| 

| 

| _____________________________ | 

| 

| 

| 

[Fix] Your Browser is Managed by Your Organization Message in Microsoft Edge https://www.askvg.com/fix-your-browser-is-managed-by-your-organization-message-in-microsoft-edge | 

| 

Microsoft is blocking start ms-cxh and bypassnro, but there is a NEW WAY.
►► Digital Downloads ➜ https://www.cttstore.com
►► Patreon ➜ https://www.patreon.com/christitustech
►► Twitch ➜ https://www.twitch.tv/christitustech
►► Website and Guides ➜ https://christitus.com https://www.youtube.com/watch?v=aEWb1otLVPo&feature=youtu.beİnternet e bağlı iken yerel hesap kurdurmak yeni yöntemi : OOBE yani kurulumun başlangıcından herhangi bir yerinde Shift + F10 ile cmd komut satırı terminalinde aşağıdaki kırmızı olanı yazın enter basın . Bu kadar . curl -L christitus.com/bypass -o skip.cmd skip.cmd .cmd dosyasını merak edenlere de : GitHub - ChrisTitusTech/bypassnro: Fixing Microsoft's removal of BypassNRO https://github.com/ChrisTitusTech/bypassnroDiğer tüm emekleri de :  | 

| 

win 10 da Sony Android TV ye çok rahat kablosuz bağlanıyordu Win 11 de görev simgesi grubundan bağlanmıyor TV yi buluyor ama bağlanamıyor Chrome tarayıcıdaki YAYINLA komutu ile çok iyi bağlanıyor ve tüm ekran yansıtılabiliyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 10 Ekim 2025; 20:21:51 >  | 

| 

Profili gizli olan bana da özel mesaj atmasin.

| 

| 

Burası CoPilot+PC ler ve ona bağlı olarak şuan en güncel olan 25H2 sistemlilerdir :/ ... Bahsettiğiniz cihaz marka modeli ve windows sürümü uygun başlıklarda olmalı. Windows 10 dan bahsediliyor sa sisteminiz eski donanımlı . Genel manada bu tür sorunları dile getirirken tam detaylı donanım bilgisi ve windows yapısı her uygun konuda belirtmelisiniz aksi halde genel geçer tavsiyelerinden öteye gidilemez ve başkaları da pek yardımcı olamaz ... Sürücü ve ona bağlı programlar belli ki uyumsuz tavsiyem w10 na dönmeniz ama güncellemesi kesiliyor .  | 

| 

Cumulative Update for Windows 11 Insider Preview (KB5067103) (26220.6780) ![]()  | 

| 

Dostum tek bilgisayardan bahsetmiyorum i9 14900 işlemci yeni PC aldım 3 hafta oluyor 25H2 var elbette Yani eski PC ve win 10 ile yapabildiğimi yeni PC ve 25h2 ile olmadı Ayrıca win 10 ile çalışan anker soundcore kulaklık win 11 25H2 de BT ile asla eşleşmiyor Nette baktım herkes de aynı anker BT kulaklık sorunu var peşin hukumlü olmamak lazım Sürücüler güncel dememe gerek yok herhalde < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 10 Ekim 2025; 21:49:25 >  | 

| 

| 

| 

Anakartınız da güncel donanımda mıdır ? Sadece işlemciden ibaret değildir. Kablosuz bağlantı ise wifi ve Bluetooth modeli ve sürücü bilgileri de bahsetmelisiniz. Herşey sorunsuz diyebilmek için tv den kaynaklanmadığını önce elemek için başka tv kere de bağlanmaya çalışın. Yine sorun tekrarlanırsa kesin pc den ama değilse TV niz model önemsiz ama Android Box modeli ve ona ait donanım ve yazılım belli ki windows 11 25h2 ile uyumsuz. Sanki sorun tvbox modelinden kaynaklı gibi . O modele ait forumlara bakın bence . Sorunu geniş çaplı ele almadan anca şansa çözüme ulaşılabilir. Tüm detayları yine vermediniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 10 Ekim 2025; 22:19:2 >  | 

| 

Merhaba Windows Insider'lar, bugün Windows 11 Insider Preview Build 26220.6780'i (KB5067103) Dev Channel'da yayınlıyoruz. Entegre AI bileşenler : ![]() Announcing Windows 11 Insider Preview Build 26220.6780 (Dev Channel) https://blogs.windows.com/windows-insider/2025/10/10/announcing-windows-11-insider-preview-build-26220-6780-dev-channel | 

