Şimdi Ara

Arkadaşlarımın davranışları hakkında düşüncenizi almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mezun senemdeyim yakın bir iki arkadaşım var dershaneye vs gidiyorlar ben gitmiyorum , full ders yapıyorlar ben de yapıyorum ama evdeyim konuştuğum başka birileri yok bi yakın olduklarım var o yüzden ben bi tek onlarla muhatap oluyorum. Ama kendilerine mesaj atsam ikinci plana atılıyorum sabah attığım mesaja (gün içinde online oldukları halde) ertesi gün cevap vermeler , dersime vakit harcıyorum konuşmaya vaktim yok deyip dışarı gezmeye (attıkları fotolardan görüyorum) çıkmalar vs vs... Daha bencil oldular bi nevi sade işi düştüklerinde , dert yanmaya , destek almaya mesaj atıyolar.

Bu durumda ben şöyle düşünmeye başladım.. Ben kazanamzsam kendileri iyi bi üniye giderlerse benimle konuşmayı bırakacaklar , beni uğraştrıcı bir şey olarak görecekler.
    Eğer onlardan daha iyi bi yer kazanırsam bu sefer de benimle eskisi gibi çok yakın olmaya başlayacaklar.

Arkadaşlık değilmiş de çıkar ilişkisiymiş gibi gelmeye başladı bu durum. Gösterdiğim ilgiyi yakın arkadaşlarımdan görmüyosam , buna yakın arkadaşlık denemez artık galiba?

Ne yapmam gerek böyle durumda ? Onlardan başka kimsem de yok konuşup vakit geçirebileceğim..

• Muhabbetini kes onlarla. Böyle arkadaşlık olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşa ihtiyaç yok. Ailen yeter.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Direkt muhabbet kesmek zor hocam
  • Kaç yıllık arkadaşların hocam
  • Böyle davranıyorlarsa vur tekmeyi. İnsanlar bi acayip oldu şu 7-8 senedir. Sosyal medyadan mıdır, teknolojiden midir bilmiyorum böyle acayip kasılmalar, popüler olma beğeni alma çabaları, karşında ki insanı ezme onun üzerinden prim yapma falan. Eskiden de vardı bu tipler ama artık her yerlerdeler. Böyle insanlarla takılcağına yanlız takılmak her zaman çok daha iyidir.

• Saldırgan Gamer kullanıcısına yanıt
    Lise başından beri hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eyvallah sağolun

• Takma kafaya

Patlat bi osssbir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.