Şimdi Ara

SİLİNSİN (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.622
Cevap
27
Favori
104.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Optimizasyon full sürüme geçtiğinde kaydı, alpha da 60fps alıyordum her şey ultra ve 8x aa' da
  • Oyun güzel fakat çok zor olmuş. Tekli görevde bir kaç sefer oynadım dürbünde yok düşmanları tespit etmekte zorluk çekiyorum tavsiyeniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßlue Sky

Oyun güzel fakat çok zor olmuş. Tekli görevde bir kaç sefer oynadım dürbünde yok düşmanları tespit etmekte zorluk çekiyorum tavsiyeniz var mı?

Aynen bende bu konuda dertliyim. Millet kutur kutur çatışıyo ben düşmanı göremeden görev bitiyo. Arada bir ayıp olmasın diye dağlara taşlara kurşun sıkıyom bende napim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün oyuna 996 MB'lık yama geldi. Optimizasyonda iyileştirmeler olduğu söyleniyordu henüz denemedim.

Arma 3
    SPOTREP #00011 | Dev Hub | Arma 3
    http://dev.arma3.com/spotrep-00011

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 27 Eylül 2013; 16:12:16 >

• Sevindim içinde belki campaign vardır sürpriz yaparlar diye ama yok arkadaş. Böyle yarım yamalak oyun mu çıkartılır anlamadım.
  • Multide 30 ve ustu fps alan var mi? Varsa hangi işlemci vede ayarlarinizi yazarsaniz sevinirim. 20yi gecemiyorum canımı sıkıyor
  • Güncelleme baya sapıttı... Ayarlar bölümünde 20fps gösteriyor fare imleci bile kasıyor ( herşey ultra da 4x aa) ama oyuna dönünce bildiğin 30-40 fps alıyorum gibi gram kasma yok. Son olarak oyundan atma sıklığı artmaya başladı
  • yaw arkadaş oyun çok zor
    scuba görevini regular zorlukta geçemedim bi türlü. mayınları imha ettim, helikopteri vurmak için AA istiyo. kamptan alamadım AA yı.
    jipin yanında duran 1 adamı bile sessiz vuramıyom. susturuculu bi tane tabanca vermişler 1 sarjör boşaltıyom ölmüyo namussuz.
    arkası dönük olmasına rağmen çok yakınlaşıncada farkediyo

