Şimdi Ara

Arkdaslar Yardım GTA IV Car Pack

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar internetten indirip denemediğim car pack kalmadı.Ama su trafik sorununa çözüm bulamadım. Etrafım da hep taksi ler ve genellikle bnm bindiğim araçlar oluyor.Böyle bir sorunla karsılasanlar çok olmus.Çözebileniniz olduysa yardımcı olabilir mi?

• quote:

Dİğer modlarda sürekli yüksek sistem istiordu ve oyunun hızını düşürüyordu yada çalışmıyordu yada sürekli aynı araçlar devam ediordu...
    Bu mod oyuna her 15 sn de bir 16 araç atıyor ve taxi bugu gidior hemde sistemi zorlamıor.
    o 16 aracı dieştirmek için .ini dosyayısnı açıp istediğiniz aracın yükleme isimlerini yazın (yükleme isimleri handling.dat dosyası gibi dosyalarda bulabilirsiniz örn:TURISMO gibi)
    buda link :
    http://www.mediafire.com/?msv2d34v16a2jmy
    Kaynak:gtaturk.com İşine yarayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 18 Ağustos 2011; 12:04:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

quote:

Dİğer modlarda sürekli yüksek sistem istiordu ve oyunun hızını düşürüyordu yada çalışmıyordu yada sürekli aynı araçlar devam ediordu...
    Bu mod oyuna her 15 sn de bir 16 araç atıyor ve taxi bugu gidior hemde sistemi zorlamıor.
    o 16 aracı dieştirmek için .ini dosyayısnı açıp istediğiniz aracın yükleme isimlerini yazın (yükleme isimleri handling.dat dosyası gibi dosyalarda bulabilirsiniz örn:TURISMO gibi)
    buda link :
    http://www.mediafire.com/?msv2d34v16a2jmy
    Kaynak:gtaturk.com İşine yarayabilir.

Linkini verdiğiniz dosyayı indirdim.GTA 4 klasörüne kopyaladım ama yine sonucu değiştirmedi.Sistemin zorlandıgını da sanmıyorum full detay da oynuyorum kasma donma falan hiç olmuyor.Cevap için teşekkürler

• O sorun gta serilerinin kronik rahatsızlğı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

O sorun gta serilerinin kronik rahatsızlğı

Katılıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 Save Game [YARDIM]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.