Şimdi Ara

Armani (black) code

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevil adlı yerden bu parfüme baktım.Adının ''Armani black code'' olduğunu biliyordum,sanırım ''black''kısmı kaldırırmış.Doğrusu Armani code mudur?Sonuçta o kadar parayı yanlış parfüme vermek istemem.

• Evet Sadece Armani Code artık
  • aynen armani code. ve şu zamanlarda cok popüler bendee kullanıyorum :)
  • cok güzel kokusu var..
  • Teşekkür ederim.Nasıl memnun musunuz kalıcılığından falan?Bende doldurması vardı(ixora).Çok hoşuma gitti orijinalini almaya karar verdim.
  • orjinali ne kadar ve kartal civarı nerde bulabilirim?
  • orjinal 75 ml ligini 100 e bulursun, yılbası yaklasınca parfum fiyatları düşüyor Alıcaksan bu zamanda al, yoksa 150 lira fln oluyor genelde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 125lik 40 pound civarı fiyara aldım. Gatwick freeshop tan.

armani code şeklindeyazar. Yazısı bile farklıdır. çakmaları var. dikkat et ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluedevil86 -- 17 Aralık 2010; 2:26:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluedevil86

125lik 40 pound civarı fiyara aldım. Gatwick freeshop tan.

armani code şeklindeyazar. Yazısı bile farklıdır. çakmaları var. dikkat et ...

Büyük yerlerden almaya dikkat göstereceğim..
  • Süper parfümdür süper.
  • Sizin yazdığınız fiyatların gerçek olma ihtimalini düşünemiyorum arkadaşlar iki ay önce iki tane aldım Malta'dan gelirken. yani Duty Free'den ve 125 ml si 85 Euro'du. Ki bu fiyat duty free fiyatı Sevil parfümeriyi falan siz düşünün artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: forsagon

Sizin yazdığınız fiyatların gerçek olma ihtimalini düşünemiyorum arkadaşlar iki ay önce iki tane aldım Malta'dan gelirken. yani Duty Free'den ve 125 ml si 85 Euro'du. Ki bu fiyat duty free fiyatı Sevil parfümeriyi falan siz düşünün artık...

Sevilde 50 ml 130 küsür tl
    75 ml+duj jeli ve traş losyonu 180 küsür tl şu an..
  • quote:

Sizin yazdığınız fiyatların gerçek olma ihtimalini düşünemiyorum arkadaşlar iki ay önce iki tane aldım Malta'dan gelirken. yani Duty Free'den ve 125 ml si 85 Euro'du. Ki bu fiyat duty free fiyatı Sevil parfümeriyi falan siz düşünün artık...

Afedersinizde hocam 85euro olma ihtimali yok bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ecstacy of Gold

quote:

Afedersinizde hocam 85euro olma ihtimali yok bence.

o arkadasin dedigi fiyat türkiye fiyati,duty free lerde 100%30-40 daha ucuz olur türkiyeye göre bir yanlisi var arkadasin..
  • Arkadaşlar iki tane aldığım parfüme verdiğim parayı karıştırıcak halim yok heralde. Sizin için ufak bir araştırma yaptım, Malta'daki fiyatı bulamadım ama Atatürk Havaalanındaki Duty Free'nin sitesinde 75 ML nin fiyatı: € 60. Bu fiyata göre 125 ML'nin € 85 olduğunu tahmin edebilmek hiçte zor olmasa gerek. Ve bu fiyatları gördükten sonra eğer ki Sevil Parfümeri Duty Free'den daha ucuza satabiliyorsa iki tane de ordan alayım...
    işte buda kanıtımdır. Çok baktım ama 125 ML'nin fiyatını bulamadım...

Armani (black) code

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.