunu indirdim ama çok felaket kasıyor
  • SYSTEM INFORMATION:
    ====================

Minimal:
    • Windows 2000/XP
    • DirectX 9.0c
    • Pentium IV or Athlon 2 Ghz CPU
    • 512Mb RAM
    • 16 Bit DirectX 8.1 compatible sound card
    • Compatible 3d Graphics Card with 128Mb RAM and Hardware Pixel/Vertex Shader 2.0
    • DVD-ROM
    • 4Gb Hard Drive Space
  • arkadaşlar oyun alınmaya değermi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lee-Enfield

arkadaşlar oyun alınmaya değermi ?

eger oyunlarda gercekcılık arıyosan seversin eminimki ama oyunu aldıktan sora 1.08 yamasını mutlaka yukle cunku ilk halıyle oynamak imkansız gibi :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: theboss78

quote:

Orjinalden alıntı: Lee-Enfield

arkadaşlar oyun alınmaya değermi ?

eger oyunlarda gercekcılık arıyosan seversin eminimki ama oyunu aldıktan sora 1.08 yamasını mutlaka yukle cunku ilk halıyle oynamak imkansız gibi :S

tavsiyen için teşekkürler bir deneyeyim

• peki 1.8 yamasının ve oyunun boyutu ne kadar?

birde gerçeklikten kastın 1 kurşunda ölmek mi?
  • evet bişr kuşunla ölürsün ama nerye yediğine bağlı.ayağa yersen yüymezsin kola yersen nişan alamazsın felan.Armanın diğer oyunlardan en büyük farkı haritanın büyüklüğü(400km2) onun görüş mesafesi (default 1200m) onundışında tamamen takım oyunudur.single player zevkli değil fazla ama multiplayerını biz seviyoruz.dediğim gibi takım oyunu team speak kullanarak herkes bir biri ile konuşarken oyunu oynamak bayağı zevkli ama cod counter battlefield gibi değil.hariatada büğtün araçları kullanabilir bütün bianlara girbilir bütün objeleri yıkabilirsiniz v.s.

Oyunu bazıları çok seviyor,bazıları nefret ediyor bir süre denemek lazım.onun dışında başak hiç bir oyunda olmayan bir özelliği opyunun kendine ait bir proglamlama dili var,bu sayede fanlar script yazıp oyuna çok değişik özellikelr ekliyorlar ne bileyim mesela oyunda oyunda olamayan bir özellik mesela en basiti uydu resimleri çekme, helikopterler ile diğer araçları taşıma,hava saldırısı taşıma nükleer bomba v.s. gibi bunları takip etmek lazım.tabi bir de modlar var stargate ,jurassic park v.s. zombie modundan araçlara sihlara kadar yelpaze çok geniş türk ordusuda çok kısa sürede hazır olacak inşallah.
    http://www.turkishunion.com/index_tr.html

oyun için bir tane serverımız var ben asker olduğum için katılamıyorum ama site üzerinden kim var kim yok göerebilirisn.
    http://armedassault-turkiye.net/

deneyip kendin karar ver.oyun sonuçta amerikan deniz kuvvetleri avusturalya ordusu v.s. gibi ülklertde kullanaılan simulatörün oyun versiyonu ki simulator ile oyunun kullandığı motor aynı.
    http://www.vbs2.com/
    http://www.virtualbattlespace.com/

• bu server cracklı mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhacir

bu server cracklı mı?

serverimiz crakli olup 24 saat hizmet vermektedir
  • Arkadaşlar 1.14 yaması çıktı.ilacı olanlar p.m lütfen.
  • Arkadaşlar Armed Assault modumuz, "ArmA Türk Birliği Modu v1.0" yayımlanmıştır. İlgilenen arkadaşlar aşağıdaki forum sayfasından bilgi alabilirler.

Donanım Haber: Armed Assault Türk Birliği Modu v1.0 Yayımlandı

Saygılarımla,

Gökhan
    Türk Birliği Modu
    ArmedAssault-Türkiye.net Forumları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TU_Gökhan -- 15 Haziran 2008; 23:27:52 >

• 1.14 yaması ile çalışıyor mu?
    neden bordo berelilerle jandarma özel harekat birlikleri yok?
  • quote:

Orjinalden alıntı: brk_066

1.14 yaması ile çalışıyor mu?
    neden bordo berelilerle jandarma özel harekat birlikleri yok?

*1.14 ile test etmedik fakat çalışıyor olmalı çünkü modlar ileriye dönük uyumludurlar. Benioku dosyasında kurulum ve kısayola dair bilgilere dikkat ederseniz sorunsuz biçimde çalıştırabilirsiniz.

*Zamanla mod genişleyecektir.

Saygılarımla,

Gökhan
    Türk Birliği Modu

• bu oyunun single player ını yaması olan quenn gambitle beraber bitirdim ama oyun boyunca hiç M107 sniper tüfeğinin ( 12.7 cal ) kullanıldğı bölüm olmadı youtubeden videolarda var ama bnm single playerde cıkmadı :S single player oynayan varmı ve oynayıp da bu silahı kullanan??
  • arkadaşlar bana 1.14 ün ilacı lazım yardım edebilirseniz sevinirim
  • daha ilk bölümdeyim geçemedim..botla beni denizin kıyısnda indiriyolar.tepenin ardında kamp var geçemiorum bi türlü hemen öldürüyolar beni
  • quote:

Orjinalden alıntı: varol0

daha ilk bölümdeyim geçemedim..botla beni denizin kıyısnda indiriyolar.tepenin ardında kamp var geçemiorum bi türlü hemen öldürüyolar beni

ilk başlarda bende cok zorlanmıstım ama alıstıkca zewklı bi hale geliyo oyun..cok dikkatli ve sabırlı bi şekilde oynamak gerekiyo ..diğer oyunlar gibi ramboluk bu oyuna sökmuyo :D ama gusel oyun dewam etmenı tavsıye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: TU_Gökhan

Arkadaşlar Armed Assault modumuz, "ArmA Türk Birliği Modu v1.0" yayımlanmıştır. İlgilenen arkadaşlar aşağıdaki forum sayfasından bilgi alabilirler.

Donanım Haber: Armed Assault Türk Birliği Modu v1.0 Yayımlandı

Saygılarımla,

Gökhan
    Türk Birliği Modu

mod çok iyi görünüyo ama az daha geç çıksa bana teskere verecekti :) 4 ay var sonra gelsin görevler

• quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

oyunun campaign bölümünü oynarken enteresan bir bug gördüm ilk gördüğümde şaşırdım Haber spikeri okkalı bir dayak yemiş galiba takdiri size bırakıyorum

Armed Assault (ÇIKTI)

O ne ya

• arkdaşlar oyunurkurdum bir türlü oynayamadım bad serial diye ve vertical shader diye bir hata veriyor lütfen yardımcı olunuz.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.