Şimdi Ara

Copilot+ PC ler ve Windows 11 26H1 e dair her şey burada ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
14
Favori
10.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben yazdıklarınızın çok azını anladım. Sanırım google ile türkçeye çevirdiniz.

Backup yada Restore yi google'nin ana sunucularında (bulut) yapmayı güvenlik açısından tercih etmem. Her zaman 3 ve 8 TB'lik arşiv disklerime yedeklemeyi yaparım.

"Asus Intel modelli cihazımı 3 ayda 1 bios uefi den işletim sistemini kuruyorum çünkü imaj dosyaları güncelleniyor." uefi'den farklı bir işletim sistemi mi kuruyorsun? Ben klasik bir şekilde biosa girip USB yada DVD romu 1. sıra yapıp ilave windows 8.1-windows 10 kurmak istiyorum. Elimdeki i5 Asusta eski bios var. Biosa girip USB bellekten başlatıp, istediğim işletim sistemini kuruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 12 Eylül 2025; 22:54:7 >

Backup Restore tabiri Windows işletim sisteminde olan Windows 8 den beridir var olan bir terminoloji kelime olgu dur.

Günümüzde elbette insanlar en çok neyle haşır neşir olursa ilk aklına o geliyor . Yapcak birşey yok katlanıyorum ve açıklamasını da yapıyorum ...

Google sunucularından demiştiniz bulut yedekleme Google inkinden bahsetmişsiniz ama benim o yazımda böyle bir ifade hiç yok :) .

Konuyu değiştirmişsiniz peki ben de birkaç kelam edeyim o halde : Evet fiziksel yerel yedekleme arşivlemeyi ben de kullanıyorum hem de bolca portatif olanları da çok olmayanları da ...

Unutmayın HDD mekanik dönen HDD ler kullanıyorsanız ( 3 GB bellek tabanlı depolama türleri yok diye biliyorum 4 veya 2GB denir ... )

Yüksek kapasitelilerde maliyet odaklı olduğundan genelde mekanik disklerdir HDD li 8 GB filan .

RAID türleriyle artırılması tek bir taneymiş gibi de yapılabilir yani 80TB filan da veya fazlası da mümkündür katı hal disklerden oluşan özellikle...

Ama hepsinde de çökme bozulma olabilir. Depolama artışından feragat ederek ona uygun RAID le sürekli fizikselde bile kendi içinde birebir kopyalayan RAID ayarları da var bilen biliyor detaya gerek yok ...

Bulut ta mahremiyet kaygısı olağandır ama bulutun esprisi de internet olan heryerde erişilebiliyor olması ve yedeklemelerinizi buluta yapabilmek mevcut fiziksel cihazlarınızda telefon tablet laptop ultrabook fiziksel yerel depolamasında yer açtırmada biçilmiş kaftandır konfordur derim.

UEFI den farklı bir işletim sistemi bendeki CoPilot+PC li Asus Intel ultrabook hakkındaydı ve amaç Türkçe veya İngilizce hatta satın alınan bölgeye göre başka diller de varsa UEFI den resmi Asus sunucularından eski adıyla legacy tabiriyle BIOS tan işletim sistemi resmi Asus tan yüklenebiliyor ve benim için Türkçe veya İngilizce arasında seçiyorum Türkiye den almıştım. Yani Almanya modelinde de sanırım Türkçe Türkiye ye göre sizdeki Asus cihazında sunmayabilir diyecektim ARM64 lu Windows larda ASUS BIOS / UEFI den kendi resmi Windows işletim sistemi özelliği yokmuş bunu da yazdım kaynağını da verdim kaynak ta Türkçe Asus resmi sitesi .

ARM64 lü Asus larda ekstra hiç bir usb bellek filan gerektirmeden wifi den işletim sitemi sunmuyor o yüzden UEFI / BIOS tan USB den boot ederek Windows 11 kurulumu yapılabilir dedim.

EK olarak Linux dağıtımlıları son cikanlarda ARM64 özellikle bizlerdeki SoC X-Elite ve X-Plus modellerinde ciddi bir performans artışı da sağlanmış . Bir ara deneyeceğim ve deneyimlerimi de paylaşacağım.

