Bildirim
ARKADAŞLAR YARDIM MEGANE 2 DİZEL 100 BEYGİR ALINIRMI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
alınır da fiyatı önemli -
asıl 100 bg alınır fiyatı nedir? -
29,000 YTL ARKADAŞLAR 16,000 KLMDE -
Orijinal km ve arabada orjinalse alınır fiyat iyi serviste geçmiş bakımlarını kontrol edin böylelikle kaza v.s. durumları ortaya çıkar -
benim baktığım 100 BG olanlar 32 milyar filan 40 kadar çıkıyo biraz ucuz geldi -
arkadaşlar yokmu başka fikri olan -
O sınıfta alacagım son araba olurdu.
Opel Astra Honda Civic gibi kaliteli araçlar dururken, oturma posizyonu yuksek hertarafından gacırtı ses gelen bir araca para vermezdim dogrusu.
Kafadan sıkmıyorum sırkette bitane var baş belası ordan bılıyorum. -
Bizde 2008 11 Aylık 38.000 100 bg lik var. Gidişi iyi, düz yolda 190 yapıyor. Yakıtı düşük. Fakat, bu sürede arka cam perdesi, klima kompresörü, direksiyonla ilgili bir parça ve el freninin teli (ki aldığımızdan beri problemliydi). Araç daha yeni dikkatini çekerim. -
Dizel olsun istiyorsan toyota coralla'ya bakmanı tavsiye ederim sorun yaşamamak adına -
quote:
Orjinalden alıntı: ATTRACTION
O sınıfta alacagım son araba olurdu.
Opel Astra Honda Civic gibi kaliteli araçlar dururken, oturma posizyonu yuksek hertarafından gacırtı ses gelen bir araca para vermezdim dogrusu.
Kafadan sıkmıyorum sırkette bitane var baş belası ordan bılıyorum.
Serhat dostuma katılıyorum
Her yerinden ses gelen ve sonrasında sorun yaşatan bir araçtansa sorunsuz olanı tercih etmek daha mantıklı
Corolla'yı da bu araçların yanında tavsiye ederim -
İyi de ''Yeni Corolla sorular,sorunlar'' diye 4 sayfalık bi topic var forumda.Orayı okuduktan sonra son kasa hakkında şüphelenmeye başladım.
quote:
Orjinalden alıntı: hunter26
Dizel olsun istiyorsan toyota coralla'ya bakmanı tavsiye ederim sorun yaşamamak adına
-
ARKADAŞLAR ASLINDA DÜNE KADAR 1,6 FSİ JETTA ALACAKTIM 29,000 YTL YE ONDAN DA BULDUM ASLINDA AMA Bİ TANIDIĞIM JETTANIN ÇOK YAKTIĞINI SÖLEDİ DAHA SONRA BU MEGANE DENK GELDİ ONLADA 29,000 YTL YE ANLAŞTIK AMA DAHA HER İKİSİNİDE ALMADIM YAKITTAN DOLAYI JETTADAN KORKUYORUM AMA SİZ MEGANAYI ALMA DİYOSUNUZ KAFAM ÇOK KARIŞTI SİZCE YAKIT FARKI İÇİN JETTADAN VAZGEÇİP MEGANE 2 100 BG ALINIRMI ARAMIZDA MEGANA KULLANAN BİRDE JETTA FSI KULLANAN ARKADAŞ VARSA YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM. -
JETTANIN NE YAKTIĞINI MERAK EDİYORUM .BİRDE 100 BG MEGAN DİZEL NE YAKAR BİLGİS OLAN BENLE PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM ARKADAŞLAR -
quote:
Orjinalden alıntı: efekentlı
JETTANIN NE YAKTIĞINI MERAK EDİYORUM .BİRDE 100 BG MEGAN DİZEL NE YAKAR BİLGİS OLAN BENLE PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM ARKADAŞLAR
sırf yakıtttan dolayı jetta yerine meganı tercih ederim -
Fiyat iyi bence kaçırma -
MEGANAMI KAÇIRMAYIM -
iyi fiyat.. bide reno nun servisleri çok pahalı değildir ayrıca yan sanayisi olduğu için ucuza yedek parça buluanbilir. 100byegir en ideal motor.. ayrıca 2. elde kolaylıkla satılır satarken başın ağrımaz
megane ile ilgili birsürü şikayetler söylenir ama bunları söyleyenler genelde megane sahibi olmayanlardır
çok satılan araç olduğu için şikayet sayısı yüksek gibi gözükebilir ama oranlayınca diğer markalara göre daha sorunsuz olduğu anlaşılır.. -
quote:
Orjinalden alıntı: efekentlı
JETTANIN NE YAKTIĞINI MERAK EDİYORUM .BİRDE 100 BG MEGAN DİZEL NE YAKAR BİLGİS OLAN BENLE PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM ARKADAŞLAR
Şehir içinde 6 litreyi geçmez megane. şehirler arasıyla birlikte ortalama da 5.5 gibi olur. (normal kullanımda, ne çok agresif nede ekonomik kullanım, şehirler arası 130-140 kms) -
Haklısın arkadaşım. 3 yıldır 2004 Megane Hb. 1,5 Dci full kullanıyorum. Servisleri çok ve fiyatları uygun. 15.000 km.'de bir servise girersin. Servis üç aşağı beş yukarı 250 YTL tutar. Arabamdan memnunum. YAkıtı da çok iyi. Bir depo ile şehir içi 1100 Km., Uzun yolda da 1400 Km. gidiyorum. Megane tavsiye ederim. Satışında da sorun yaşamazsın......
quote:
Orjinalden alıntı: Eswod
iyi fiyat.. bide reno nun servisleri çok pahalı değildir ayrıca yan sanayisi olduğu için ucuza yedek parça buluanbilir. 100byegir en ideal motor.. ayrıca 2. elde kolaylıkla satılır satarken başın ağrımaz
megane ile ilgili birsürü şikayetler söylenir ama bunları söyleyenler genelde megane sahibi olmayanlardır
çok satılan araç olduğu için şikayet sayısı yüksek gibi gözükebilir ama oranlayınca diğer markalara göre daha sorunsuz olduğu anlaşılır..
Benzer içerikler
- skoda octavia paket sıralaması
- 1.2 vti motor
- toyota avensis 1.6 elegant yorumları
- focus 1.6 ti-vct
- toyota corolla 1.6 elegant otomatik vites yorumlar
- uçan araba fiyatları
- renault arkana fiyat
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X