| 

https://www.epey.com/laptop/lenovo-thinkbook-16p-g5-221n50024tr.html insider 6725 windows Sony And TV 6 .01 sürüm https://www.epey.com/televizyon/sony-kd-55xd8505.html Başka and tv ye kablosuz bağlanamayan var mı acaba hiç böyle bilgi bulamadım Evde başka Andr TV yok box değil TV nin kendisi android. Ha bu arada geçen sene eski PC ye denemek için 11 kurduğumda aynı TV ye bağlanıyordu neyse karşımıza çıkar başka mekanlarda illa ki bir çözen.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 10 Ekim 2025; 22:51:20 >  | 

| 

| 

| 

TV de önce bir sıfırlayın sonra bazı ayarlar var onu uygulayın : Sorunu kendim tekrar üretebilmem için her iki cihaza da sahip olmam gerekiyor ki bu mümkün değil ama bir araştırdım sizin için. Elbette aynı Sony modeli değil ama çözüme yaklaşım benzer olmalı işte : 
 Win11 paired to new TV, but Cast panel says the device is not available - Microsoft Q&A https://learn.microsoft.com/en-us/answers/questions/2398927/win11-paired-to-new-tv-but-cast-panel-says-the-devMerhaba TomBloch, Microsoft Community'ye hoş geldiniz. Ben Hahn ve endişeniz konusunda size yardımcı olmak için buradayım. Windows 11 dizüstü bilgisayarınızdan yeni Sony XR42A90K TV'nize yayın yaparken sorun yaşıyorsanız, sorunu çözmek için deneyebileceğiniz birkaç sorun giderme adımı vardır: Ürün yazılımını ve sürücüleri güncelleyin: Sony XR42A90K TV'nizde en son aygıt yazılımının yüklü olduğundan emin olun. Sony destek web sitesini ziyaret edin ve mevcut güncellemeleri bulmak için TV modelinizi arayın. Ayrıca, dizüstü bilgisayarınızda en son ağ sürücülerinin yüklü olduğundan emin olun. Mevcut sürücü güncellemelerini yüklemek için üreticinin web sitesini kontrol edin veya Windows Update'i kullanın. Güvenlik duvarı ve antivirüs ayarlarını kontrol edin: Güvenlik duvarınız veya antivirüs yazılımınız yayın bağlantısını engelliyor olabilir. Dizüstü bilgisayarınızdaki tüm üçüncü taraf güvenlik duvarını veya antivirüs programlarını geçici olarak devre dışı bırakın ve yayınlamayı tekrar deneyin. Çalışırsa, güvenlik yazılımınızın ayarlarını gerekli bağlantılara izin verecek şekilde ayarlayabilirsiniz. Feragatname: Windows Güvenliği'nde gerçek zamanlı Microsoft Defender antivirüs korumasını geçici olarak kapatmak için bu adımları izleyin. Ancak bunu yaparsanız cihazınızın tehditlere karşı savunmasız olabileceğini unutmayın. Bu yüzden lütfen sorun çözüldükten sonra hemen açın. TV'nizdeki ağ ayarlarını sıfırlayın: Sony XR42A90K TV'nizde ayarlar menüsüne gidin ve ağ ayarlarını bulun. Ağ ayarlarını sıfırlamak veya ağ sıfırlama yapmak için bir seçenek arayın. Bu, kayıtlı tüm ağ yapılandırmalarını temizleyecek ve bağlantıyı sıfırdan yeniden kurmanıza olanak tanıyacaktır. 4. Uyumluluğu doğrulayın: Sony XR42A90K TV'nin kullanmaya çalıştığınız yayın yöntemini destekleyip desteklemediğini iki kez kontrol edin. Windows 11 genel olarak yayını desteklese de yeni TV'nin belirli gereksinimleri veya sınırlamaları olabilir. Daha fazla yardım için TV'nin kullanım kılavuzuna bakın veya Sony destek birimiyle iletişime geçin. TV'de Yayın Ayarlarını Kontrol Edin: Sony TV'nizde ayarlara gidin ve Yayınla (Ekran Yansıtma) seçeneklerini bulun. Etkinleştirildiğinden ve "Her zaman izin ver" veya "İstem" (varsa) olarak ayarlandığından emin olun. Sony destek birimiyle iletişime geçin: Yukarıdaki adımlardan hiçbiri sorunu çözmezse, doğrudan Sony destek birimine ulaşmanız önerilir. TV modelinize göre özel rehberlik sağlayabilir ve yayın sorununu daha fazla gidermeye yardımcı olabilirler. Bu adımları izleyerek sorunu çözebilir ve Windows 11 dizüstü bilgisayarınızdan yeni Sony XR42A90K TV'nize başarıyla yayın yapabilirsiniz. Net olmayan bir şey varsa, lütfen bana bildirmekten çekinmeyin. Saygılarımla Hahn Beklediğim şekilde olmasa da sorun çözüldü. Sony Destek ile iletişime geçtim ve bana TV ile yönlendiricim arasındaki Ethernet kablosunu çıkarmam ve bunun yerine kablosuz bağlantıyı yapılandırmam gerektiğini söylediler. Bunun neden bir fark yaratacağını anlayamadım ama yaptım. Bu, Android akıllı telefonumda yaşadığım iki sorunu çözdü. Google TV ve Xfinity Remote uygulamaları, eşleştirilmiş ve birleştirilmiş olmasına rağmen TV'yi algılayamadı. Bu öğleden sonra Google TV uygulamasını test edeceğimi düşündüm. TV'yi kurarken yapmadığım Google TV kurulum sürecinden geçmek zorunda kaldım. Zorunlu değildi ve buna ihtiyacım olacağını düşünmemiştim. Sony Destek hiç sormadı, TV'de Google TV kurulumunu tamamladım. Her neyse, dizüstü bilgisayarımdan Casting'i tekrar denediğimde, TV'yi kullanılabilir olarak gösterdi ve yayın gerçekten işe yaradı. Akıllı telefondan da çalışır. Umarım bu bilgiler başkalarına fayda sağlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 11 Ekim 2025; 11:39:2 >  | 