var mı burayı geçmenin başka yolu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jabba the Butt -- 28 Eylül 2013; 17:59:08 >
  • Multide co-op olarak operasyona çıkarım diye düşünürken düşük fps beni rahatsız ediyor. 30 nun altına düşmesin razıyım. Yüksek fps alanlar işlemciniz nedir diye sormuştum kimse cevap vermemiş.
  • Herkese selam arkadaşlar sonunda üyeliğime kavuştum :) steam id mi eklemek isteyen varsa emre_50_58 genelde online oluyorum. Gördüğüm kadarıyla hemen hemen herkes fps den şikayetçi ve sırf bu oyun için sistem kurmak isteyenler var benden tavsiye kesinlikle bu oyun için bir ekstra bir bütçe harcamamanız. Çünkü incelemem iyi yönlerindenden ziyade olumsuzluklarla dolu. Oyundaki grafiksel tatminlik ve optimizasyona baktığımızda oyunların %80 inin arkasında kalır. Böyle bir optimizasyon sıkıntısı Boiling Pointte vardı hatta onun bile arkasında. Çünkü oyunda gerçekten ne düzgün efekt var ne fizik motoru nede doğru düzgün texture. Patlamalar ise patlama bile değil. Battlefield yada Crysis deki patlama efektlerini çok beğenmiştim ortaya çıkan alev ve kara duman çok farklı arma 3 den. Ama fiziksel etkilerine baktığımızda arma 3 onlardan çok daha üstüne şayet elbombası attıgınıza kafamı bir duvarın arkasına sokarım, birşeycik olmaz diyemiyorsunuz şaralpnel parçası gelmeyebilir fakat o patlama sizi bir şaralpnel parçasına çevirebilir. Grafiksel ögeleri ise sadece çizimden ibaret, tamam güzel çizmişler yüz hatları vs... Fakat o görünüm olmamış. Bf 3 ve crysis 2 deki yapılar çok daha farklı. Arma 3 de yapıların yıkılmasına bakarsak yapıları yıktığımızda sanki 1 saniye önce orada bulunan yapının yıkılmasından 3 gün geçmiş gibi bir görünüm var. Yapıda yıkılma yok. Roketin nerden geldiği nasıl çarptığı önemli değil sadece hasar alıyor. Giysiler olsun ışık olayları olsun benim için grafik sayılacak görünüm değil. Çevresel etmenler? Tamam güzel eklemişler, yerde tank izleri var gezerken toz kalkıyor ama o işe bulaşıyorsan tam bulaş. Yağmur yağıyor fakat düştüğü zaman sanki tekrardan buharlaşıyor. Nasıl bir motor kullandılar bilmiyorum ama biryer patladığı zaman değilde helikopter indiği yada koştuğunuzda toza baktığınız zaman optimizasyon sorununu görebiliyorsunuz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Daha çok optimizasyona bakacak olursak Hd 6970 kullanıyorum 3 yıl oldu alalı tamamdır kart eski, dandik bir kart herşeyi geçtim birçok oyundaki grafikler "nereye geldim ben, hangi dünya burası" dedirtirken kasmıyorsa arma 3 de hiçbirşey hissetmiyorsam bence bu kartın değil oyunun sorunudur. Oyundaki ayarları low- disable yapmam la ultra-enable yapmam arasında 1 2 fps dışında bir fark yok. Grafiksel ise fark eh şöyle böyle... Hatta shadowu ve AA yı tamamen açtığımda fps artışı alıyorum. Sanki oyun ultra grafiklerle yapılmış low quality oyuna efekt olarak eklenmiş gibi. Bende bilgisayar programcısıyım sanırım aceleye getirmek ve kalori harcamamak için programcı arkadaşlar bu oyunu yaparken x=x+1 dön başa demek yerine x=1+1 x=2+1 gibi gereksiz komutlarla doldurmuş. Şimdide updatelerle o gereksiz olan bilgisayarı yoran komutları düzeltmeye çalışıyorlar. 2013 deyiz 2032 değil insanlar kaç gb ram kullanıyorda sen 270km2 alanı çat diye yükletiyorsun bilgisayara ki birçok kişide ayar yapmadıysa 16 gb ram ile oyun sayesinde sadece 2 gb sini kullanıyorlar. Çekirdeklerde aynı şekilde... Bu yüzden ramlere işlemciye grafik karta hız aşımı yapmayın. 