Şimdi Ara

Arkadaşlarım arasında küçük düştüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 sene önce dayak yedim ama hala bu olayı dillendiriyorlar bazı arkadaşlarım. Sen korkaksın tarzı ithamlar alıyorum ve gerçekten çok üzülüyorum çünkü hayatımda hiç kavga etmemiştim bilmiyordum kavga etmeyi kendime çok kızıyorum herkesin diline sakız olduk çok pişmanım Arkadaşlarım arasında bu algıyı nasıl kırarım :( 2 yıl geçmesine rağmen hala bu olaydan dolayı utanıyorum onurum kırıldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lisedeyken okulun ilk haftasında en yakın arkadaşımla sahile basketbol oynamaya gitmiştik. Baya vakit geçirdikten sonra cılız, serseri bir tip durduk yere bizimle kavga çıkarıp bıçak çekti bize. Arkadaşım baya korktu. Ben de konuşup çocuğu bizi rahat bırakması için ikna ettim. Sonra arkadaşım birden, "Okulda kimseye söyleme" dedi. O an çok şaşırmıştım çünkü bıçak çeken birisine karşı korkmak gayet doğaldı. Söz verip kimseye söylemedim ama yıllar geçmesine rağmen bazı aklıma geliyor bu anı. Akran baskısı oldukça yaman bir şey. Birey üzerinde çok fazla etkisi var.

• scientia kullanıcısına yanıt

Gerçekten öz güvenim acayip kırıldı insanlar çok farklı gözle bakmaya başladı bana çok pişamanım keşke dövüşebilseydim..

• Amerikada olsa bi mp5 + Glock 18 çözerdi olayı ama Türkiyede böyle olanaklarımız yok maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Death -- 31 Ekim 2020; 1:22:15 >
  • korkaksın yalan bisi demiyorlar

• Benim arkdaşım dayak yicek ve ben buna sessiz kalacam. Ve mağdur arkadaşımla her fırsatta dalga geçip bu olayı hatırlatacam, hiç mümkün değil , sen o arkadaşlarım dediğin kişiler ile ilişkini kes.

• Bu da yeni trol.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gerekirse 3-5 defa daha dayak ye ve o arkadaşlarından hemen uzaklaş birkaç sene sonra ne sen onları hatırlarsın ne onlar seni
    Her ne yapıyorsan iş / okul en iyi yere gel
    O seni dövenler de o seninle dalga geçen arkadaşların da kapında esas duruşta seni bekler rahat ol.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tek bir kavga ile dostların kendisini belli ediyorsa koy götüne. sen sen ol gerisi yalan. hayat böyle işte. beş paralık adamlar kendisini böyle olaylarda belli eder

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.