Şimdi Ara

Armed Assault (ÇIKTI) (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
523
Cevap
1
Favori
59.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mikail207

ark benimde yuklemede bir sorunum var yardım ederseniz sevinirim

oyun acarken böyle bir hata veriyor

no entey. profilePathDefault ŞİMDİDEN YARDIMLARINIZ İÇN TŞK..

aynı hatayı benim makinada veriyor. oyunu çalıştırabildinmi? ben hala çalıştıramadım. :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: mercan2317

arkadaşlar oyunu gecen yıl indirdim pc ye kurdum inanırmısınız ilk bölümlerden ozamanlar birşeyler anlamadıgım için ilk bölümleri geçemeyince bıraktım ve şimdi yeni yeni oynamaya başladım muhteşem bir oyun..

fakat ilk bölümler hakkında yardımlarınızı bekliyorum..

1- ilk bölümde bir yerleşim yerinden bir havaalanına gitmemiz gerekiyor tabi inters point diye bişey var, haritadan inters point denen yere gidiyorum ama etrafta hiçbişey yok sonra havaalanına gidiyorum oyunu bitiriyorum fakat sıfır puan aldıgım için oyunu geçemiyorum ... ne yapıcam anlatırsanız..
    2- bu bölümdede atış talimi yapılıyor sanırım kampa alıyorlar egitim için 1 ve 2. günü geçiyorum fakat sonraki gunlerdended bişey anlamadım...
    3- helikopter kullanıp konvoya baskın yapılan bölümde saldırıyorum tum araçları imha ediyorum fakat helikopteri yere indiremiyorum.. helikopter yere nasıl iner arkadaşlar..:-)

ayrıca oyunda hedef nokta var km si verilen pusuyu tam burada uygulamazsak oyunu geçmiyor sanırım dogrumuyum ...

yardımlarınızı bekliyorum...

bolumlere aciklik getirimisin pek bisey anlamadim oyun isimleri ile

• quote:

Orjinalden alıntı: volum

quote:

Orjinalden alıntı: mikail207

ark benimde yuklemede bir sorunum var yardım ederseniz sevinirim

oyun acarken böyle bir hata veriyor

no entey. profilePathDefault ŞİMDİDEN YARDIMLARINIZ İÇN TŞK..

aynı hatayı benim makinada veriyor. oyunu çalıştırabildinmi? ben hala çalıştıramadım. :(

patch da bir hata var sanirimmhttp://www.r jeuxvideo.com/jeux/downloads/0001/00015272.htm bastakiwww.r r harfini kaldirrarak ortadan patch i yukleyiniz bu fransiz ca olan ing olani isterseniz arastirir bulurum

• team speak adresi budur arkadaşlar ts.cat-clan.net online oynayan arkadaşlar var sie arma kanalını bir kontrol edin.ben genelde cuma veya cumartesi geceleri giriyorum.Ama oynayan başka arkadaşlarda var.hani online oynayanlar varsa oraya bakıpta girerseniz yalnız kalmazsınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: azert1

quote:

Orjinalden alıntı: mercan2317

arkadaşlar oyunu gecen yıl indirdim pc ye kurdum inanırmısınız ilk bölümlerden ozamanlar birşeyler anlamadıgım için ilk bölümleri geçemeyince bıraktım ve şimdi yeni yeni oynamaya başladım muhteşem bir oyun..

fakat ilk bölümler hakkında yardımlarınızı bekliyorum..

1- ilk bölümde bir yerleşim yerinden bir havaalanına gitmemiz gerekiyor tabi inters point diye bişey var, haritadan inters point denen yere gidiyorum ama etrafta hiçbişey yok sonra havaalanına gidiyorum oyunu bitiriyorum fakat sıfır puan aldıgım için oyunu geçemiyorum ... ne yapıcam anlatırsanız..
    2- bu bölümdede atış talimi yapılıyor sanırım kampa alıyorlar egitim için 1 ve 2. günü geçiyorum fakat sonraki gunlerdended bişey anlamadım...
    3- helikopter kullanıp konvoya baskın yapılan bölümde saldırıyorum tum araçları imha ediyorum fakat helikopteri yere indiremiyorum.. helikopter yere nasıl iner arkadaşlar..:-)

ayrıca oyunda hedef nokta var km si verilen pusuyu tam burada uygulamazsak oyunu geçmiyor sanırım dogrumuyum ...

yardımlarınızı bekliyorum...

bolumlere aciklik getirimisin pek bisey anlamadim oyun isimleri ile

1- my mission bölümünde yani ilk bölümde sadece belirtilen yeremi gidilecek, interst point diye bişey var ama anlamadım...
    2- traning mission bölümünde atış talimi bölümünü geçmem için ne yapmam lazım..
    3- helikopter işini hallettim....