Copilot+ PC ler  ve Windows 11 26H1 e dair her şey burada !
    Copilot+ PC ler  ve Windows 11 26H1 e dair her şey burada !www.phoronix.com
    Qualcomm Snapdragon X Elite Linux Performance Improving But Short Of AMD Ryzen & Intel Core Ultra
    https://www.phoronix.com/review/snapdragon-x1e-september

15 Sayfalık kapsamlı bir inceleme makalesi var.

Konu dışı da olsa cevap vereyim:

External harici DVD cihazınız var. Ben de kullanıyorum Blu-ray leri de destekliyor malum bazen çift katmanlı DVD ler yetmeyebiliyor ... Yıllar önce almıştım.

Artık DVD okuyucuları okuma hızları vasattır USB den boot edip işletim sistemlerini yükletebilirsiniz.

Ventoy idealdir.

Windows 8.x Windows 1x aynı pc ye yüklemek için genelde önce en eski işletim sistemi yüklemeyle başlanır ki önceki windows a geçişte sorun yaşanmasın.

Bu kısım eski donanımlı CoPilot+PC olmayan hem de baya eski bir sistem anladığım kadarıyla bahsettiğiniz i5 li olan.

Resmi olarak cihazla gelen işletim sistemi veya FreeDOS olur ama yine de sürücüleri vardır yani hangi işletim sistemi veya sistemleri içinse o sürücüler daha da eski Windows sürümleriylen de uyumlu olmayabilir ama Windows update den filan yüklenebilir otomatik veya başka firmalardan da sürücüleri yüklenebilir ama problem de yaşanabilir . Özellikle entegre veya harici ekran kartı sürücülerinde bazıları katlanır amaç algılansın da der ...

Eski BIOS demişsiniz zaten BIOS eskidir . Demek istediğiniz UEFI olmayan BIOS lardan legacy denir. Ama unutmayın çok eski cihazlarda bile UEFI geçişi vardır veya ayarlarında UEFI ile BIOS legacy arasında geçiş sunan da vardır ... Yani mesele biraz da GPT veya MBR işletim sistemin olduğu depolama biriminin biçimlendirmesidir.

Ek olarak GPT UEFI den illa FAT32 şartı da yoktur . Artık NTFS li bir usb bellek veya hdd veya ssd bile boot edilebilir medya olarak oluşturulabiliyor bunda da en basit yapanı RUFUS tur :

Copilot+ PC ler  ve Windows 11 26H1 e dair her şey burada !rufus.ie
    Rufus - Önyüklemeli USB sürücü oluşturmanın en kolay yolu
    https://rufus.ie/tr/

Belki biliyorsundur ama bu yazdıklarımı dikkatlice okuyan başkalarına da yardımcı olabilir diye bahsetmek istedim her ne kadar konumuz dışı Windows sürümler ve PC ler olsa da ...

Son cümlenden usb yi tercih ediyorsunuz akıllıca bir tercih ama neden DVD den bahsettiniz ? Çok çok eski cihazlarda usb den boot edilemezse evet dvd den boot etmek tek seçenektir. Ağ üzerinden de işletim sistemi yüklenebiliyor neyse bunlar başka yerlerdeki yaklaşımlar.

• Biraz ilerleme kaydettim ama istediğim sonuca ulaşamadım.

Ventoy 1.0.7'den Ventoy2.disk.exe ile Sandisk Ultra USB 3.0 64GB ile exFAT formatında flash diske kurulum yaptım. (Ventoy ayarlarından NTFS seçip biostan başlattığımda hata verdi) İçine iso (Win 8.1) attım. Asus S15'in 3.1 USB portuna takıp, ESC ile boot ettim. Ekrana gelen EFI USB Device (Sandisk Ultra 3.0) den başlattım. Büyük bir heyecanla Win 8.1 kurulum ekranının gelmesini beklerken windows 11 Home açıldı. Sanırım bios birşeyleri engelliyor. Asusun farklı modellerini 30 yıla yakın bir süredir kullandım ama böyle bir saçmalık görmedim. Resmen çaresiz kaldım. Ne yapacağımı bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 13 Eylül 2025; 21:27:24 >

• ettu E kullanıcısına yanıt

Bu başlık Copilot+PC ve ona bağlı olarak 25H2 ler üzerine.

Eski cihazlar için uygun başka bir başlıkta sormanız sağlıklı olacaktır aksi halde burası karışır.

