arkadaşlar öncelikle herkesse geçmiş olsun.ben 430-440 arası bekliyorum.Kimse ygsyle moralini bozmasın mezunum ygsnin ne kadar önemsiz bir sınav olduğunu biliyorum.Her şey lysde bitiyor.sayısal olarak 390 bile alan tıp ümidini kaybetmesin.şimdi sorularıma geçeyim yardımınız olursa çok iyi olur.
Öncelikle kimyadaki organik kimya sorusunun cevabı neydi acaba.hani etonoik asit alanin falan sorusu.Ayrıca fizikteki yeğin nükleerin cevabı hakkında kesin bir şey söyleyebilecek var mı?
biyolojide bir bakteri sorusu vardı.hani bakteri glikoz ve bazı aminoasitlerin olduğu bir ortama konuluyordu yaşıyordu.hangisi kesin olarak çıkarılabilir deniliyordu.öncüller oksijensiz solunum ışık kullanabilir falandı.
Birde genetik sorusu vardı.sarı yeşil falan cevap neydi.
son olarak kuşlarda uçmayı kolaylaştıran adaptasyonda cevap kesin dişlerin olmaması mıydı.Ben alveol yaptım ama diş yapan da çok kişi vaar.Şimdiden teşekkürler!
merhaba, anladıgım kasarıyla aynı durumdayız. Ben organik kimya sorusunu etanoik asit yaptım eminim. fizikteki soruyu bence yanlıs yaptım valla pek hatırlamıyorum da dogrusu.Biyolojideki o soruları pek hatırlamıyorum da kuş sorusunu ilk diş yaptım sonra degıstırdım alyuvar yaptım. Dediğin gibi diş yapanda çok ama düşününce kuşlarda ağırlıgı azaltmaya yonelik adaptasyonlar var genellikle o yuzden diş var bence ama belli olmaz. gerci ben demin 2011 de yazılmıs bı yazı okudum diş agırlıgı azaltmaya yonelik bi adaptasyondur yazıyor. Umarım bizim yaptıgımız doğrudur ya