Şimdi Ara

Arkadaşlar Yardım - Telefoncu Telefonumu Vermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba.. 12 Mart tarihinde izmir'den istanbul'a döndüğüm akşam Iphone 6s plus cep telefonum havalimanında su birikintisine düştü. Saat epey geç olduğu için o saatte açık telefoncu olmayacağından eve döndüğümde telefonumu pirince yatırdım. Ertesi günü hiçbir şey olmamış gibi telefonum açıldı ancak bir süre sonra birden kapandı ve bir daha açılmadı.

Bulunduğum ilçede daha önce ekran değişimi için bıraktığım bir cep telefoncuya (tamir servisi de veriyorlar) telefonu bıraktım. Derken corona virüs dalgası oldu. Bu süre içinde telefoncuyla yaptığım kontaktlarda bana telefonun güç ünitesinde bir kaç parçada yanma olduğunu virüs dolayısıyla parça temin ettikleri yerlerin kapandığını falan söyledi. En son, tamir ettikleri parçaların çalıştığını ancak telefonun şarj tutmadığını ve bu parçayı alacaklarını söylediler. Ben bu arada her hafta dükkana gidip telefonun durumunu sorduğumda teknik serviste çalışan elemanın parça bakmaya gideceğini, beni arayacaklarını söyleyerek başlarından savdılar. Geçen hafta tekrar uğradım ve telefonu almak istediğimi söylediğimde bana telefonu veremeyeceklerini, bir sürü masraf yaptıklarını söylediler. Bu şekilde arkadaşlar 2,5 aydan fazla süredir telefonum kendilerinde. Telefonu almak için ne yapmam gerekiyor?

• cok masraf yaptik vermiyorum hic mantikli degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu muhtemelen kaybettiler.parça ithalati filan fasa fiso.çoğu oarça n11 gittigudiyor gibi sitelerde satiliyor.ordab alsalar 2-3gune ellerinde.bu işte bi gariplik var.git araştır bence

• Muhtemelen telefonu parçalayıp başka telefonların onarımında kullandılar
    Şimdi senin telefonu verdiğine dair belge falanda yoktur.

Arkadaşlar Yardım - Telefoncu Telefonumu Vermiyor

• Bu ne saçmalık ya
    Düşünsene adam senin evine tadilat yapıyor sonra da çok masraf yaptık evi vermicem diyor

• Telefonu geri aldım arkadaşlar. geçen hafta yine gittim. bu sefer dediler cuma gel abi sen parçayı söyledik, perşembe elimizde olur, teknik servisteki arkadaş da o gün bakar dediler. 155'i arayıp çıkan polise telefoncunun telefonuma zorla el koyduğunu söyledim. 15 dakika sonra bir ekip geldi. Hem kendi beyanımı hem de kendisinin hangi gerekçe ile telefonu vermek istemediğini tutanağa yazdırmak istedim. Polis o sıra ekip otosuna kağıt kalem almaya çıktı. Adam da geri vites yapıp yanına çalışan elemana iki kaş göz arasında telefonu getirttirdi. Ben de şikayetimden vazgeçtim. Ancak gelen polis çok babacan çıktı. Adamlara çok pis çıkıştı, üzerlerine yürüdü.
  • JaCKiE_BrOwN kullanıcısına yanıt
    Nerede bu dallamanın dükkanı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone-Acil Yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • El Fuego kullanıcısına yanıt
    Avcılar Reşitpaşa caddesi'nde çağdaş iletişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKiE_BrOwN -- 6 Haziran 2020; 15:1:52 >
  • Polise git yada bir kurum vardı teknolojik, alım, satım sorunları yaşayanlar için. Tüketici hakkı mıydı neydi? Eğer sonuç alamazsan kendi çözümlerin ile hallet. Gerçi böyle yaparsan adam da karşılık verir dava falan da girebilir işin içine. Ülkede işini düzgün yapan adam çok az. Lanet olsun o dükkan sahibine ve çalışanlarına.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.