Şimdi Ara

ARKTEK GEFORCE GTX 1050Tİ [1050 ti] 4GB DDR5 128 GB EKRAN KARTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 ARKTEK GEFORCE GTX 1050Tİ [1050 ti] 4GB DDR5 128 GB EKRAN KARTI

Nisan 2021 tarihinde alındı. Çok az kullanıldı. Faturası kutusu vs duruyor. Sıfır gibi kart alacaksınız.

Fiyat:3100 TL

ARKTEK GEFORCE GTX 1050Tİ [1050 ti] 4GB DDR5 128 GB EKRAN KARTI

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 3100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 4 Nisan 2023 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• yaşımdan dolayı galiba fiyatı doğru göremiyorum...

• dolar fiyatlarını da göremiyorsunuzdur o zaman. Rabbim şifa versin inşallah.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urzais100 -- 21 Kasım 2021; 16:46:12 >

• Urzais100 kullanıcısına yanıt

Benim ilana koyduğum kart ile bu kart arasındaki farkı burada sana anlatacak değilim. Öğrenme yaşını geçtiğin için anlatsam da yaşından dolayı kapasiten yetmez anlamaya. Şimdi işine bak gereksiz yorumlarınla ilanımı karalama.

• Bu forumda kimse 1050ti a 3100 lira vermez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus geforce gtx 1070 8 gb
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynı ürünü 2000'e verdim kimse oralı olmadı , senin ki biraz hayal olmuş kardeş

• türkerrr kullanıcısına yanıt

Türker reis diyorum ya hep son noktayı koymuştur.. ARKTEK GEFORCE GTX 1050Tİ [1050 ti] 4GB DDR5 128 GB EKRAN KARTI 

• bence 5bn eder adam az yazmış ARKTEK GEFORCE GTX 1050Tİ [1050 ti] 4GB DDR5 128 GB EKRAN KARTI 

• UNXP7SS kullanıcısına yanıt

Asus, MSI, Giga olsaydı 5 ederdi de bu marka en az 6 ediyor. Sonuçta soğutması dillere destan.

Şaka bir yana abi satmak istiyorsanız güzel fiyat verin. Sonra millet buna 2000 teklif edince arada çok fark var dersiniz.

• Alıntı

metni:
    2.EL FORUM KURALLARI

[2.4] 2.el forumunda satılık ilanları fiyat içermek zorundadır. Üyeler dilediği fiyatları istemekte özgürdür ancak bu fiyat mantıklı ve piyasa fiyatları çerçevesinde olmak zorundadır. Fiyatı anormal ürünler için arkadaşların ilanına yapılabilecek tek şey kibarca tekliftir, ürünün sıfırının linki verilip piyasa fiyatı örnek gösterilebilir. Fiyat ve icerik bilgisi olmadan başka sitelere yönlendirme yapmak yasaktır.

Yaklaşık 10 yıllık üye olduğunuzdan forum kurallarından da haberiniz vardır diye tahmin ediyorum.

Fiyat mantıklı ve piyasa fiyatları çerçevesinde olmaz zorunda olduğu için

fiyatı anormal ürününüze kibarca düzeltme teklif ediyorum.

Sattığınız fiyatın altına daha geçen hafta sıfır ayarında GTX 1060 6 GB satıldı.

1050Ti şu anda forumda 2250 2150 TL gibi fiyatlara satılmakta olup hala da ilanda beklemekte. 2000TL civarında olanlar ise daha çabuk değerlendirilmekte.

Bunları dikkate alarak karşılıklı saygı çerçevesinde gerekli düzenlemeyi yapıp EĞER İSTİYORSANIZ satışı gerçekleştireceğinizi umuyorum.

İyi satışlar.

• davidddd kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler uslüp ve öneriniz için. 2 yıla yakın garantili kutulu bir kart satıyorum ve şu piyasa şartlarında sıfırından ortalama en az 1000 tl ucuza koyuyorum. Bunun neresi ortalama üzerinde? Forumda saçma sapan işlem görmüş kutusuz garantisiz kartlarla karıştırmayın benim kartımı. Varsa daha temizi garantilisi koyun görelim o zaman bende gereğini yaparım zaten.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Fiyata gel ARKTEK GEFORCE GTX 1050Tİ [1050 ti] 4GB DDR5 128 GB EKRAN KARTI 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.