Takılmanız ve belki de sizdeki sisteme benzer yakın ve Windows 8.1 de takılanlara sormanız daha sağlıklı ve anlamlı olacaktır işte :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 14 Eylül 2025; 3:3:30 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Şuan için iso sunu en günceli olarak kendin Microsoft sunucuların indirip oluşturmalısın. İşlem kolay :

Arayüz Türkçe ye geçilebiliyor.

Basittir.

İndirmeye geçene kadar da bazı özelleştirmeler var isteğe göre yapılır hangi sürümler de olsun gibi ..

arm64 veya amd64 farkına dikkat edin. ARM64 olanı indirmeyin farklı mimari çalışmaz.

İndirilen .zip dosyası ana kök klasör C veya D neyse ana klasöre Türkçe ve boşluk karakteri olmayacak şekilde kısaltın aksi halde Microsoft sunucularından çekim indirme yapılamaz.

Eksta özelleştirmeleri de vardır :

İndirilen zip paket dosyasını açıldığında ConvertConfig.ini dosyası var bunla derinlemesine özelleştirme yapılabilir :

[convert-UUP]

AutoStart  =1

AddUpdates  =1

Cleanup   =0

ResetBase  =0

NetFx3    =0

StartVirtual =0

wim2esd   =0

wim2swm   =0

SkipISO   =0

SkipWinRE  =0

LCUwinre   =0

LCUmsuExpand =0

UpdtBootFiles=0

ForceDism  =0

RefESD    =0

SkipLCUmsu  =0

SkipEdge   =0

AutoExit   =0

DisableUpdatingUpgrade=0

AddDrivers  =0

Drv_Source  =\Drivers

[Store_Apps]

SkipApps   =0

AppsLevel  =0

StubAppsFull =0

CustomList  =0

[create_virtual_editions]

vUseDism   =1

vAutoStart  =1

vDeleteSource=0

vPreserve  =0

vwim2esd   =0

vwim2swm   =0

vSkipISO   =0

vAutoEditions=

vSortEditions=

Varsayılan değerler bunlar. Duruma göre 1 veya 0 veya 2 filan seçiliyor ama hepsinde de geçerli değildir. Burada boot faslında PE ortamında da sürücü tanıtılabilir dahili depolama sürücüsü algılanması veya ekran dokunmatiktir bunları entegre edilebilir en baştan buradan. AddDrivers değeri 1 olacak ve klasörü elle oluşturmalısınız ama oluşturmadan da kendisi değiştirilmeden de klasörleri oluşturuyor içi boş oluyor ilerde kullanılabilir tek tek alt klasörüne kadar yazmayı şuan gerek görmüyorum. ALL klasöründe her ortamda PE ve Windows ortamında da sürücüleri entegre ettirir.

Önemli anlamlı birçok özelleştirme buradan da yapılıyor.

İlerde Türkçesini kapsamlı hazırlayabilirim . İngilizceniz varsa kendiniz de çözebilirsiniz.

24H2 için videodaki yöntem aynı şekilde 25H2 veya geliştirici dev 25H2 de indirilebilir. Tavsiyem 25H2 lisi stabilite babında idealdir.

Copilot+ PC ler  ve Windows 11 26H1 e dair her şey burada !Bootable USBsyoutube
    Learn how to navigate UUPDump and download the latest Windows ISO files, including exclusive early access builds from the Dev and Canary channels, with this easy-to-follow tutorial. Whether you're a tech enthusiast or a developer looking to test new features, this video will walk you through every step of the process, from accessing the site to creating your own ISO files. We'll cover tips and tricks to ensure a smooth download experience, plus highlight essential tools you'll need. Don’t miss out on the newest Windows features — start exploring today! UUP DUMP: https://uupdump.net
    https://www.youtube.com/watch?v=hPyz4Z4LMFU&feature=youtu.be

Bu mini uygulama ile Windows altında iken uzantısı cmd olanına tıklanır ve iso kurmaya kadar bekleyin. Önce indirilir sonra işlenir ayarlamalarınıza göre de iso sunu oluşturabilirsiniz.

Linux ve MacOS de de bu programcık çalışıyor uzantısı .sh li olanları tıklamak kafi.