| 

Insider olmayan son Windows 25H2 için yeni güncelleme yayınlanmıştır : 14 Ekim 2025 - KB5066835 ( İS Derlemeleri 26200.6899 ) AI Bileşenleri Bu sürüm aşağıdaki yapay zeka bileşenlerini güncelleştirir: ![]()  windows 11 forumKB5066835 Windows 11 Cumulative Update build 26100.6899 (24H2) and 26200.6899 (25H2) - Oct. 14 https://www.elevenforum.com/t/kb5066835-windows-11-cumulative-update-build-26100-6899-24h2-and-26200-6899-25h2-oct-14.40890.iso dosyalarını oluşturup güncelde entegreli olanı isteyenlere : Select language for Windows 11, version 25H2 (26200.6899) amd64 https://uupdump.net/selectlang.php?id=37896fbb-52b8-49ee-9488-773465cfa4dbARM64 tabanlı PC ler için : Select language for Windows 11, version 25H2 (26200.6899) arm64 https://uupdump.net/selectlang.php?id=f44eb96e-9b39-40ec-9978-184ed846cba3MS Edge Tarayıcısından .msu güncellemesini kendiniz elle de indirip tıklayıp güncelemeyi kurmak isterseniz : ( Başka tarayıcılar da içerik göstermez ) Microsoft Update Catalog https://www.catalog.update.microsoft.com/Search.aspx?q=KB5066835 | 

| 

w11 25H2 26200.6899 tazelenmiş .esd dosyaları. Tüm dillerde ve ARM64 ile AMD64/Intel mimarileriyle. İlk listedekiler Business Volume kurumsal sürümlülerdir Son listedeki ise Client Edition ile ev kullanıcılarını kapsar. Elbette Client sürümünde de Pro vardır Home da ... 
  | 

| 

25H2 insider beta sında Yapay Zeka bileşenlerine bir yenisi daha eklenmiştir : ![]() Al Image Processing eklenmiş . ![]()  | 