1090 t var 4ghz kullanıyorum grafik kart 950 hz yine aynı aldığım performans...Tek söyleyeceğim grafik üzerine ve programlama üzerine vasat bir oyun. Emekleri var ona birşey söylemiyorum ama baştan savma olmuş ve ellerine yüzlerine bulaştırmışlar. Buradan "iyide grafikdir bilmemnedir saydın döktün bu bir simulasyon" diyenleri duyar gibiyim. Tamam ama simulasyonsa çok önemli bir konudur bu. Ya düzgün olacak yada olmayacak. FSX simulasyondur pmdg sadece 737ngx çıkarmak için kaç ay uğraştılar sadece 1 uçak. Ve hala update hazırlıyorlar, sanırım 3 yıl oldu çıkalı. Adamlar üşenmemiş 3 bin sayfa manuel hazırlamış bir adet uçak için. Bohemia ise böyle geniş çaplı bir simulasyonu nekadar sürede satışa sundu acaba? Ben bu oyuna simulasyon diyemiyorum çünkü simulasyonluk ne bir yapay zeka var ne grafik var (hala grafik diyorum açıklayacağım) nede fizik motoru. Neden simulasyon deniliyor arma 3 için bilmiyorum fakat, okadar çok olumsuzluk varki. Birileri size ateş ederken şarjör değiştirdinizmi bittiniz. Arkadaşım sen şarjör değiştirirken nasıl hareket edemezsin? Helikopterle emergency landing yapıyoruz helikopter patlamak üzere ve bizim birader sanki Miami de sahile gider gibi iniyor üstünü başını düzeltiyor, güzelce kepini falan takıyor, sırtından silahını alıyor gerneşip kaçıyor. Yada operasyondasınız yine ölümüne koşuyorsunuz önünüzde 1 metre çit var tamam v ye basarsınız geçmiş olsun önce duruyor sonra eteği açılmaması için eteğini tutan hanımefendiler gibi yavaşça ayagını kaldırıp öyle geçiyor. Bilmiyorum oyuncu kitlesi içinmi yada bumu simulasyondur, araç kullanımı tamamen arcade. Battlefield kadar hemde. Simulasyonsa yap güzel birşey herkes nerede yetenekliyse onu kullansın. Falcon 4.0 de sadece bir uçak için kaç hafta eğitim veriyorlar. Bu bir simulasyonsa 8 yaşındaki oyuncu ile ben aynı şekilde savaşamaz. Üstüne birde uçaklara autolanding koymuşlar bas sen o insin. 6 tane tuş ile bir uçak yada helikopter nasıl kullanılabilir? Sadece asker yere oturuyor selam veriyor diye simulasyon diyemem. Ayrıca oyunda .408 cal. tüfek ve nightstalker varken hiç bir silahı kullanasım gelmiyor. Termal kamera açıyorsunuz 2km ilerdeki herkesi temizle düşman istediğin kadar veteran olsun böylede bir yapay zeka var. Yapay zekadan kastımda adamların çok iyi nişancı olması değil. Bildiğiniz gerçekçi bir zekadır. Siz atış yaptınızda adamların asalak canlılar gibi sağa sola koşup bakması değildir. Bir binaya başını sokup telsizle nerden atış aldığını haber vermesidir. Ortada ot yok adamlar yere yatıyor. ( nadasa bırakılmış tarlada) yada biranda 2 kmden dürbünsüz termalsiz bir tankın mermileri aldında buluyorsunuz. Öyle birşey olsaydı Juba ırakta 650 amerikan askerini öldürmezdi ki eminim .408 kalibre 2km etkili bir silahı yoktu. Yazılacak çok şey var bu oyunla ilgili ama ben bukadarının yeterli olduğunu düşünüyorum bu oyunla ilgili tamamen hevesim kursağımda kaldı. Bu benim incelemem oyunun ne tür olduğu konusunda kendi seçiminizi yapın. Simulasyon olduğu için almak isteyenler yada arcade severler, aksiyon severler, multiplayer takılmak isteyenler bunları gözönünde bulundurup ona göre tercihinizi yapın. Multiplayerdan çok birşey beklemeyin coop yada pvp olarak. Pvp oynarsanız çok saçma kamera açılarının hedefi olursunuz. Yani bir kuleye yatıp num entera basan birisini göremezsiniz fakat o sizi görebilir ve çoğu server bu kamera açısını açık bulunduruyor. Yakın çatışmalarda karakter hızları çok seri değil çok sinir edebilir sizi. Coop oynarsanızda yapay zeka dediğim gibi çok aptalca kolay yada çok aptalca zor. Tamamen oynayış sitilinize bağlı. Okadar olumsuz özellikten sonra iyi yönlerinide söylemek isterim. Hiç bir oyunda bulamadığım iyi yönler de mevcut yıllardır tek bir mermi ile yere serilebileceğiniz bir oyun bekledim yada farklı bir yoldan ilerleyip farklı taktiklerle düşmanı yere serebileceğiniz. En azından Arma 3 bunlara sahip bir oyun. Bu arada gerçekten uzun olmuş zaman kaybı diye düşünenler varsa kusura bakmasın :)