Türkçe olarak anlatanlar var ama tam manasıyla kapsamlı ayarlarının da her biri ne işe yarıyor hangi değerler neyedir filan hiç bahseden yok ki esas en önemlisi özelleştirmedir de .

Örnek verecek olursak: Microsoft Mağazası yükleniyor veya yüklenmiyor ama farklı şekillerde tam yüklenme veya bazı temel uygulamaları yüklemek gibi ... Ya da Edge tarayıcısı çıkartmak gibi ...

USB bellekte FAT32 uyumlu imaj bileşenleri böldürme iso içinde 4GB tan ufak FAT32 formatına uyumlu otomatik böldürme de önemli olabiliyor.

Temizlikler var.

Resetbase ayrı bir önemi vardır ve dahası da ...

Genel de en güncelde entegre edilen bu araçlarda kırıntılar vs en aza indirmek tam manasıyla olmasa da ciddi oranda bu fasılda sağlanabiliyor.

• çok uzun detaylar benim yapacağım bir şey değil neyse iso çıkınca direk yükleriz

Çıkacak iso da eski.

Hiçbirşey dokunmadan da verdiğim linkten de indirip .iso nu kurabilirsin.

Demek istediğim isteyen sade iso yapma isteyene ince ayarları isteğe göre yapma müsait olduğumda hazırlayacağım forumda da faydalı olacaktır .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 15 Eylül 2025; 4:2:36 >
    Cooler Master Case PRO5 /Ryzen7 5700X 3.4 GHZ /NOCTUA NH U 12SE/ ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO/ /Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6700 10 GB /GSKILL FlareX DDR4-3200Mhz C14 32GB (4x8GB) /Samsung 970 PRO 512 M.2 SSD /Samsung 850 PRO 512GB Sata3 SSD /Samsung 320GB 7200RPM 16MB SATA2 HDD)SamsungHD154UI 1.5TB HDD /Seasonic GX Focus Plus 850W 80+ Gold /Viewsonic XG2401 24"1ms 144HZ

SİSTEM 2
    KASA Corsair Carbide Spec-Delta RGB AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz-4.4GHz, 19MB, 65W. ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II. KINGSTON Beast Black Dual KF432C16BBK2/16TR DDR4-3200Mhz 32GB (4x8GB) C16 (16-18-18) 1.35 V. Samsung 980 NVMe M.2, 500 GB SSD, 3.500 MB/sn Okuma, 3.000 MB/sn Yazma. Seasonic Focus Plus 750W

• mito1172 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler abi. Geriye ince ayarları tek tek izahati kaldı onu da yapacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Rica ederim başa ekleyebilirsinCopilot+ PC ler  ve Windows 11 26H1 e dair her şey burada ! İnce ayarı bilmediğim için yapamadım sen yaparsın artıkCopilot+ PC ler  ve Windows 11 26H1 e dair her şey burada ! 

Cooler Master Case PRO5 /Ryzen7 5700X 3.4 GHZ /NOCTUA NH U 12SE/ ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO/ /Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6700 10 GB /GSKILL FlareX DDR4-3200Mhz C14 32GB (4x8GB) /Samsung 970 PRO 512 M.2 SSD /Samsung 850 PRO 512GB Sata3 SSD /Samsung 320GB 7200RPM 16MB SATA2 HDD)SamsungHD154UI 1.5TB HDD /Seasonic GX Focus Plus 850W 80+ Gold /Viewsonic XG2401 24"1ms 144HZ

SİSTEM 2
    KASA Corsair Carbide Spec-Delta RGB AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz-4.4GHz, 19MB, 65W. ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II. KINGSTON Beast Black Dual KF432C16BBK2/16TR DDR4-3200Mhz 32GB (4x8GB) C16 (16-18-18) 1.35 V. Samsung 980 NVMe M.2, 500 GB SSD, 3.500 MB/sn Okuma, 3.000 MB/sn Yazma. Seasonic Focus Plus 750W
  • 26200.6713 (RP) neler yeni neleri düzeltmişler İngilizce olarak işlenmiştir.

