Şimdi Ara

Arkadaşlar Yarın Araba görmeye gidiyorum [ALINDI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
2.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbuldan ankaraya araba görmeye gidiyorum, kafama yatarsa alacağım. Nelere dikkat edeyim, neresine bakayım, noterde nelere dikkat edeyim, dolandırılmamak için nası tavsiyeniz olur.

Noterden satışını aldık diyelim, ondan sonraki işlemler nelerdir.
    Tecrübelerinizi paylaşısanız çok sevinirim. bu konun cahiliyim arkadaşlar, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szahinowski1 -- 10 Ağustos 2014; 20:50:52 >

• aracı check-up yaptır kilometresine boyasına değişenine pertine motoruna iyice baktır...
  • .mpower kullanıcısına yanıt
    1991 model hocam araba, km artık çoktur, değişen boya illaki vardır.. motor önemli, nasıl anlarım motorun sağlıklı oldugunu?
  • Ailecek kız bakmaya gidiyormuş gibi olmuş başlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 91model ve ordan ta Ankara'ya geleceğinize göre farklı bi araç olmalı.Mercedes falan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım apachi şahin almaya gelmiyorsundur...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mendieta58 kullanıcısına yanıt
    91 Model sulu bis :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kravat tak,cicek cikolata eksik olmasin.unutma.ilk intiba,son initbadir
    saka bir yana,arac nedir km boya degisen durumlari nedir.gelmeden bunlari sorup,tatmin oldunuzki araci almaya geliyorsunuz.o modeldeki bir aracta her turlu surprize acik olmak lazim.boya degisen her sey cikabilir.satici ben bilmiyordum boyle aldim,bende olmadi oncesini bilmiyorum gibi seyler dyebilir.eger ankarada varsa tanidiginiz ivedik yada sasmazda sanayi siteleri var.oralara goturup baktirabilirsiniz.ya da computest yapan biryerde kontrolu yaptirip ekstradan cikan masraflari fiyattan dusmeyi talep edebilirsiniz.

• anka0658 kullanıcısına yanıt
    ooo tamamdır çiçek baklava :) heralde son sahibi ben olurum:))
    çok teşekkür ettim öneriler ve tecrübeleriniz için :)
  • güncel güncel :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahin261

ooo tamamdır çiçek baklava :) heralde son sahibi ben olurum:))
    çok teşekkür ettim öneriler ve tecrübeleriniz için :)

rica ederim ufak tefek masraflari gormemeye calis araba icine sinerse.son sahibi olmaktan korkma.bir ara forumda son sahibi olanlar diye,benimde uyesi oldugum bir gurup vardi.en kotu senide oraya uye yapariz,son sahibi olanlarin hepsi bile isteye,gonullu olarak almislar araclarini.nerde zor satilmayan milletin adini duyunca kacmaya basladigi araclar bizde.bekleriz senide

• anka0658 kullanıcısına yanıt
    Gerçekten teşekkür ederim, böyle destekçi çıkınca daha rahat hissediyorum. Kime sorsam etme yapmadan başka bişey duymadım, ama benimkide heves işte
    o gruba bende üye olayım 91 model sulu bis ile
  • En korktuğum şeydir arkadaşım. Hem konu hakkında bilgili değilsen hem de biraz heyecan yapıp yapman gerekenleri unutursan dolandırılman işten bile değil. Bir anlık basiret bağlanması tamamen. Yanına sağlam anlayan ve soğukkanlı bir arkadaş almanı tavsiye ederim.
  • leidenfrost L kullanıcısına yanıt
    O kadar hevesiliyimki anlatamam, hep hayal ederim bir bis. Özel ilgi diyelim hastalık gibi, önden kazalı oldugunu biliyorum kaporta hasarı sadece. ön kaput değşmiş çok belli. Bakıcam işte yarın veya cuma günü, motordan azıcık anlarım, ama bis motoru 2 silindir küçücük boxer motor. daha önce inernet dışında görmedim sesini bile adam gibi dumyamşımdır, heralde satıcının insafına kaldım:)
  • ilk kulaandigim arabalardan biridir.arkadasimin babasina isyerinden vermislerdi eve gidip gelmesi icin.lise yillari,hevesle arabayi kacirip soforluk ogrenmeye giderdik.ben kasisten hizli gecince arabanin koltugu rayindan cikmisti nasil olduysa.arkadasta viraja hizli girince toparlayamayip tarlaya dogru dalis yapmisti.ama saglam arabaymis hic bir sey olmamisti o kadar eziyete ragmen.hayirli olsun diyelim simdiden.kaca aliyorsunuz diye fiyat sormaya gerek bile yok.ucuza alip eglenmek icin ugrasilacak araba.

• Sen kafayı biryere vurmuşsun.

• saçmalıyorsun bence ankaradan bis ile nasıl gelmeyi düşünüyorsun kamyon tırların arasında.arkadaşım o araçla kaza yaptı en aşşağıya linkleri koyuyorum bak önde motor olmadığı için 7 yeri parçalı kırık oldu ölüyordu neredeyse.baktığın araç resmen tabut günümüz şartlarında yetersiz.

http://www.trafikhaber.com/trafik-kazasi/kaza-yapan-surucu-arac-icinde-sikisti-h14530.html
  • tarx kullanıcısına yanıt
    Yaklasim tarziniz hos degil.adam yavas yavas tikir tikir sag seritten doner.dikkatli olursa hicbirseyde olmaz.tek yapmasi gereken arabayi begenirde alirsa yola cikmadan once iyi bir usta bulup frenlerini falan gostermek olucaktir. Korkulacak bisey yok. İstanbuldada sehir ici kullanicak zaten.hicbirsey olmaz. İstekli,hevesli insanlari desteklemek,onlerini acmak lazim.bu sekilde tum genclik birbirine benzeyecek.etrafimiz memur zihniyetli insanlarla dolup tasacak...

• Hhaklısınız aşırı tepki verdim yakın arkadaşımın yaşadıklarını görünce uyarmak istedim.Araç günümüz standartlarına göre çok yetersiz ön kısmı bagaj ve olası kazalarda çok riskli .Sağ şeritten gelir gelmesine de katil tır ve kamyoncuları biliyorsunuz.Bu tarz bir araç alırken şehirdışından almak pek mantıklı değil yolda kalma vs ihtimalinide göz önüne almakta fayda var.Tabiki sonuçta arkadaşın kararı bize ancak yorum kısmı düşer.
  • tarx kullanıcısına yanıt
    Sizde haklisiniz guvenlik acisindam gercekten zayf bir arac ama diger taraftanda , korkarakta yasanmamasi taraftariyim. Anladigim kadariyla genc bir arkadas. Bende gencim.oyle bir ise girmeye heves etsem,yolda kalmak bile ayri bir macera olur, eglence olur. Ayrica o arac sikintili bile olsa,cikacak sikintilarla ugrasmak genc ve dinamik biri icin tecrubeden oteye gitmez. İlerde donup baktiginda da gulumseyerek animsar. Sadece biraz dikkatli olmasi ve kendini iyi kollamasi gerekiyor. Bence arkadas aramizda gecen konusmadan almistir almasi gerekeni

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.