• Bu arada yorumlarıma rağmen hala oyuna başlamak isteyenleri aramıza bekliyorum. Ben genelde online oluyorum ve forumdan arkadaşlarla hemen hemen hergün coop düzenliyoruz kalabalık olursak çok daha eğlenceli olur ve oyuna sahip olan arkadaşlar toplantı gibi birşey yapıp plan, fikir paylaşsak bence çok iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathews

Multide co-op olarak operasyona çıkarım diye düşünürken düşük fps beni rahatsız ediyor. 30 nun altına düşmesin razıyım. Yüksek fps alanlar işlemciniz nedir diye sormuştum kimse cevap vermemiş.

Multiplayerda çok fazla sorun var ve en büyük problem "PhysX3_x86.dll" hatası 40 50 kişi aynı anda bu hatayı alıyor. Server farketmiyor wasteland da okadar çok karşılaşmasamda her
    quote:

serverda başıma gelen bir durum. Başlarda anlamamıştım ben çıkıncamı gidiyor bu serverdan herkes derdim fakat en son oynadığım coop larda TS üzerinden herkes düştüğünü söyledi. Herkestede aynı sorun. Fps için tavsiyem Dp diye taratırsanız filter host name olarak wasteland var orada fps güzel. Ace var HQ oynuyorlar fps yine çok iyi diğer serverlara göre. Birkaç TDM server var, mapleri böldükleri için fps güzel onlardada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeQira17 -- 30 Eylül 2013; 19:58:25 >

• arada enter, paragraf falan yapsaydınız daha okunaklı olurdu, böyle gerçekten çok zor takip etmek incelemenizi.
  • Emre naptın müdür? Gece gelirim takılırız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

arada enter, paragraf falan yapsaydınız daha okunaklı olurdu, böyle gerçekten çok zor takip etmek incelemenizi.

:) Yazdıklarımı okumak gerçekten benim bile içimden gelmiyor... Düzeltirken de tam bir işkenceydi. Kaldığım satırı kaybetmemek için fareyle cebelleştim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackPierre

Emre naptın müdür? Gece gelirim takılırız ?

İyidir seni sormalı :) Daha iyi performans almak için ayarlarla uğraşıyorum. Bir kaç birşey paylaşıcam birazdan.
  • Oyunu almadan once denedim arastirdim cok sorun oldugunu soyleyenler oldu, optimizasyon özürlüsü, bombos araziler oldugunu gordum Ama askeri simulasyona zorluk gercekcilige özenmesi nedeniyle rahat duramadim, zaten operasyon oyunlarini seven birisi olarak daha fazla bekleyemezdim. Mevcut gtx 460 kartim guncel oyunlari calistiriyordu yeterliydi ama bu oyun icin ekran kartina hatiri sayilir bir para odeyerek yeniledim. Oyunu aldim. Beklentim serverlerin dolu olmasiydi guzel bir multiplayer deneyimi yasamakti. Zaten multiplayer icin masraf yaptim ondada istedigim ortami daha bulamadim. Serverler cok az zamanla duzelecegini umuyorum.

Oyunu yetistirememisler ne server destegi fazla var ne de optimize edebilmisler. Nasil olsa oyun bende beklerim sorun yok mutlaka oyunu duzenlerler. Daha simdiden 2 tane buyuk patch arka arkaya sundular devami gelecektir. Ayrica campaign ana gorevlerde geliyor onlar baya zorlu zevkli olacaktir ama ben isin multiplayer kismindayim. Ayrica Dayz gibi zevki yuksek modlarla oynamaya doyamayacagimi kestirebiliyorum sadece zamana ihtiyac var.

Zaten boyle ayrintili kendi konseptine ozen gosteren fark yaratan bir yapim olmasaydi bulasmazdim. Battlefiled 4 ü de alacam onun zevkide ayri. Su an icin yaptigim harcamalarin karsiligini alamadigim icin mutsuzum ama pisman miyim tabii ki hayir cunku bu adamlarin yaptigi konsepti oyunu boyle ayrintili gelistirmesini begeniyorum heralde bu kadar kullaniciyi yari yolda birakmazlar serverler duzelir kalabaliklasir fpsler rayina oturur o zaman tadindan yenmez. Hala Arma 2 nin modlarinda dunya kadar insan zevkle oynuyor. Sirf Dayz'nin onlarca Turk versiyonu cikmis free to play oynayip itemlere gercek para odeyerek oynuyorlar. Bohemia biraz kucuk bır firma onun
    icin cogu sey yarim kalmis ama yetistirirler oyun cikali daha 20 gun oldu oynamaya devam!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blendw -- 30 Eylül 2013; 22:58:58 >

• Fps sıkıntısı çeken arkadaşlara birkaç öneri;

***Ne olur ne olmaz diyip dosyalarınızın yedeğini alın.***
    1-Belgelerime girip Arma 3 klasöründen Arma3.cfg dosyasını text olarak açıyoruz.(Sağ tık, birlikte aç, metin belgesi)
    2-Dosyamızda bulunanlarla bu ayarları değiştiriyoruz.