Copilot+ PC ler  ve Windows 11 26H1 e dair her şey burada !Tech Basedyoutube
    Go to https://www.piavpn.com/TechBased to get 83% off Private Internet Access with 4 months free! ➤ More info about this Update: https://itstechbased.com/new-big-windows-11-25h2-september-update-new-start-menu-new-flyouts-in-build-26200-6713-release-preview/ ➤ Wallpaper: https://unsplash.com/photos/a-blurry-image-of-a-pink-and-purple-background-16SyukXEJbk New Big Windows 11 25H2 September Update – New Start Menu, New Flyouts in Build 26200.6713 (Release Preview) 0:00 Intro 1:00 Private Internet Access 1:57 How to Get this Update 2:12 New Click to Do Features for Copilot+ PCs 2:48 New Agent in Settings for Copilot+ PCs 3:00 New Automatic Super Resolution for Copilot+ PCs 3:14 New Start Menu UI and Phone Sidebar (Hidden) 4:28 New Desktop Flyouts 5:08 New Taskbar Change 5:22 New File Explorer AI Actions 5:38 New File Explorer Improvements and Fixes 6:14 New Windows Share Pin Apps Feature 6:28 New Emoji 16 Released 6:43 New Advanced Settings Page 7:14 New Bing Search History Change in Settings 7:35 New Settings Moved from the Old Control Panel 8:11 New Settings Improvements and Fixes 8:33 New Keyboard Shortcut 8:47 Input Fixes 9:11 New Narrator App Features 9:30 New Administrator Protection 9:40 New Passkeys Plugin 9:57 New Gaming Improvements 10:31 New Dialog for when an App Can’t Open 10:40 New Copilot App Homepage 11:15 New Microsoft Store App Update 11:33 Dynamic Lighting Fix 11:45 Voice Access Fix 11:52 Windows Hello Fix 12:17 Windows Sandbox Fix 12:29 HDR Fix 12:35 Quick Settings Fix 12:43 Servicing Fix 13:06 How to Enable All New Features 14:38 Outro Partnerships/Business: itstechbased@outlook.com Check out: ➤ Website: https://itstechbased.com/ ➤ Join our Discord Server: https://discord.gg/Gfwpaxw3es ➤ Join the channel for more support: https://www.youtube.com/channel/UCKesxxNSzg_zOEjQrcec5Og/join ➤ Twitter: https://twitter.com/itstechbased ➤ Best TOOL to grow on YOUTUBE: https://www.tubebuddy.com/tutorialegratuite ➤ Best VPN Deal: https://www.piavpn.com/TechBased
    https://www.youtube.com/watch?v=j2BBd6ZvhyA&feature=youtu.be

Windows 11’in 25H2 sürümüne ait 26200.6713 yapı numaralı güncellemesini detaylı şekilde tanıtıyor. Ekim ayında genel kullanıma sunulması beklenen bu güncelleme, hem görsel hem işlevsel birçok yenilik içeriyor.

🧩 Genel Özeti

Windows 11 25H2'nin yeni önizleme yapısı; yapay zekâ destekli özellikler, yeniden tasarlanmış Başlat menüsü, donanım göstergeleri için konum ayarları, dosya gezgini geliştirmeleri, yeni emojiler, oyun deneyimi iyileştirmeleri ve sistem ayarlarında yapılan kapsamlı düzenlemeleri kapsıyor. Ayrıca, henüz herkese sunulmayan bazı özelliklerin manuel olarak nasıl etkinleştirileceği de anlatılıyor.

🎯 Highlights

2:13 Yeni Yapay Zekâ Özellikleri

• "Click to Do" özelliği artık tabloları algılayabiliyor ve Excel’e aktarabiliyor.
    • Daha kısa özetler sunan yeni “summarize” eylemi.
    • Ayarlar sayfasına doğrudan geçiş sağlayan arama sonuçları.
    • Snapdragon tabanlı cihazlarda otomatik süper çözünürlük desteği.

3:17 Yeni Başlat Menüsü Tasarımı

• Sabitlenmiş, önerilen ve tüm uygulamalar tek sayfada birleşiyor.
    • Önerilenler bölümü devre dışı bırakılabiliyor.
    • Uygulama görünümü kategori, liste veya ızgara olarak değiştirilebiliyor.

4:31 Donanım Göstergeleri Konum Ayarı

• Ses ve parlaklık gibi göstergelerin ekran üzerindeki konumu ayarlanabiliyor (örneğin sol üst köşe).

5:24 Dosya Gezgini ve Paylaşım Geliştirmeleri

• Görseller için arka planı bulanıklaştırma gibi AI eylemleri.
    • “Open with” menüsünde görsel iyileştirmeler.
    • Windows Share penceresinde favori uygulamaları sabitleme özelliği.

