Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
yaşımdan dolayı galiba fiyatı doğru göremiyorum... |
Bu forumda kimse 1050ti a 3100 lira vermez. |
21,11,2021 tarihi ile sıfırı 3151tl. Allah size acil acil şifalar versin. |
yaşımdan dolayı galiba fiyatı doğru göremiyorum... |
dolar fiyatlarını da göremiyorsunuzdur o zaman. Rabbim şifa versin inşallah. |
21,11,2021 tarihi ile sıfırı 3151tl. Allah size acil acil şifalar versin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urzais100 -- 21 Kasım 2021; 16:46:12 > |
Benim ilana koyduğum kart ile bu kart arasındaki farkı burada sana anlatacak değilim. Öğrenme yaşını geçtiğin için anlatsam da yaşından dolayı kapasiten yetmez anlamaya. Şimdi işine bak gereksiz yorumlarınla ilanımı karalama. |
Bu forumda kimse 1050ti a 3100 lira vermez. |
aynı ürünü 2000'e verdim kimse oralı olmadı , senin ki biraz hayal olmuş kardeş |
Türker reis diyorum ya hep son noktayı koymuştur.. |
bence 5bn eder adam az yazmış |
Asus, MSI, Giga olsaydı 5 ederdi de bu marka en az 6 ediyor. Sonuçta soğutması dillere destan. Şaka bir yana abi satmak istiyorsanız güzel fiyat verin. Sonra millet buna 2000 teklif edince arada çok fark var dersiniz. |
Yaklaşık 10 yıllık üye olduğunuzdan forum kurallarından da haberiniz vardır diye tahmin ediyorum. Fiyat mantıklı ve piyasa fiyatları çerçevesinde olmaz zorunda olduğu için fiyatı anormal ürününüze kibarca düzeltme teklif ediyorum. Sattığınız fiyatın altına daha geçen hafta sıfır ayarında GTX 1060 6 GB satıldı. 1050Ti şu anda forumda 2250 2150 TL gibi fiyatlara satılmakta olup hala da ilanda beklemekte. 2000TL civarında olanlar ise daha çabuk değerlendirilmekte. Bunları dikkate alarak karşılıklı saygı çerçevesinde gerekli düzenlemeyi yapıp EĞER İSTİYORSANIZ satışı gerçekleştireceğinizi umuyorum. İyi satışlar. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Fiyata gel |