"HDRPrecision=8;"

"GPU_MaxFramesAhead=1;"

"GPU_DetectedFramesAhead=1;"

"vsync=0;"
    (Bu ayarı oyunda da kapatabilirsiniz. Eğer monitörünüzün yenileme hızından daha fazla fps alıyorsanız ekranda yırtılmalar oluşabilir bunu gidermek için "1" yapabilirsiniz. Fakat fps monitör yenileme hızını geçmeyecektir)

3-Cfg dosyamızı kaydedip kapatabiliriz.
    4-Steam'ı açıp, Arma 3'e sağ tıklıyoruz ve "properties"(özelliklere) giriyoruz. General (genel) bölümünde Set Launcher Options(Başlangıç ayarlarını ayarla), diğer ayarlarımızı girebileceğimiz bir pencere açtık.Şimdi aşağıdaki ayarları girelim.

5-Amd kullanıcıları için kaç çekirdek varsa o sayıyı giriyoruz

"-cpuCount=4" (4 çekirdek) " -cpuCount=6" (6 çekirdek)

İntel kullanıcıları için çekirdek sayısının 2 katı

"-cpuCount=8" (4 çekirdek) "-cpuCount=16" (8 çekirdek)

"-high" Bu ayar oyuna işlem önceliği atar eğer donma kilitlenme olursa bunu silin.

"-maxMem=2048" Sayısal bölümü oyun için ayırmak istediğiniz ram miktarını mb olarak girin 4 gb ise 4096 gibi.

"-noSplash" Oyundaki reklam yada videoları kapatır

"-Skipintro" Oyuna girdiğinizde, serverlar bölümünde yada menüde dolaşırken performans düşüklüğüne neden ada görünümünü kapatır mavi bir ekran olur

"-maxvram=1024" Ekran kartımızın ram miktarını giriyoruz.

Bu ayarları bitirdikten sonra tamama basıp kapatabiliriz.
    (nVidia kullanıcıları için ekran kartı sürücü özelliklerine girip Phsyx=Auto yapmalarını tavsiye ediyorum)

6-Oyuna giriyoruz ve ayarlar bölümünde general sekmesinde;

"Sampling" (Örnekleme kalitesini ayarlar.Düşürürseniz ciddi bir performans artışı yaşarsınız fakat görüntüde bozulma olur eğer performansı tercih ediyorsanız gözünüzün dayandığı noktaya kadar düşürebilirsiniz)

"Objects" (Sağda solda bulunan demirdir betondur cam çerceve gibi ögelerin kalitesini ayarlar tavsiyem low olması yönünde çünkü ultra-low arası 10 15 fps fark oynarken görsel olarak hiç bir fark yok gibi)

"Texture" (3d çizimler üzerine yapılan kaplamalardır ultra yapabilirsiniz 2d çizimler olduğu için performans kaybı yaşamazsınız.)

"Terrain" (Sağda solda ne kadar ot, taş, çakıl, bidon, sürahi bulunacağını ayarlar tavsiyem standart yapmanız yönünde low yaparsanız çimleri de kapatır 3d çizimlerdir eğer ultra yaparsanız 10-20 arası performans kaybedersiniz "objects" bununla birlikte çalışır. Yani bunu ultra yapmanız durumunda "object" bölümünün objelerin kalitesini arttırması için daha çok öge olur.)

"shadow" (Gölge kalitesidir low yaparsanız sağda solda saçma sapan gölgeler oluşur standart idealidir ultra ile pek fark yok)
    "cloud" (bulut kalitesi ve çizimleri kapatırsanız 2d görünüm verir standart idealdir)
    "particles" (Parçacıklardır patlamada sağa sola fırlayan parçacıklar boş kovanlar Phsyx in en çok devreye girdiği yerlerden birisidir)
    "pip" (aynada suda camda oluşan yansımalardır)
    "HDR" (ışık efekti kapatabilirsiniz)
    "Dynamic lights" (gösterilecek efekt sayısını belirler)

"Overal" (Görüntülenecek maksimum mesafeyi metre cinsinden belirler tavsiyem 2000 3000 arasıdır)
    "Object" (Objelerin maksimum görünme mesafesini belirler ayarlarken unutmayın düşmanlarda birer objedir :) 200 yaparsanız 200 metreden uzakta olan düşmanı göremezsiniz 800 idealdir snipersanız 1km 1.5km yeterlidir)