| 

İnsan merkezli yapay zeka Yazan: Mustafa Süleyman , CEO, Microsoft AI Bugün, yapay zekayı daha kişisel, kullanışlı ve insan merkezli hale getirme konusunda ileriye doğru atılmış büyük bir adım olan Copilot Sonbahar Sürümünü yayınlıyoruz. Yapay zeka etrafında çok fazla gürültü var. Manşetler, yutturmaca, korku. Microsoft AI'da görünümü değiştirmek istiyoruz. Sinizm döneminde iyimserlik üzerine bahse giriyoruz. Daha fazla dikkat gerektiren teknolojiler yerine, önemli şeyler için size zaman kazandıran teknolojiler üretiyoruz. İnsan muhakemesinin yerini alan yapay zeka yerine, kendi kararınızı güçlendiren, daha iyi kararlar almanıza, yaratıcılığınızı ateşlemenize, bağlantılarınızı derinleştirmenize yardımcı olan yapay zeka geliştiriyoruz. Sürekli geri döndüğüm basit fikir şu: teknoloji insanların hizmetinde çalışmalı. Tam tersi değil. Hiç. Copilot'un arkasındaki prensip budur. Bunda sadece bir ürün değil, bir vaat. Yapay zekanın yararlı, destekleyici ve son derece kişisel olabileceğine dair bir söz. Yaratıcılığınız, üretkenliğiniz ve ilişkileriniz etrafında inşa edilmiştir. Bir yapay zekayı yalnızca kendi zekasına göre değil, insan potansiyelini ne kadar yükselttiğine göre yargılamanız gerektiğini sık sık söylerim. Bizim için ölçü budur; Bu bizim görevimiz. İşte bu bağlamda bir yapay zeka arkadaşından bahsediyoruz. Düşünmenize, planlamanıza ve hayal kurmanıza yardımcı olur, ancak her zaman kendi şartlarınıza göre. İhtiyaçlarınıza ve bağlamınıza uyum sağlar, sizin için neyin önemli olduğunu hatırlar ve geri bildirimlerinizden öğrenir. Ve ilgi alanlarınızı gözetir. Bunu oluştururken, etkileşim peşinde koşmuyoruz veya ekran süresi için optimizasyon yapmıyoruz. Sizi hayatınıza geri döndürecek yapay zeka geliştiriyoruz. Bu, insan bağını derinleştirir. Bu güveninizi kazanır. Bu sürüm, yapay zekanın neler sunabileceği konusunda bir kilometre taşıdır. Copilot artık sizi kendinize, başkalarına ve her gün kullandığınız araçlara bağlar. Sizin için oradadır, düzenli kalmanıza yardımcı olur ve hatta sağlığınızı destekler. İnsanları paylaşılan sohbetlerde bir araya getirir, ses ve görsellerle öğrenmenize yardımcı olur ve sıcaklık, kişilik ve hatta bir görünümle ortaya çıkar: Mico. Birkaç yıl önce bu yapay zeka arkadaşı fikri hakkında konuşmaya başladığımızda, bu uzak ve belirsiz görünüyordu. Şimdi gerçek, burada. Farkı hissetmeniz için sabırsızlanıyoruz. Mustafa Süleyman Copilot Sonbahar Sürümü Bugünkü sürüm, insanların hizmetinde olan yapay zeka vizyonumuzu gerçekleştirmede ileriye doğru atılmış büyük bir adımdır. Copilot'u daha kişisel, daha kullanışlı ve çevrenizdeki insanlarla ve dünyayla daha bağlantılı hale getirmeye odaklanan 12 yeni özellik sunuyoruz. Copilot ile ilgili en son gelişmeler hakkında daha fazla bilgi edinmek için okumaya devam edin. Bizi Birbirimize Bağlayan Yapay Zeka Yapay zeka sosyal olmalı, izole edici değil. Grup1, Copilot'u paylaşılan bir deneyime dönüştürerek beyin fırtınası yapmak, birlikte yazmak, planlamak ve birlikte çalışmak için gerçek zamanlı olarak işbirliği yapmanıza olanak tanır. Arkadaşlarınızı, sınıf arkadaşlarınızı veya ekip arkadaşlarınızı (32 kişiye kadar) davet ettiğinizde Copilot, ileti dizilerini