Şimdi Ara

Arkadaşlarından kıskanıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kız arkadaşımla hafta içleri pazartesi salı ve perşembe 1 saat basbasa kalabiliyoruz fakat o da sadece 3unden 1i ya da maksimum ikisi. Fakat o bazen beraber olabilecekken arkadasima sozum var, dogum gunu vs diyerek onlarla bulusuyor. Acayip kiskaniyorum. Ne b.k yiyim bilemedim bir oneri verin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• birde görüşme imkanı olmayanları düşün.
  • Varken kullanmiyor ona kiziyorum. İmkanimiz varken gorusmemesine kiziyorum zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖncüTürk

Varken kullanmiyor ona kiziyorum. İmkanimiz varken gorusmemesine kiziyorum zaten.

Ondan hayır gelmezm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: silvestet

birde görüşme imkanı olmayanları düşün.

ağlattın aga :'( nişanlım okul nedeniyle 7 aydır falan istanbulda nasıl özlediğim tekrar aklıma geldi ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tzeberusx1

quote:

ağlattın aga :'( nişanlım okul nedeniyle 7 aydır falan istanbulda nasıl özlediğim tekrar aklıma geldi ...

gidip görmedin mi bi kere bile? benim hatun almanyada 7 aydır, ben bile gitmeyi düşünüyorum ama iş, okul sıkıntı.
  • asfalt dök
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız beğendiremiyom
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • otur konuş dostum. seninle neden ilgilenmediğini falan sor. böyle yaparsan sana karşı ilgim azalacak falan de
  • quote:

Orijinalden alıntı: b1l0w

quote:

Orijinalden alıntı: tzeberusx1

quote:

gidip görmedin mi bi kere bile? benim hatun almanyada 7 aydır, ben bile gitmeyi düşünüyorum ama iş, okul sıkıntı.

kardeşim bende okul kapanmadan 1 ay önce bi gidip görcem istanbulda arkadaşlarım var sahip çıkıyorlar az çok bişey olduğu zaman bi telefon tamamdır :D .. gitcem işte şu mayıs ayında bi ehliyeti alalımda :D sonra binicem arabama alıcam hatunumu yanıma denize karşı 2 bira içmeden gelmem :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ali_kocak

otur konuş dostum. seninle neden ilgilenmediğini falan sor. böyle yaparsan sana karşı ilgim azalacak falan de

sana karsi ilgim azalacak falan derse kiz bu sefer beni ayrilmakla mi tehdit ediyorsun diyerekten iyice inada binfirir olayi.

kardes sen guzellikle sor gorusme imkani varken seninlr neden gorusmek istemedigini.
    acik acik konussun. belki senin yanlis yaptigin bisey vardir.

net bi cevap veremiyorsa da git kendine.baska bi kiz bul sende onunla ilgilen. sevgine karsilik alabildigin biri icin tuket enerjini.

• seni sevmiyor, değer vermiyor. daha fazla uzatmadan bitir gitsin. en azından daha fazla acı çekmezsin.
  • Kız seni avucuna almış, bu yüzden "çok sallamasam bile benden ayrılamaz." diye düşünüyor. Onun bu düşüncesini kırmalısın. Yapman gerekenleri söylüyorum:

-Kızı çok fazla umursama. Kıza muhtaç olmadığını göster. Muhtaçsan bile muhtaç olmadığını düşündür. Bunu uygularsan kız seni elinde tutmak için üstüne düşmeye başlayacak.

-Yalnız kalabileceğiniz o saatlerde buluşmak için bırak o arasın. Sen arama, birkaç kere senin aramanı bekler, sonra paşa paşa o arar.

-Hiç kıskanma, özgüvensiz adamlar kıskanır. Özgüven sahibi kişilerin ortak özelliği "kıskanmamaktır.". Unutma, sen ona muhtaç değilsin, o sana muhtaç olacak.

Sorun olursa pm at yardımcı olurum.
  • Ya tek sorun o az olan vaktimizda bazilarina soz vermesi. Yoksa o da cok kiskanir beni sevgi sorunu yok. Bu arada konustum sorun halloldu.

• Tum sorunlari hallettim beyler. Ayrildik. Super oldu cok iyi oldu cok guzel oldu.

• quote:

Kız arkadaşımla hafta içleri pazartesi salı ve perşembe 1 saat basbasa kalabiliyoruz fakat o da sadece 3unden 1i ya da maksimum ikisi. Fakat o bazen beraber olabilecekken arkadasima sozum var, dogum gunu vs diyerek onlarla bulusuyor. Acayip kiskaniyorum. Ne b.k yiyim bilemedim bir oneri verin.

ben sadece 2 hafta bir oda sadece pazar günü buluşabiliyorum ya ben ne yapayım..her seferinde bana mesaj atıyo arkadşlarımla sahile gidip gezebilirmiyim diye.hayırda diyemiyorum tamam git gezebilirsin diyorum ama içim içimi yiyor.

• quote:

Ya tek sorun o az olan vaktimizda bazilarina soz vermesi. Yoksa o da cok kiskanir beni sevgi sorunu yok. Bu arada konustum sorun halloldu.

quote:

Tum sorunlari hallettim beyler. Ayrildik. Super oldu cok iyi oldu cok guzel oldu.

Bitirici darbeyi koymuşsun. Bencede olması gereken buydu hacı.
  • Moruk ben koymadim o ayrildi aslinda. Cok ilgiden bunalmis. Ben de dedim umarim ilerdeki esin iktidarsiz olur, bitirdik.

• Bugüne kadar kıskanacak sevgilisi bile olmayan bi benim herhalde

• quote:

Moruk ben koymadim o ayrildi aslinda. Cok ilgiden bunalmis. Ben de dedim umarim ilerdeki esin iktidarsiz olur, bitirdik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bögüalp

Kız seni avucuna almış, bu yüzden "çok sallamasam bile benden ayrılamaz." diye düşünüyor. Onun bu düşüncesini kırmalısın. Yapman gerekenleri söylüyorum:

-Kızı çok fazla umursama. Kıza muhtaç olmadığını göster. Muhtaçsan bile muhtaç olmadığını düşündür. Bunu uygularsan kız seni elinde tutmak için üstüne düşmeye başlayacak.

-Yalnız kalabileceğiniz o saatlerde buluşmak için bırak o arasın. Sen arama, birkaç kere senin aramanı bekler, sonra paşa paşa o arar.

-Hiç kıskanma, özgüvensiz adamlar kıskanır. Özgüven sahibi kişilerin ortak özelliği "kıskanmamaktır.". Unutma, sen ona muhtaç değilsin, o sana muhtaç olacak.

Sorun olursa pm at yardımcı olurum.

Senin dediğin 10 yaşındaki sevgilinizi kendinize nasıl bağlarsınız ? " Topiği. 4s ergenler içindir. Hele şu kıskananlar özgüveni olmayanlardır kısmı acayip saçma geldi , özgüven ile kıskançlık arasında bir bağlantı nasıl kurarsın , sen hiçbir ünlü eşlerini kıskanmıyorlar mı sanıyorsun ? ergen değilseniz eğer 2 tarafta birbirini kıskanır arkadaşım.

Normal şartlarda , ciddi düşünen bir kıza ne kadar değer verirsen o kadar değer verir , bunu görebilir, benim tavsiyem gidip açık açık konuşması .

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.