Display;
    "Vsync" (Açıklamıştım nezaman kullanılması gerektiğini kapatmanızı tavsiye ediyorum)

AA&PP;

"Bloom" (Güzel bir efektir peformans kaybı yaşamazsınız silahınza düşen güneş ışıklarını, renklerin canlılıklarını gökyüzünün atmosferik düzenleme sağlar)

"radial ve rotation blur" (Gerçek hayatta kafanızı sağa sola çevirdiğinizde oluşan bulanıklığı simule eder 50 idealdir ve fps düşük olduğu durumlarda kasılarak değilde bulanık olduğu için yüksek performans alıyormuş izlenimi verir)
    "dept of field" (Sinematik görünüm sağlar. Uzak mesafeleri bulanıklaştırır baktığınız yere odaklanır vs... Performans kaybı fazla yaşamazsınız 1 3 gibi birşey. Ben sevmiyorum bunu)

"SSAO" (Bazı ışık efektleri ve bazı çizimlerde Cpu yerine Gpu kullanır eğer işlemciniz kötü kartınız iyiyse bunu ayarlayabilirsiniz tavsiyem kapatmanız yönünde)

"caustics" (Sağda solda oluşan ışık ışınları efektidir gereksiz bence)

"FSAA" (Çizimlerin kenarında bulunan kırıkların giderilmesini sağlar disabled-2x arası 10 15 fps fark eder illa kullanıyorsanız 8x açın değsin 2x-8x arası 1-3 den fazla fps farkı yok.)

"Atoc" (Buradan grass-trees seçebilirsiniz anti-aliasing ile maskeleme yapar daha güzel görünüm sergiler ağaçlar ve çimenler performans kaybı yok gibi birşey)

"PPAA" (Anti-aliasing tekniğini belirlersiniz kullanacaksanız Smaa standart kullanabilirsiniz herşey daha pürüzsüz olur performans kaybı yok gibi)

"Anistopic Filter" (Yeryüzü tekturesinin netliğini belirler. Çakıl taşları, kumdur topraktır. performans kaybı yaşamıyorum ben Ultra da kullanabilirsiniz.)

Ayarlar bukadar Overclockla falan hiç uğraşmayın hala fps sorunu yaşıyorsanız bir sonraki güncellemeyi bekleyebilirsiniz :)

• 35 karede sürünüyorum
  • MeQira17 guzel aciklamis tesekkur ediyorum. Sadece bu oyuna degil diger oyunlara da rehber settings kilavuzu olmus. Oyunlarda surekli ayar yapmama ragmen bilmedigim seyler olabiliyor. Arma sag tus yapayim orayi kurcalamamistim eksik birseyler olabilir.

Grafik kartinin masaustunden girdigimiz ana ayar menusude onemli orayi duzgun ayarlamayinca actigin her oyuna etki ediyor. Mesela orda ambient occlusion diye bir nane var. Ortamin yani ambiyansinin isiklandirmasi mesela karakterin veya bir objenin uzerine dusen golge isiklandirma gibi efektleri isliyor. Benim kart ust seviye ama bu ayari performance mi yoksa quality mi yapsam diye karar veremedim defaultta off gelmis ama kartin nimetlerinden de yararlanmak istiyorum. Herseyi de default yapmamak lazim mesela defaultta multi monitor secili yine ayni sekilde adaptive performance secili bunlar single monitor ve maximum performance yapmak gerekiyor.

Masaustu kontrol panel benim gibi yetmedi diyenler olursa nvidia kartlar icin nvidia inspector diye program var gizli ayarlari da aciyor mesela SLI yapmak isteyenler ordan bir iki tikla oyununa gore (birsuru oyun preseti var) ayar yapabiliyorlar. Ben monitorume gore vsync kapatip (vsync acinca bazi durumlarda oyun performansini baltalayabiliyor) 60 fps gecmesin diye frame limit 60 yapmistim hem karta yuklenmemis oluyor hem ekran yirtilmalarini ve senkronizyon problemlerini önluyor. Şu Arma'ya ince ayar cekip birakacam patche kadar daha fazla kurcalamak yok

Escorion : "35 karede sürünüyorum." Allah bereket versin de gec multiyi diyorsan kasmaz yeterli singlede ise biraz daha ayar yaparsan 45-60 bandinda oynar.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.