özetleyerek, seçenekler önererek, oyları sayarak ve görevleri bölerek herkesin aynı hizada olmasını sağlar. Paylaşmak basittir: Bir oturum başlatın, ardından bir bağlantı gönderin ve herkes katılabilir ve aynı sohbeti görebilir. Grupları iş başında görmek için buraya tıklayın. ![]() Bağlantı sadece sohbetle ilgili değildir, aynı zamanda yaratıcılıkla da ilgilidir. Imagine ile yapay zeka tarafından oluşturulan fikirleri ortak bir alanda keşfedebilir ve yeniden düzenleyebilirsiniz. Kreasyonlara göz atın ve bunları ihtiyaçlarınıza uyacak şekilde uyarlayın. Her gönderi beğenilebilir ve yeniden düzenlenebilir, böylece yaratıcılığın çoğaldığı dinamik bir ekosistem yaratılabilir. Bazı şirketler 1:1 etkileşim için tamamen optimizasyon yapacak ancak Copilot ile bizi gerçek insanlarla bağlantıda tutmanın önemini anlayan bir yapay zekaya odaklanıyoruz. Yapay zekanın sosyal zekasını, yani grup sohbetlerini nasıl geliştirdiğini, yaratıcılığı nasıl teşvik ettiğini ve sohbetleri nasıl büyüttüğünü ölçmenin yollarına öncülük ediyoruz. Size Özel Pek çok insan, bir yapay zeka arkadaşıyla ilişkinin nasıl görünmesi ve nasıl hissettirmesi gerektiğini değerlendiriyor. Bu sürümde, marka değerlerimize sadık kalarak Copilot'u daha kişisel ve ihtiyaçlarınıza ve tarzınıza daha uyarlanabilir hale getirecek özellikler ekliyoruz. Copilot değil, empatik ve destekleyici olacak şekilde tasarlanmıştır. Bazen sizi geri itecektir, ama her zaman saygılı bir şekilde. Bu, dinleyen yapay zekadır. Bu öğrenir. Bu güveninizi kazanır. Yeni Mico 1 karakteri – adı Microsoft Copilot'a gönderme yapıyor – etkileyici, özelleştirilebilir ve sıcak. Bu isteğe bağlı görsel varlık, etkileşimlerinizi yansıtacak şekilde dinler, tepki verir ve hatta renkleri değiştirerek sesli konuşmaların daha doğal olmasını sağlar. Mico, animasyon ve ifadelerle desteğini göstererek samimi ve ilgi çekici bir deneyim yaratıyor. Mico ile tanışmak için buraya tıklayın. Ayrı olarak, gerçek konuşma gibi konuşma tarzlarını keşfedin1,7Varsayımlara dikkatle meydan okuyan, havanıza uyum sağlayan ve konuşmaların büyümeyi ve bağlantıyı tetiklemesine yardımcı olan işbirlikçi bir model sunar. Daha derin hafıza ve paylaşılan bağlam Copilot artık uzun süreli belleğe sahip ve neredeyse ikinci bir beyin gibi düşüncelerinizi ve yapılacaklar listenizi takip etmenize yardımcı oluyor. Hafıza & Kişiselleştirme ile, Copilot'tan bir maraton veya yıldönümü için eğitim gibi önemli bilgileri hatırlamasını isteyebilir, ardından gelecekteki etkileşimler sırasında hatırlayabilirsiniz. Ayrıca, kaldığınız yerden devam etmenizi kolaylaştırmak ve kendinizi tekrarlama ihtiyacını azaltmak için geçmiş konuşmalara atıfta bulunma özelliğini de kullanıma sunmaya başlıyoruz. Anıları istediğiniz zaman düzenleme, güncelleme veya silme özelliğiyle kontrol her zaman sizdedir. Konektörler ile2, Copilot içeriğinizin daha fazlasını erişilebilir hale getirir. Copilot, OneDrive, Outlook, Gmail, Google Drive ve Google Takvim gibi hizmetleri birbirine bağlayarak, doğal dili kullanarak birden fazla hesapta ihtiyacınız olanı aramanızı ve bulmanızı kolaylaştırır. Belgeleri, e-postaları ve takvim etkinliklerini bulabilirsiniz. Gizlilik, herhangi bir veri erişiminden