6:33 Yeni Ayarlar ve Denetim Paneli Geçişleri

• Gelişmiş ayarlar sayfası: Git entegrasyonu, dosya uzantılarını gösterme, terminal ve geliştirici sürücü ayarları.
    • Bing arama geçmişi artık gizlilik panosundan yönetiliyor.
    • Tarih/saat biçimlendirme ve dil ayarları doğrudan ayarlardan yapılabiliyor.

10:01 Oyun ve Giriş İyileştirmeleri

• Xbox tuşu kısa ve uzun basıldığında farklı işlevler sunuyor.
    • Game Bar performansı çoklu monitörlerde iyileştirildi.
    • EM ve EN tire eklemek için yeni klavye kısayolları.
    • Çin dili giriş hataları ve dokunmatik PIN giriş sorunları düzeltildi.

Video sonunda, 13:08 itibariyle ViveTool kullanarak henüz herkese sunulmayan özelliklerin nasıl etkinleştirileceği adım adım gösteriliyor.

• 25H2 Türkçe ISO varmı son sürüm ? Direk indirme linki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 18 Eylül 2025; 8:52:12 >

Resmi yayınlanmadı ama kendiniz iso yu oluşturabilirsiniz.

Oluşturmada MCafee virüs olarak görüyor, işlem tamamlanmıyor.

Hatalı tespit.

Site yıllardır biliniyor.

İso dosyası acil lazımsa önceki sayfalarda hazırlamıştım ama eski build li ama güncelleme alıyor. Acilse oradan indirin.

Kendime de ara ara oluşturuyorum bu akşama upload yaparım.

Güven meselesi. Geçen haftadan beridir paylaşımda bir sorun virüs Trojan filan olsaydı birileri söylerdi gerçi.

ISO yu multi olarak hazırlayacağım Türkçe sadece. Market veya herhangi bir şey çıkarmayacağım.

İngilizce 25h2 biraz daha da eski build de ama ince ayarlı akıcı Pro İngilizce olarak iso su var

https://windowsxlite.com/25H2_Pro//

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 18 Eylül 2025; 18:7:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türkçe AMD64/Intel tabanlı 25H2 Türkçe Türkiye .iso su . Multi yani tüm sürümleri barındırır. Sisteminiz de UEFI nizde ( eski lgacy adıyla BIOS unuzda ) hangi sürüm kayıtlı ise o otomatik seçilir aksi halde tüm sürümler listelenir.

26200.5074.250826-1428.25H2_GE_RELEASE_SVC_PROD3_CLIENTMULTI_X64FRE_TR-TR_by_smart1978.ISO

https://pixeldrain.com/u/WG7KQqmQ

Geçen hafta paylaşmıştım burada da paylaşayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 18 Eylül 2025; 20:26:25 >
    Microsoft has released Builds 26100.6718 and 26200.6718 (KB5065789) which is a small update that includes some additional fixes. Windows 11 25H2/24H2 FEATURE Update KB5065789 in Final Preview: 19 New Features, Bug Fixes & More!: https://www.youtube.com/watch?v=pCkEtKoWjaI Windows 11 25H2 Has NO New Features & Will Share the Same as 24H2! | What's an Enablement Package?: https://www.youtube.com/watch?v=Ti60XJYtPkY&list=PLQNmObWdVWTHPvKsC1QBV_f3B8lJ9paeJ&index=7&t=3s Keep an eye out for fresh content uploaded regularly. #windows11 #windows10 #windowsupdate #windows11updates #googlechrome #bravebrowser #microsoftedge #mozillafirefox #vivaldibrowser #powertoys #howtowindows #speedupwindows #googleapps #windows12 #wallpapers #windowsconcepts #linux #brentech #wheretechismadesimple #windows1124h2 #youtube #youtubemusic #windows1125h2
    https://www.youtube.com/watch?v=Sbvkpi_0tkY&feature=youtu.be

Bir üstte var vaktinde yapmıştım birileri istemişti. Linkini tekrardan paylaştım.

Daha da günceli için se hazırlarım.

Her halükarda bunlar da iş görür ama en güncelinde format atmak isteniyorsa hazırlarım.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.