Şimdi Ara

Arkadaşlar yardımmm. Durum ciddi!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuan Antalya'da tatildeyim ve Fotograf makinemin şarj cihazını getirmeyi unutmuşuz. Makine Fujifilm HS30. şarj cihazı olmadan bataryayı şarj etmenin bir yolu var mıdır? pc ile şarj etmeyi denedim (veri aktarma kablosu ile) olmadı. yardım edin lütfen, hanım kafamın etini yedi.

• hayatınızda 1 kere de başkalarına göstermek için değil de kendi kafanızı dinlemek, huzur bulmak için tatil yapmış olun, ne olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muh.sar

Arkadaşlar şuan Antalya'da tatildeyim ve Fotograf makinemin şarj cihazını getirmeyi unutmuşuz. Makine Fujifilm HS30. şarj cihazı olmadan bataryayı şarj etmenin bir yolu var mıdır? pc ile şarj etmeyi denedim (veri aktarma kablosu ile) olmadı. yardım edin lütfen, hanım kafamın etini yedi.

kusura bakma cevabı bilmiyorum ama birazdan ''ülke kırılıyor sen tatilde napıyon'' diyenler gelirse takma onları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çakma Zippo

hayatınızda 1 kere de başkalarına göstermek için değil de kendi kafanızı dinlemek, huzur bulmak için tatil yapmış olun, ne olacak?

+99999999
    Millet fotograf cekmeye gidiyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok kötü bir durumdur. az yaşamadım. hatta paranoyaklığa dönüştü, rüyamda amerikaya gidiyorum uçaktayım aklıma geliyor fotoğraf makinesini unutmuşum
  • quote:

hayatınızda 1 kere de başkalarına göstermek için değil de kendi kafanızı dinlemek, huzur bulmak için tatil yapmış olun, ne olacak?

hocam doğru diyonda, 10 aylık bebeğimiz var ve onunla ilk tatilimiz. derdimiz onun fotolarını çekmek...
  • Amaç illa birine göstermek değildir ki, fotoğraflara baktıkça o anları hatırlamaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hatıra diye bir kelime var TDK dan anlamına bir bak istersen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarpuzTüccarı

quote:

eminim bikaç fotoğraf çekilecek kadar bataryası vardır. fazlası hatıra değil en basit ifadesiyle görmemişliktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bataryaları şarj etmek için küçük çin malı aletler vardı üzerine koyup çubukları da gerekli yerelere değdirip edebiliyorsunuz
     Arkadaşlar yardımmm. Durum ciddi!!!

şunun gibi birşey telefoncularda falan olur büüyük ihtimal...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 2 Haziran 2013; 11:45:19 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KarpuzTüccarı

quote:

eminim bikaç fotoğraf çekilecek kadar bataryası vardır. fazlası hatıra değil en basit ifadesiyle görmemişliktir

Alıntıları Göster
    ya bi kendini sorgulasana. Ailen kaç fotoğrafını çekmiş bebekken,çocukken. İlerde dönüp baktığında o fotoğraflar insan için çok şey ifade ediyor.

• Çakma Zippo kullanıcısına yanıt
    helal olsun şuan ki yapılan tatiller facebookta yayınlamak için yapılıyor bakın biz buraya da gittik hesabı..kafa dinlemek yorgunluk atmak hikaye hava atmak şahane:))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.