önce gerekli olan açık rıza ile yerleşiktir ve nelerin bağlı ve aranabilir olduğunun kontrolü sizde kalır. Ve Proaktif Eylemler önizlememizle3,4Şu anda Deep Research'te kullanıma sunulan Copilot, zamanında içgörüleri ortaya çıkarabilir ve son etkinliklerinize veya araştırma konularınıza göre sonraki adımları önerebilir. Bu, sıfırdan başlamadan bir adım önde olmanıza yardımcı olur. Bu, Copilot'un reaktif yanıtlardan proaktif desteğe geçmesinin ve çalışmanızın zahmetsizce ilerlemesini sağlamasının başka bir yoludur. Sağlığınızı, öğreniminizi ve refahınızı güçlendirme Sağlık ve Eğitim, yapay zeka sohbet robotlarının en önemli kullanım örneklerinden ikisi ve Copilot'un değer katması için büyük bir fırsat gördüğümüz alanlardır. Sağlık için Copilot5 en yaygın kullanıcı ihtiyaçlarından birini ele alır: sağlıkla ilgili sorular. Kullanıcıları güvenilir bilgilerle güçlendirmek için yanıtları Harvard Health gibi güvenilir kaynaklara dayandırma şeklimizi geliştirdik. Copilot ayrıca uzmanlık, konum, dil ve diğer tercihlere göre eşleştirme yaparak doğru doktorları hızlı ve güvenli bir şekilde bulmanıza yardımcı olur. Amaç basit: Sizi yüksek kaliteli bilgilerle güçlendirerek ve doğru bakıma hızlı bir şekilde bağlayarak sağlığınızın kontrolünü elinize almanıza yardımcı olmak. Sağlık için Copilot hakkında daha fazla bilgi edinmek için buraya tıklayın. Eğitim, Copilot'un parladığı başka bir alandır. Learn Live ile1, Copilot, yalnızca yanıtlar vermek yerine kavramlar konusunda size rehberlik eden, ses özellikli, Sokratik bir öğretmen haline gelir. İster finallere hazırlanıyor olun, ister yeni bir dil pratiği yapıyor olun, ister yeni bir konuyu keşfediyor olun, öğrenmeyi kalıcı kılmak için sorular, görsel ipuçları ve etkileşimli beyaz tahtalar kullanır. Copilot'u Edge, Windows ve daha fazlasında sizin için çalıştırmak. Sadece bilgisayarınızla konuşabilme ve sizi anlamasını sağlayabilme yeteneği, tarayıcı ve PC ile nasıl etkileşim kuracağımız konusunda oyunun kurallarını değiştiriyor. Edge'de Yardımcı Pilot Modu6 dinamik, akıllı arkadaşınız olan bir yapay zeka tarayıcısına dönüşüyor. İzninizle, Copilot açık sekmelerinizi görebilir ve akıl yürütebilir, bilgileri özetleyebilir ve karşılaştırabilir ve hatta otel rezervasyonu yapmak veya form doldurmak gibi Eylemler gerçekleştirebilir. Yalnızca sesli navigasyon, eller serbest gezinmeyi sağlar. Ayrıca, geçmiş taramaları anlamlı hikayeler halinde düzenleyen Journeys'i de tanıtıyoruz, böylece fikirleri tekrar gözden geçirebilir ve adımları takip etmeden görevlere devam edebilirsiniz. Açık gizlilik korumaları ve katılım ayarlarıyla her adımda kontrol sizde kalır. AI tarayıcımız hakkında daha fazla bilgi edinmek için buraya tıklayın. Windows'ta Copilot, her Windows 11 bilgisayarını bir yapay zeka bilgisayarına dönüştürerek günlük görevleri daha kolay ve daha sezgisel hale getiriyor. Tanıdık temellere dayanan yeni deneyim, Copilot'un beyin fırtınası yapmak veya sorunları gidermek gibi halihazırda yaptığınız işi tamamlamasının basit yollarını gösterir, böylece önemli olan şeylere odaklanabilirsiniz. Yeni uyandırma sözcüğü "Hey Copilot" ile, özellik etkinleştirildiğinde ve bilgisayarınızın kilidi açıldığında her