Şimdi Ara

arkadaşlr yalnızlık sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 25 yasına geldik cidden artık o kadar başkalaşmıs yalnızıgım var ki kendimi bildim bileli hep yalnızımm..5 yıldır falan hicbir kızla konusmuslugum yok nedense hep takılıyorumm karsılıgını gormedigimi düsünüyor bu konuları kafamda bitiriyorum ama hep aynı yalnızlık sendromu cekiyorum napmam lazım artık herşeyin benim başlangıcım olmasından bıktım..internetten düsürsek falan bunlar da olmuyor..bir kızla tanısmak konusmak nasıldır hic bilmem ki arkadaşlar ...soyutladım kendimi..dıs gorunuse bakma değil beni oldugum kabul etcek biri bu saaaten sonra nerden cıkcak artık geçti sanırım..yazdım işte rahatlamak icin..seciciyimdir bana bu konuda yardımcı olucak arkadaşlar varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gutikarizma -- 26 Eylül 2014; 22:22:58 >

• Kaybedenler kulübündensin.Senin yapacak bir şeyin yok zaten olsaydı bu yaşına kadar olurdu.Öyle mucize filan da bekleme masal dünyasında yaşamıyoruz ben olsam alışmaya çalışırdım.Bazen yüreğin sıkışır bende de olmuştur ama nasıl olsa yaşarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çokta seçiçi olma kardeş öyle cok güzel kız arama. imaj değişikliğine git.denemekte fayda var
  • Bende 22 sonum öyle olacak gibi. Parayla olmuyor bu isler.. Din gerçek Namaz kılıp öteki tarafı kazanmak lazim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -iltimas-

çokta seçiçi olma kardeş öyle cok güzel kız arama. imaj değişikliğine git.denemekte fayda var

usta burak ozcivit gibi bıyıklarım kirli sakalım onu gibi saçlarım var napym imaj derken iyi giyinirim buraya ss koymayı sevmem tipsiz falan de değilim.elhamdürüllah yalan ı sevmem boş işler usta incir receli hocam haklı mucize uzaklardas gibi artıkkk inancım kalmıyor gibi artıkk
  • quote:

Orijinalden alıntı: nexus can

Bende 22 sonum öyle olacak gibi. Parayla olmuyor bu isler.. Din gerçek Namaz kılıp öteki tarafı kazanmak lazim..

haklısın hocam arada alkol alırım genelde namaza başlamak istiyorum kısmet artık nolcak sonumuzzzzz
  • quote:

Orijinalden alıntı: incir reçelşi

Kaybedenler kulübündensin.Senin yapacak bir şeyin yok zaten olsaydı bu yaşına kadar olurdu.Öyle mucize filan da bekleme masal dünyasında yaşamıyoruz ben olsam alışmaya çalışırdım.Bazen yüreğin sıkışır bende de olmuştur ama nasıl olsa yaşarsın.

niye hocam bir mucize yok mu yaşadıgımız evrenmi acımasız herneyse derin konular amaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ankaradaysan yardımcı olurum kardeşim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.