Şimdi Ara

Arkas Holding İş Görüşmesine Gidiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
7.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iyi geceler.. Ayın 23.nde Arkas holding iş görüşmesine gidiyorum. Mezun olup askerliğimi bitirdim. Uluslar Arası ilişkiler ingilizce okudum. İş görüşmesine giderken kravat takmayı ve ceket giymeyi düşünmüyorum. Gömlek kumaş pantolon gitmeyi düşünüyorum. Birde sakallarım uzun baya ve işe alınma garanti olmadan kesmek istemiyorum. Sizce bu bir sorun teşkil eder mi ? Arkasta çalışan arkadaş ve ya daha önce iş görüşmesine giden arkadaşlar varsa fikirlerini paylaşabilirler mi ?

• Yok mu kimse yaw
  • Ofise göre degisir tavsiyem gomlek keten sportif ceket giymen. Her ortama uyar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Holdinge gidiyorsan kes sakallarını zaten eninde sonunda iş bulcaksın ve kesceksin. 1-2 gün daha beklemişsin neye yarar? olasılığın artar. bol şans. kravat takmasanda blazer ceket filan giy.
  • Hadi hayırlısı:-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi hayırlısı olsun bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İş görüşmem vardı gitmedim
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeş pozisyon ne ? kravatsız iş görüşmesi mi olur ? yazılımcı değilsin sen..ya da sahadaki bir maden mühendisi..masa başı iş yapacaksın...kravat şart..o sakallar gidecek.

sen hala ünili psikolojisinden çıkamamışsın..kafadan kaybedersin görüşmede benden söylemesi.
  • İyi dilekleriniz için teşekkürler. Sakallarımı inceltirim biraz. Artık çoğu şirket kirli sakala izin veriyor. Ama tabi kes derlerse keseriz. Çeket olayını çok terliyorum o yüzden giymek istemedim. İzmirin sıcağında çeket öldürür beni.
  • AthabaskA kullanıcısına yanıt
    Üniversite değilde. Askerlik psikolojisi diyelim. Pozisyon olarak benimle mülakat yapıp o duruma göre beni yönlendiriceklermiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YgtBrk

Üniversite değilde. Askerlik psikolojisi diyelim. Pozisyon olarak benimle mülakat yapıp o duruma göre beni yönlendiriceklermiş.

kardeş bir büyüğün olarak sana tavsiye

sonuçta artık kariyer adımlarını atacaksın..okuduğun bölümü göz önüne aldığımızda işinde sakalsız ve takım elbiseli olacaksın her zaman. artık bu yola gireceksen sakallarını kes ve kendine iş görüşmelerinde giymek için güzel bir takım al. böyle şeyler önemlidir. kravatsız ve sakallı gidersen kesinlikle kaybedersin.
  • benim taktiğim: gömlek dışarıda, ceket,kravat, poşet içinde giderim. park yerinde gömleği pantolon içine sokar, kravatı takar ve yazın ceketi elimde taşırım. Orada koltuğa bırakır ya da askılığa asarım. Zaten mühendis olunca sunum,toplantı, satış gibi olaylar yoksa takım giymiyorsun. o rahatsız giysiyi de ne diye dayatırlar anlamam. bu tür giyinen adam görünce samimiyet gidiyor, bana bir şey kakalamaya gelen dolandırıcıymış gibi dikkatle yaklaşırım. Satışçılar, siyasiler,
  • YgtBrk kullanıcısına yanıt
    Öncelikle Hayırlısı olması dileği ile.. Sakallarınızı kesin,gömlek + kravat takın ceket giymenize gerek yok..
    Başvurunuzu nerden ve nezaman yaptınız acaba? Nekadar sürede yanıt aldınız ?
  • Benim bi arkadaşım çalışıyor orada memnun değil bırakacağını söyledi oda yeni mezun girmişti maaşından memnun değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ara ortalık epey karisikken sakallari kesmeni oneririm.Insanlar sakallilara orgut ya da cemaat mensubu olarak bakmaya basladi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frank08 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Kariyer.net üstünden başvuru yaptımda ordan dönüş yapmadılar. Bir tanıdığa yollattım cv. mi ondan direk dönüş yaptılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Audi®

Benim bi arkadaşım çalışıyor orada memnun değil bırakacağını söyledi oda yeni mezun girmişti maaşından memnun değil

Vallaha hocam benim öncelikli istediğim pozisyon Arkas Volvo'da satış danışmanlığı. Maaş'lar Net 2000 oluyor genelde. Fakat arkasın durumunu bilmiyorum. Zaten maaş düşük bir miktar olursa ilk etapta yapamam. Ev giderler vs. Maaşı hakkında bilginiz var mı arkadaşınızın ?_
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustClark

Bu ara ortalık epey karisikken sakallari kesmeni oneririm.Insanlar sakallilara orgut ya da cemaat mensubu olarak bakmaya basladi.

Hocam sakal var dediysem işit gibi değil.

Sakal bu kadar. Berberde toplattım şimdi. Sakallı gidicem. Kararım kesin bu konuda.

• 50 gram tüy uğruna işi kaybetmek var takıntılı biriyse görüşeceğin kişi sıkıntı olur ayrıca tanıdığın orada çalışıyosa onada ayıp olur bence

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poset cay -- 21 Temmuz 2015; 12:05:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: poset cay

50 gram tüy uğruna işi kaybetmek var takıntılı biriyse görüşeceğin kişi sıkıntı olur ayrıca tanıdığın orada çalışıyosa onada ayıp olur bence

edit : imla

Yok hocam tanıdık orda değil. Ön görüşme gibi birşey bu. Bu kadar takıntılı olucaklarsa'da yuh ne diyim. Daha önce Avis'te iş görüşmesine gittim. Sakalı kestirdim. Ceket kravat herşey 10 numaraydı. Bir girdim içeri müdür polo tshirt takılıyor :). En ezından fikir ediniriz. Torpil çok dönüyor böyle yerlerde. Torpil sağlamsa hacı sakalıyla git sorun olmaz. Bakalım bizim tanıdığın torpili nasıl olucak :) 23.nde sonuçları görücez bakalım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.