• S.a.

Ben daha yeni full modunu indirip oynamaya karar verdim uzunca bi süre aradan sonra :D
    Ama oyunda bayağı bi bug olduğunu sanıyorum ve işin açıkcası patch larını nerden indirebilirim onu sormak istiyorum. Kendi sitelerinde var ama indirilmiyo ve önceden indirdiğim bi patchde 466mb ve hatalı çıktı :X

Başka nerelerden indirebilirim bu şeyleri. Sanırım böle şeylerin paylaşılması yasak o yüzden, gangs_of_ogame@hotmail.com adresime yollayabilirmisiniz ?

Bilgileri yollıyacak arkadaşa şimdiden teşekkürü bi borç bilirim...
  • yamaları kendi sitesinden niye indiremediniz,aorada bir çok latrnatif link var biri olmasa biri olur.Ayrıca oyu yamalaru yasal olarak üretici tarafaından ücretsiz dağıtılır forumda paylaşılmasında sakınca yok.

Ayrıca sideki oyun sürümü kaç, oyunun en son 1.8 yaması var.Ama öncesinde 1.5 kurulmalı,yoksa onun öncesindede 1.4
  • quote:

Orjinalden alıntı: sertacr88

S.a.

Ben daha yeni full modunu indirip oynamaya karar verdim uzunca bi süre aradan sonra :D
    Ama oyunda bayağı bi bug olduğunu sanıyorum ve işin açıkcası patch larını nerden indirebilirim onu sormak istiyorum. Kendi sitelerinde var ama indirilmiyo ve önceden indirdiğim bi patchde 466mb ve hatalı çıktı :X

Başka nerelerden indirebilirim bu şeyleri. Sanırım böle şeylerin paylaşılması yasak o yüzden, gangs_of_ogame@hotmail.com adresime yollayabilirmisiniz ?

Bilgileri yollıyacak arkadaşa şimdiden teşekkürü bi borç bilirim...

armaholic ten yaralanabilirsin
  • arkadaslar cumartesi aksami 08/12/2007 de saat 21.00 da oyun acacagim {TR ARMA} oyunda olmak isteyenler buyurabilir toplanip oynariz hep beraber ok herkez davetlidir gorusmek uzere
  • Ben varim server adresi vericekmisin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tiamen

Ben varim server adresi vericekmisin?

arkadaslar cumartesi aksami 08/12/2007 de saat 21.00 da oyun acacagim {TR ARMA} oyunda olmak isteyenler buyurabilir toplanip oynariz hep beraber ok herkez davetlidir gorusmek uzere

FILTREDEN ARATTIRIN OYUNU {TR ARMA} SERVER YOK SU AN ACIK OYUN DENEME AMACLI ACTIM CUMARTESIYE BIR AKSILIK OLMASIN
  • arkadaslar her cumartesi pazar oyun ACIYORUZ TR KOMANDO ARMA TR oyunda olmak isteyenler buyurabilir toplanip oynariz hep beraber ok herkez davetlidir gorusmek uzere oyun filtresiden arattirin 5 kisi olarak oynamaktayiz ulasamayanlar varsa yardimci oluruz

TEAMSPEAK ADRESI

=CAT= Clan TS Sunucusu

SIFRE armada
  • ufak bir düzeltme cat -clan ts sunucumuz...ts.cat-clan.net arma özel hariç diger bölümlerde şifreleme yoktur arma özelde e girmek isterseniz içerdeki arkadaşlardan şifreyi temin edbilirisiniz

her akşam Arma assulttayız +single player pek sarmaz multi deneyin CTF ve COOP missionlar sevilir
    armanın lag sebebi flash point motoru üsütünde çalışmasıdır ArmA 2 yakın zamanda çıkacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArmAkolich -- 1 Ocak 2008; 16:18:07 >

• Recep, öncelikle çok teşekkür ederim övgülerin ve modumuza olan ilginden dolayı. Site, forum vs derken yoğunluktan dolayı haberi buraya postalamakta biraz geciktim.
    ------------------

