Şimdi Ara

Arma 3 Altis Life RPG Serverımız Açıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Arma 3 'ü nerdeyse bilmeyen yoktur daha çok savaş simulasyonu üzerine kurulmuş ve bu konuda iyi olmuş başarı sağlamış bir oyundur. Sundukları mod desteği ile çok değişik ve eğlenceli oyunlarda çıkarmıştır Örnek DayZ :) neyse kısa bir tanım yaptığımıza göre bu mod nedir ne değildir kısaca bahsediyim

    Altis Life modu Altis haritasında tamamen rol yapma oyunu olarak hazırlanmıştır. Şimdilik 2 taraf var polis ve siviller. Sivillerde kendi içinde bölünmektedir. Yasadışı iş yapanlar ve yasal takılıp etliğe sütlüğe karışmayan parasına bakanlar :D oyunda tuz çıkarıp satabilir, paketleri ordan oraya götürebilir, maden çıkarabilir, balık tutabilirsiniz, çiftçilik yapabilirsiniz.. Bunlar yasal olanları tabi bunları yaparsanız kazancınız madenler dışında pek fazla olmaz. Birde yasal olmayan işlerde var esrar, eroin toplayıp bunları drug dealerlara satabilirsiniz.

    İyide bunlar ne için diyebilirsiniz oyunda acıkma susama gibi hayatta kalma prensipleri var bu sebepden marketlerden su ve yiyecek temin edebilmek için paraya ihtiyacınız var veya araçları almak için kara, hava, su araçları oyunda mevcut tabi kişisel korunmalarınız için silahlarada ihtiyacınız olucaktır.
    Polislerde sizin bu yasadışı ticaretleriniz veya masumların yolunu kesip onları soyduğunuzu gördüğü veya ihbar aldığında direk gelip sizi enseleyip hapise tıkabilmektedir.

    Oyunla ilgili daha anlatmak istediğim çok şey var fakat sıkıcı olup okunmayacağından kısa kesmeye çalıştım :D daha detayı için aşağıda video ve görselleri ekliceğim.
     Arma 3 Altis Life RPG Serverımız Açıldı Arma 3 Altis Life RPG Serverımız Açıldı Arma 3 Altis Life RPG Serverımız Açıldı[simage]http://s21.postimg.org/aoc15h96v/image.jpg[/simage Arma 3 Altis Life RPG Serverımız Açıldı Arma 3 Altis Life RPG Serverımız Açıldı




    Ve bizde arkadaşlarla eğlencesine bir server açalım dedik şuan 64 kişilik serverımızı açtık tamamiyle eğlenmek için kurduğumuz bir server hiçbir şekilde maddi bir fayda beklemeden açtık. Şuanda script olarak geliştirmelerini ve türkçeleştirmelerini ben yapmaktayım. Umarım beğenirsiniz.

    Server Adresi: 85.190.160.141:2302

    Bütün modları devre dışı bırakıp o şekilde oyuna girerseniz problem yaşamazsınız.

     Arma 3 Altis Life RPG Serverımız Açıldı


    Not: Oyunu oynayabilmek için oyunun orjinal sürümüne ihtiyacınız vardır.Şuan bu sunucu kapanmıştır ama server browser üzerinden bulabilirsiniz benzeri oyun modlarını



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkXP -- 28 Ekim 2014; 14:45:35 >







  • Server'ınız aktif mi ? üç dört arkadaş aldık yarın başlarız.
  • malesef server aktif değil oyun modunun biraz daha gelişmesini bekliyoruz çok fazla bug olması sebebiyle bazı sorunlarla kaşılaştık.
  • altıs diye bi harita var.lol yayıncıları oynuyor bazen.çok güzele benziyor ?
  • DarkXP kullanıcısına yanıt
    Orjinal alacak param yok.Korsan oyun ile girmem mümkün değilmi :s
  • malesef hocam crackli serverlarda pek tad alamazsın en son %50 indirimdeydi oyun orjinali daha rahat bu oyunun
  • DarkXP kullanıcısına yanıt
    30-35 lirayı gözden çıkardım ama 60 lira veremem.Şuan cracklisini indiriyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Server ne durumda acaba??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.