Şimdi Ara

Arkadaşlarımın Beni Tınlamaması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben 17 yaşında birazcık saf tamamen iyi niyetli esprili ve benim üzerime yapılan şakalara bile gülen biriyim mahalleden arkadaşlar ile durmadan takılmak istiyorum ama onlar ne zaman takılsalar beni hiç çagırmıyorlar ve ancak bana işleri düştügü zaman çagırıyorlar ve bunları yaptıkları halde beni aralarına almamalarına ragmen bozuluyorum.

Sizce ne yapmalıyım?

• kardeşim cevap soruda bence. benim üzerime yapılan şakalara bile gülen biriyim demişsin. bence sorun burada. gülme eğlenme demiyorum ama tavrını ağırlığını koymalısın biraz bence. böylece sen de o arkadaş grubuna bir + kazandırmış olursun
  • mustardjar M kullanıcısına yanıt
    Ya öylede işte benimde çok fazla arkadaşım yok bu mahalledekilerde çok deger verilecek kişilerde degil ama sonuçta 7 senelik arkadaşlarımın böyle yapmasıda bozuyor.
  • Arkadaşların olsaydı tınlarlardı.
  • haklısın arkadaşların hayırsız olabilir benim başıma gelmişti zamanında .
    sana tavsiyem yukarıdaki arkadaşın dediği gibi kendine saygı duy veya kendine olan saygını ortamlarda kaybetme kibir demiyorum ama yanlış anlama ne kibirli ol ne de alçak bir insan ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Lightning

Arkadaşların olsaydı tınlarlardı.

Ne kadar doğru bir söz, kisa ve oz, çok şey anlatıyor, helal olsun diyorum arkadasa

Onlar senin arkadasinsa senle eglenirlerken sen eglenmiyorsan ve bu istismara devam ediyorlarsa anahtar cumle bu iste; onlar gerçekten arkadasin mi. Değil. Sen onlara klmuhtac hissediyorsun kendini o kadar, diyorsun ki az arkadasim var kaybetmek istemiyorum, onlar da zaten seni kaybetmek istemiyorlar canisi, yoksa boyle eglenebilecek kimi bulabilirler ki başka

Ne yapacaksin biliyor musun, onlara doğrudan durumu anlatma, seni ciddiye almayabilirler, yasin daha genç belli konularda kendini geliştir, ne bilim futbol olur mesela, ya da farklı çevre yap mesela absurd olarak bi kiz çevresi yakala arkadaslarin sana yakinlik kurmaya calissin

Arkadaslik ilişkisi karsiliklidir dostum, hep senin musamahanla anca kendine eziyet edersin, yaziktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biraz soğuk kanlısın sanırım fazla kaynaş onlarla. Değilsen de takma yeni insanlar bul
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet arkadaşlar dün beni cs oynamaya çagırdılar ve gittim oynadık eglendik ordan tam eve geçicekken okey oynamaya gidiceklerdi benide çagırdılar bayagı güldük eglendik sonra bugün de oynacaklarını söylediler gelirsin dimi dediler evet dedim yarım saat önce toplanıp gittiler ve yine ben yokum -,-
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustardjar

kardeşim cevap soruda bence. benim üzerime yapılan şakalara bile gülen biriyim demişsin. bence sorun burada. gülme eğlenme demiyorum ama tavrını ağırlığını koymalısın biraz bence. böylece sen de o arkadaş grubuna bir + kazandırmış olursun

Tamamen katılıyorum. Yıllarca aynı sorunu yaşadım. Hala da tam anlamıyla çözebilmiş değilim. Ama en doğru tutum bu.
  • Dostum takma katana en iyisi sen kendine yeni arkadaşlar edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankestainMonster67 -- 11 Temmuz 2014; 1:05:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğlenceli biri olmak iyidir ama bazen ağır olucaksın sen biraz ağır olmazsan seni takmazlar düşünsenen başbakanın cıvık olduğunu veya okul müdürüün fark etmez otoriteye sahp olamazsın
  • Kardeşim o zaman sende onlara işin düştüğünde gidersin her gel dediklerinde yanlarına gitme ileride iyi arkadaşların olur elbet insanlarla tanışırsan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.