Selam arkadaşlar,

Bir iki hafta içerisinde yayınlayacağımız ilk ArmA modumuz hakkında son bir reklam yaptık. Haberi sitemizde, oyunun yapımcısı Bohemia Interactive Resmi forumunda ve ArmedAssault.info gibi çeşitli haber sitelerinde yayımlandı, takip eden arkadaşlar görmüşlerdir eminim. Ben bu başlığı ziyaret edenler için görselleri ve kesinleşen içeriği burada da yazayım zira modu gerek nitelik gerekse nicelik anlamında yeniden düzenledik. Şimdi çok daha kapsamlı diyebiliriz. Böylece modumuz şimdi aşağıdaki birimlerden oluşuyor;

"ArmA Türk Birliği Modu v1.0"

Birimler & Silahlar

1) Türk Piyade Birliği
    2) Türk Jandarma Birliği
    3) Türk Mekanize Piyade Birliği
    4) Türk Deniz Piyadeleri
    5) Türk Özel Kuvvetleri - SAT Komandoları
    6) Türk Özel Kuvvetleri - SAT Güvenlik Birimleri
    7) Türk Komandoları - Mavi Bereliler (farklı bere kokartları ile 2 ayrı sınıf olarak)
    a) Jandarma Komando Sınıfı
    b) Dağ Komando Sınıfı
    8) Türk Silahları - HK Serisi: G3A3, G3A3 ZF, G3A4, G3A4 ZF, G3A3 T40, HK G3 SG1

Araçlar

9) Land Rover
    10) UH60 Türk Kara Kuvvetleri Sürümü
    11) M113 Türk Sürümü

*sürpriz obje paketi!*

*3 Adet Demo Görev*

[B]Yeni Resimler[B]

Büyük Resim

Büyük Resim

Büyük Resim

Büyük Resim

Büyük Resim

Büyük Resim

Büyük Resim

Büyük Resim

Büyük Resim

Şimdi sadece tüm işin üzerinden geçiyor, demo görevleri tamamlıyoruz. Endişelenmeyin, bu son reklam mesajımız. Umarız modumuzu bir iki hafta içinde yayımlayabiliriz. İnternet sitemizi de güncelledik. Artık hem Türkçe hem İngilizce. Daha da önemlisi Türkçe forumumuz da yayın hayatına başladı. Bu forum ile geri bildirim almak dışında, görev yapımı ve mod yapımı bilgilerimizi paylaşarak Türk ArmA camiasının oluşumuna katkıda bulunmak istiyoruz. Düşüncelerinizi burada veya forumumuzda bizimle paylaşırsanız seviniriz.

Saygılarımla,

Gökhan
    Türk Birliği Modu
    Türk Birliği Modu Forumu

• Slm armed assault dostlari bilindigi gibi arma da turkiye agirlikli daha yeni adimlar atmaya basladik bu herkez icin buyuk bir adim olarak degerlendirelebilir ilk adimi turkish union kuruculari olmak uzere bizde arkadan gelerek ikinci adimi atmis bulunuyoruz
    adimlarimiz buyuk olmak uzere dunyaya bu konuda bizde variz demektir bu askeri simulasyonda bizi arka safhalara atanlar oldu bizde on plana cikip turkiyenin gucunu gostermek istedik
    1 turkish union heryerde tanitimi
    2 armed assault turkiye web sitesi yapimihttp://armedassault-turkiye.net/
    3 armed assault turkiye forum sitesini yapimihttp://forum.armedassault-turkiye.net/index.php
    4 armed assault turkiye oyun serverhttp://www.gametracker.com/server_info/91.186.24.106:2550/top_players/
    5 armed assault orjinal dvd imkani sunmak uzere bu konuda
    bizde variz demektir

saygilarimla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krmkkkk -- 16 Mart 2008; 17:36:24 >

• http://armedassault-turkiye.net olarak yayındayız.
  • herkese selam. arkadaşlar yama hakkında bir problemim var. ne zaman oyunun 1.08 versiyonunu yüklemeye kalksam "Wrong CD Key" diye bir hata ile karşılaşıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim. bana yardım ederseniz sevinirim.
  • warmaster48;

Emin olmamakla beraber sorunun cd-keyden kaynaklandığını düşünüyorum. Arma'nın CD-Keyleri bölgeden bölgeye değişiyor. Nitekim patchleri de öyle. Eğer cd-keyinin bölgesi patch'in bölgesiyle uyuşmuyorsa bu hatayı verebilir. Emin olmadığımı tekrar belirteyim.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.