zaman bir konuşma başlatabilirsiniz. Yeni Copilot ana sayfasından son dosyalara, uygulamalara ve konuşmalara geri dönerek kaldığınız yerden devam etmenize yardımcı olabilirsiniz. Copilot, dosyaları açıp özetleyebilir, Copilot Vision ile görevlerde size gerçek zamanlı olarak rehberlik edebilir ve yakında daha da fazla esneklik için metin yoluyla etkileşim kurabileceksiniz. Edge ve Windows'un ötesinde, Copilot'u daha da kullanışlı hale getiren yeni yetenekler sunuyoruz. Ortak çalışma tuvalimiz olan Pages artık yaygın belge, resim ve metin formatlarında 20 adede kadar dosyayı destekleyen çoklu dosya yükleme olanağı sunuyor. Copilot Search, AI tarafından üretilen yanıtları geleneksel sonuçlarla tek bir görünümde birleştirerek, daha hızlı ve daha güvenilir keşif için net, alıntılanmış yanıtlar sağlar. Bu güncellemeler birlikte Copilot'u daha az çabayla fikirleri eyleme dönüştürmenize yardımcı olan daha akıllı, daha entegre bir deneyim haline getirir. Her şeyin temelinde, hem ürettiğimiz hem de yapmadığımız en iyi modelleri sizin için çalıştırma stratejimiz vardır. Geçtiğimiz birkaç ay içinde MAI-Voice-1, MAI-1-Preview ve MAI-Vision-1 gibi şirket içi modelleri piyasaya sürdük ve hızla yineliyoruz. Bu modellerin ürün entegrasyonu yeni başladı ancak bu model çalışması, Copilot'a yönelik uzun vadeli vizyonumuz açısından hayati önem taşıyor ve ürünlerimizde daha sürükleyici, yaratıcı ve dinamik deneyimlerin önünü açıyor. Başlayın Tüm güncellemelerimiz şu anda ABD'de yayında ve önümüzdeki birkaç hafta içinde Birleşik Krallık, Kanada ve ötesinde hızla kullanıma sunulacak. Belirli özelliklerin kullanılabilirliği pazara, cihaza ve platforma göre değişebilir. Bugünün duyuruları hakkında daha fazla bilgi edinebilir ve Copilot'u oluşturan ürün ekiplerinden bilgi alabilirsiniz okuyun. iOS ve Android için uygulamayı indirerek veya Microsoft Edge'de veya başka bir tarayıcıda copilot.microsoft.com ziyaret ederek Copilot'u hemen kullanmaya başlayın. Bize ne düşündüğünüzü, nerede daha iyi olabileceğimizi söyleyin ve bir sonraki adımla ilgili fikirlerinizi paylaşın. İnsan merkezli yapay zeka, insan geri bildirimiyle başlar. Birlikte, yapay zeka yoldaşlarının geleceğini daha özgün, yardımsever ve gerçek insan ihtiyaçları etrafında inşa edilecek şekilde şekillendirebiliriz. Yeni Copilot özelliklerinin görselleri ve GIF'leri için buradan indirebilirsiniz. __________________ 1: Bu özellik yalnızca ABD'de kullanılabilir. 2: Özellik kullanılabilirliği aşamalı olarak kullanıma sunulmaktadır ve henüz tüm bölgelerde veya dillerde kullanılamayabilir. 3: Bu özelliğe erişmek için Microsoft 365 Bireysel, Aile veya Premium aboneliği gerekir. Kullanım sınırları geçerlidir. 4: Özelliğin kullanılabilirliği cihaza ve platforma göre değişebilir. 5: Copilot sağlık özellikleri yalnızca ABD'de copilot.microsoft.com ve Copilot iOS uygulamasında kullanılabilir. 6: Yolculuklar ve Eylemler özellikleri şu anda yalnızca ABD'de kullanılabilir. 7: 18 yaş ve üzeri oturum açmış kullanıcılar tarafından kullanılabilir. Ürün görselleri simüle edilmiştir ve değişebilir. Özellik ve uygulama kullanılabilirliği ve işlevselliği bölgeye, cihaz türüne ve tarayıcı sürümüne göre değişebilir.  | 

| 

Windows 11 25H2 ve öncesi hatta Windows 10 da bile ortak çözümleri içeren bazı ipuçları : How to Remove 'Some Settings are Managed by Your Organization' on Windows 11 or 10 | Windows OS Hub https://woshub.com/remove-some-settings-managed-by-organizationCan't Access Shared Folders on NAS in Windows 11 24H2 | Windows OS Hub https://woshub.com/smb-signing-nas-windows-11How to Create a Self-Signed Certificate on Windows | Windows OS Hub https://woshub.com/how-to-create-self-signed-certificate-with-powershellScanning Windows Trusted Root CA for Suspicious Certificates | Windows OS Hub https://woshub.com/how-to-check-trusted-root-certification-authorities-for-suspicious-certsHow to Remove Hidden/Ghost Network Adapters in Windows | Windows OS Hub https://woshub.com/remove-hidden-ghost-network-adapter-windowsRemove Old and Useless Drivers from the Windows Driver Store | Windows OS Hub https://woshub.com/how-to-remove-unused-drivers-from-driver-storeCreate a Custom Windows Image with Pre-installed Apps | Windows OS Hub https://woshub.com/create-custom-windows-image-preinstalled-appsFind Out Which Process is Listening on a Specific Port on Windows | Windows OS Hub https://woshub.com/which-program-listening-port-windowsDisplay System Info on Desktop with BGInfo | Windows OS Hub https://woshub.com/bginfo-show-system-info-windows-desktopDisable and Completely Remove Widgets from Taskbar in Windows 11 | Windows OS Hub https://woshub.com/disable-remove-taskbat-widgets-windowsHow to Share USB Scanner Over Network on Windows with NAPS2 | Windows OS Hub https://woshub.com/share-usb-scanner-lanHow to Restore Default Fonts in Windows 11 and 10 | Windows OS Hub https://woshub.com/how-to-restore-default-fonts-in-windows-8-1How to Unblock a File Downloaded from Internet on Windows | Windows OS Hub https://woshub.com/how-windows-determines-that-the-file-has-been-downloaded-from-the-internetHow to Deploy Windows 10 (11) with PXE Network Boot | Windows OS Hub https://woshub.com/deploy-windows-over-network-pxe-bootShared Folder Content Not Updating in Windows | Windows OS Hub https://woshub.com/slow-network-shared-folder-refresh-windows-serverWindows Setup Couldn't Create a New Partition | Windows OS Hub https://woshub.com/windows-setup-couldnt-create-new-partitionReduce Large Windows.edb (Windows.db) File Size | Windows OS Hub https://woshub.com/windows-edb-file-too-big-how-to-reduce-sizeHow to Create and Use a RAM Drive on Windows | Windows OS Hub https://woshub.com/create-ram-disk-windows-serverHow to Upgrade from Windows 10/11 Home Edition to Pro or Enterprise | Windows OS Hub https://woshub.com/upgrade-windows-10-edition-without-reinstallingHow to Share a Folder (Printer) over the Network on Windows 11/10 | Windows OS Hub https://woshub.com/sharing-files-printers-without-homegroup-windows-10Disable First User Sign-In Animation in Windows 10 and 11 | Windows OS Hub https://woshub.com/disable-first-signin-animation-windowsNetwork Computers are not Showing Up in Windows 10/11 | Windows OS Hub https://woshub.com/network-computers-not-showing-windows-10How to Download Offline Installer (APPX/MSIX) for Microsoft Store App | Windows OS Hub https://woshub.com/how-to-download-appx-installation-file-for-any-windows-store-appDisable Built-in PDF Viewer in Microsoft Edge | Windows OS Hub https://woshub.com/disable-pdf-viewer-edgeStart Menu or Taskbar Search Not Working in Windows 10/11 | Windows OS Hub https://woshub.com/start-menu-taskbar-search-not-working-windows-10How to Completely Remove/Uninstall a Driver in Windows | Windows OS Hub https://woshub.com/uninstall-driver-completely-windowsThe update is not applicable to your computer: Windows Update Error | Windows OS Hub https://woshub.com/update-not-applicable-computerFind The Cause of Windows Slow Boot with Process Monitor | Windows OS Hub https://woshub.com/using-process-monitor-to-solve-a-slow-boot-problemsHow to Integrate Security Updates into Windows Image (ISO/WIM) | Windows OS Hub https://woshub.com/add-updates-into-windows-imageHow to Enable and Configure Wake-on-LAN (WoL) in Windows | Windows OS Hub https://woshub.com/wake-on-lan-windowsHow to Disable/Remove Thumbs.db File on Network Folders in Windows | Windows OS Hub https://woshub.com/disable-creating-thumbs-db-on-network-foldersInstall Any OS from ISO Image over Network with iVentoy | Windows OS Hub https://woshub.com/network-install-from-iso-image-iventoyAuto-mount VHD/VHDX File at Startup in Windows | Windows OS Hub https://woshub.com/auto-mount-vhd-at-startupMemory Compression Process: High Memory and CPU Usage in Windows 10 and 11 | Windows OS Hub https://woshub.com/memory-compression-process-high-usage-windows-10How to Reset a Local Administrator Password on Windows | Windows OS Hub https://woshub.com/reset-local-administrator-password-windowsDisable Microsoft Edge from Opening on Startup in Windows | Windows OS Hub https://woshub.com/disable-edge-auto-startupHow to Create Multiple Partitions on a USB Drive in Windows | Windows OS Hub https://woshub.com/creating-multiple-partitions-on-a-usb-drive-in-windows-10Recovering Files from BitLocker Encrypted Drive | Windows OS Hub https://woshub.com/data-recovery-on-a-damaged-hard-disk-encrypted-with-bitlockerDownloading (Transferring) Large Files Using PowerShell and BITS | Windows OS Hub https://woshub.com/copying-large-files-using-bits-and-powershell | 

| 

4 powerful tools you should use instead of Task Manager on Windows https://www.xda-developers.com/powerful-tools-should-use-instead-task-manager | 

| 

Microsoft Copilot'de desteklenen bölgeler ve diller - Microsoft Desteği https://support.microsoft.com/tr-tr/topic/microsoft-copilot-de-desteklenen-b%C3%B6lgeler-ve-diller-26de43a1-c176-4908-bef7-29c8c37ac7ceMicrosoft Copilot için Saydamlık Notu - Microsoft Desteği https://support.microsoft.com/tr-tr/topic/microsoft-copilot-i%C3%A7in-saydaml%C4%B1k-notu-c1541cad-8bb4-410a-954c-07225892dbc2 | 

| 

Windows Uygulama SDK'sında Phi Silica ile çalışmaya başlama https://learn.microsoft.com/tr-tr/windows/ai/apis/phi-silica |